https://twitter.com/TOTKHQ/status/1750856328547815522?t=U82eDeQL6b2MCNkMhHFKLg&s=19
Zašto? To je kao da ne voliš Bielsu.
“Even if it is Xabi Alonso or Steven Gerrard, I was really hoping, people spoke about it, Pep Lijnders who has done a wonderful job – he would."
Phil Thompson was hoping Pep Lijnders would replace Jurgen Klopp as #LFC boss
Ja nemam ništa protiv de Zerbija, ali da mogu birati između njega i Xabija izabran bi Xabija, nekako čovjek je povezan sa ovim klubom, imao je trofejnu igračku karijeru, djeluje mi kao trener pobjednik i za uspjeh, svi želimo trofeje, a sa Leverkusenom otkad ih je preuzeo pokazuje trenersku klasu u nastajanju, i mislim da će osvojiti Bundesligu, De Zerbi mi više nekako dođe kao svojevremeno Brendan, talentiran trener ali za timove sa sredine tabele di ćemo moći igrat opusteno svoju igru bez rezultatskog pritiska.
Kad bih morao birati između De Zerbija i našeg Pepijna, isto bi izabrao Pepa, on je bio baš predodređen da jednostavno nastavi di je Klopp stao, ne znam zašto on uopće nije u kombinacijama? To bi bilo najbezbolnije riješenje, iako sam ga prošle sezone više kudio iz nezadovoljstva radi rezultata. Nema iskustva to je okej, ali njega bi valjalo istrpit kao šta su u Arsenalu istrpili Artetu. Samo postoje ti likovi koji su bitni a djeluju iz sjene i nisu u centru pozornosti, to je svakako Ljinders, baš me zanima kako će se on snaći kad postane samostalan trener negdje, ali u svakom slučaju i on bi mi bio ispred De Zerbija.