Liverpool > Povijest kluba

1977, 1978, 1981, 1984, 2005, 2019

<< < (20/21) > >>

luigi:

--- Citat: lfc - Svibanj 25, 2025, 11:57 ---.Prvi put da sam plako zbog nogometa, ali ne i zadnji :D

--- Kraj citata ---

Finale 2007 i kad je Gerrard prosao pored trofeja

grbi:

--- Citat: lfc - Svibanj 25, 2025, 11:57 ---Isuse Bože, ono je bilo nešto strašno. Znači gol gol je skino frajer..

Inače, imo sam nepunih 10 godina tad, prvo poluvrijeme nisam ni gledo jer sam imo trening košarke baš tad.. Onda na putu s treninga od kompića stari koji nas je vozio doma kaže 3-0 vodi Milan.

Dođem doma, stara dnevna soba, katodna telka i uživanje u čaroliji. Prvi put da sam plako zbog nogometa, ali ne i zadnji :D

--- Kraj citata ---
ja sam bio na vratima tridesetih, gledao sam u društvu prijatelja u jednoj konobi. Sa jedne strane milanisti sa druge interisti, jedan laziale i ja...pošto živim u Istri normalno da se tada pratila uglavnom talijanska liga i da je većina navijača za neki od klubova sa Apenina.
Na poluvremenu teška zajebancija a kada je krenuo preokret, ploča se okrenula, svaka obrana Dudeka je bila nevjerojatna i onaj nestvarni osjećaj na kraju, čak nisam nikoga ni zajebavao u tom trenutku, toliko sam bio sretan da sam ostao u svom svijetu

lfc:
https://x.com/JimmyCully/status/1847260017344286725

Zanimljivo da točno 20 godina kasnije dižemo titulu broj 20 :D

silvan:
i dan danas moja utakmica zivota. podjebavanje nakon prvog poluvremena od prijatelja. opet luzerpul ce izgubiti.
i onda cudesni preokret i vristanje na sav glas...Stevo dize kantu...

Istanbul svibanjske noci 25,05,2005.

lukari:
Jbt 20 godina, bio 2.srednje  :O

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju