Anketa

Hoće li Klopp započeti sezonu 2024/25 s nama?

Da
35 (76.1%)
Ne
11 (23.9%)

Ukupno Glasova: 46

Autor Tema: Jürgen Klopp  (Posjeta: 282140 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Skipper

• Hero Member
Odg: Jürgen Klopp
« Odgovori #2760 : Siječanj 26, 2024, 18:54 »
ne bih imao ništa protiv Zidanea u nekom kraćem periodu, taman dok Xabi još malo sazrije  ]:)
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #2761 : Siječanj 26, 2024, 19:08 »
mislin da njemu klima ne bi odgovarala  :D

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #2762 : Siječanj 26, 2024, 19:14 »
ne bih imao ništa protiv Zidanea u nekom kraćem periodu, taman dok Xabi još malo sazrije  ]:)
Šta će nam trener koji ne priča engleski
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #2763 : Siječanj 26, 2024, 19:18 »

Povratak Edwardsa + Xabi zvuči kao zanimljiva ideja.
potpuno razumijem razloge, ipak sam mu generacijski blizak i osjeća se taj nedostatak energije i vremena za nešto "drugo"
jedino mi vrijeme nikako nema smisla. bilo je termina za to, ali nisam siguran da je to baš danas
možda nakon eventualnog poraza od arsenala, poraza od citya, ili pobjede u finalu kupa protiv chelsea
to bi dodalo malo vatre na ugasle nade ili pak spustilo euforiju pred kraj prvenstva...

sada jedino što je trebalo objaviti je povratak edwardsa i to bi bilo dovoljno za spokoj a opet i kopkalo maštu za drugo, a opet nas ostavilo pod sigurnom rukom za sklapanje novih dilova za ljeto, traženje trenera i njegove ekipe i sl

al nit edwardsa ni mira nakon ovog...

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #2764 : Siječanj 26, 2024, 19:22 »
meni je tajming super.zamisli kak bi popišan bia u maju da se ovo objavilo,ovako znaš da ti je ostalo ovo nekoliko mjeseci da uživaš i upijaš zadnje čari kloppa.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #2765 : Siječanj 26, 2024, 19:22 »
...

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #2766 : Siječanj 26, 2024, 19:38 »
Gerrard nije ni za HNL klubove dobar.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2767 : Siječanj 26, 2024, 19:41 »
Naravno da svemu dođe kraj, ali žao mi je što nije odlučio još makar jednu sezonu. To bi mu bila jubilarna deseta, u kojoj bi opet igrali LP.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2768 : Siječanj 26, 2024, 20:13 »
Jbt scena kod nas kući... Danas 4 poslijepodne, sjedimo žena i ja sjedimo, Šutimo i gledamo presicu, ja plačem, vidim i žena briše suze. Strašno...
Kakvi luđaci...  :lol

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2769 : Siječanj 26, 2024, 20:30 »
Upravo skontah da ću 19 maja (kada je zadnje kolo lige) biti na aerodromu u Milanu i da neću moći gledati utakmicu, odnosno zadnju ligašku utakmicu Kloppa. Fuuuuuuuck

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #2770 : Siječanj 26, 2024, 20:35 »
Koji bi to sending off bio, da osvojimo ligu u zadnjem kolu, na domaćem terenu...
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #2771 : Siječanj 26, 2024, 20:50 »
poznavajući i nas ka klub i kloppa ne gine štorija ko zadnja 2x kad smo igrali sa wolvesima zadnju doma...

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #2772 : Siječanj 26, 2024, 21:59 »
Trebam ovo procesuirati. Zasada ne ide..  :(

Sve je to normalno i u sportu i bilo gdje u zivotu, ali nakon Kloppa ce mi biti bas koma gledati nekog drugog na klupi..
Ha nemres vjerovati kak me strefilo..ko malo dijete..  :lud

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2773 : Siječanj 26, 2024, 22:04 »
Is Xabi Alonso the right man to replace Jürgen Klopp at Liverpool?
By Sam McGuire

https://www.sportinglife.com/football/news/is-xabi-alonso-the-right-man-to-replace-jurgen-klopp-at-liverpool/215445
Never miss a good chance to shut up.

Offline mario1987

• Hero Member
« Odgovori #2774 : Siječanj 26, 2024, 23:05 »
Trebam ovo procesuirati. Zasada ne ide..  :(

Sve je to normalno i u sportu i bilo gdje u zivotu, ali nakon Kloppa ce mi biti bas koma gledati nekog drugog na klupi..
Ha nemres vjerovati kak me strefilo..ko malo dijete..  :lud
Nisi jedini, nemogu se još oporaviti od ovoga, fakat me pogodilo, ali šta ćeš život ide dalje, jednom je i taj dan morao doći. Nadam se da će zamjena biti dostojna i da će nastaviti raditi dobar posao, makar to će biti jebeno teško. A tebi Klopp prvo jebi se jel si mi sljebao dan, a drugo želim mu iskrenu sreću i uspjehe u daljnjem životnom putu..  :(