Liverpool > Transferi

Zimski transferi 2019/20 - spammara

<< < (2/73) > >>

Monello:
kakav crni eriksen zar neko misli da on nama zaista treba,odnosno da moze donjet nesto sto vec nemamo :ne
mislim da kloppu nije ni protrcao kroz mozak kao moguca opcija.
sredina nam je i onako pretrpana dok naprjed, prednja trojka zasluzuje konacno  malo kvalitetne konkurencije i osvjezenja.

scouser68:
Prenatrpana sredina? Pa vec na ljeto odlaze Lallana i vjerojatno Milner, a dodatno uzevsi u obzir Keitu kojeg za sada vise nema nego ima svakako bi bilo vrlo pametno uzeti iskusnog i dokazanog igraca tog kalibra bez odstete. Pa trebao bi biti glup da ti ne "protrci kroz mozak" i da ne ispitas situaciju moze li se ili ne..

mihovil:

--- Citat: Monello - Rujan 04, 2019, 20:15 ---kakav crni eriksen zar neko misli da on nama zaista treba,odnosno da moze donjet nesto sto vec nemamo :ne

--- Kraj citata ---
Da, pa onda jos nekoliko puta da.

--- Citat: gento - Rujan 04, 2019, 14:44 ---Mislite da imamo kakve šanse sa Eriksenom?

--- Kraj citata ---
Ne. Mislim da je on odlucio otic iz Engleske (ili Real ili Juve) a ako ce ostajat u Engleskoj da ce ic to jako dobro naplatit.

luigi:
Prije bih isao po Brunu nego po Eriksena iskreno.

Poslano sa mog SM-A310F koristeći Tapatalk

dodoonn:
Eriksen mi je jedan od najdrazih igraca danasnjice i svakako bi nam legao u svakom pogledu.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju