Liverpool > Transferi
Zimski transferi 2019/20 - spammara
Monello:
--- Citat: scouser68 - Veljača 03, 2020, 19:20 ---A sta Hendo igra samo dobro sesticu? Na osmici se drugi dio prosle sezone gdje smo disali iz kola u kolo Cityu za vratom i osvojili Ligu prvaka paralelno setao? Daj Monello molim te..
--- Kraj citata ---
pricamo o vremenu prije kloppa tad je bio komentar i ova prica aktualna.
mihovil:
--- Citat: Monello - Veljača 03, 2020, 22:36 ---pricamo o vremenu prije kloppa tad je bio komentar i ova prica aktualna.
--- Kraj citata ---
Pa zapravo je prica bila aktualna pod Kloppom, buduci da je Grujic potpisan tek kad je Klopp dosao.
Plus ono sto sam vec vise puta naveo, Hendo nikada kod nas nije igrao ofenzivnog veznog ili ista takvo, vecinu vremena je proveo na osmici (u raznim ulogama), sa povremenim pomicanjem nesto dublje ili u duplog pivota.
Nije Liverpoolov problem nikada bio Henderson, niti je on nesto posebno bolji nego je ikada bio, samo je uvijek izgledao bolje kada bi se mogao skoncentrirati na stvari koje radi najbolje. Liverpoolov problem je jedno vrijeme bio to sto je ekipa ocekivala da Hendo vadi kestenje iz vatre kao sto je Gerrard radio kad je sve bilo govno, al onda je problem sto je ostalo govno a ne sto Hendo nije Gerrard.
we_love_you_Liverpool:
Nije mi jasan taj ACON... Kad vidim kako razmišlja afrička elita koja rukovodi njihovim nogometom tačno mi je jasno zašto su najzaostaliji kontinent... Doće do toga da nitko neće htjeti kupovati afričke igrače jer će znati da će svake 2 godine biti out na mjesec dana..... Prvo smiješno je da imaju svake 2 godine natjecanja samo oni, a onda i termin odigravanja u sred sezone...Razumijem ja i klimu i sve, ali treba se naći normalnije rješenje koje će odgovarati svima. Ovako će najviše gubiti njihovi igrači. Čak su i južnoamerikanci odlučili prijeći na svake 4 godine...
Da je bar to neko zanimljivo natjecanje pa i da razumijem, ali glupost koju rijetko tko gleda, i na stadionima gledanost očajna, prazni stadioni čim ne igra zemlja domaćina. A uz to i tereni loši...
I onda tih mjesec dana mogu biti ključni u borbi za titulu recimo, da izgubimo titulu i milijune zbog afričke igrarije... Glupost. Klub bi trebao žestoko protestovati fifi po pitanju toga.
Monello:
--- Citat: mihovil - Veljača 03, 2020, 22:57 ---Pa zapravo je prica bila aktualna pod Kloppom, buduci da je Grujic potpisan tek kad je Klopp dosao.
Plus ono sto sam vec vise puta naveo, Hendo nikada kod nas nije igrao ofenzivnog veznog ili ista takvo, vecinu vremena je proveo na osmici (u raznim ulogama), sa povremenim pomicanjem nesto dublje ili u duplog pivota.
Nije Liverpoolov problem nikada bio Henderson, niti je on nesto posebno bolji nego je ikada bio, samo je uvijek izgledao bolje kada bi se mogao skoncentrirati na stvari koje radi najbolje. Liverpoolov problem je jedno vrijeme bio to sto je ekipa ocekivala da Hendo vadi kestenje iz vatre kao sto je Gerrard radio kad je sve bilo govno, al onda je problem sto je ostalo govno a ne sto Hendo nije Gerrard.
--- Kraj citata ---
jeste da i
Grujic je bio prvi transfer al to je sve bilo u toj prvoj polu/godini upoznavanja , dok se jos stvarala igra momcad formacija balans.Tad su bile te raspravei frustracije.
Nakon odlaska Cana i
nove uloge, Hendo se pod kloppom preporodio i najbolji nogomet je za mene odigrao bas pod njim.
Trevelyan:
--- Citat: scouser68 - Veljača 03, 2020, 19:15 ---Meni u nasoj cijeloj transfer prici nekako najvise "bode u oci" Naby Keita no eto, nitko nije sto posto nepogrijesiv, a i na njega se jos uvijek racuna jer je mlad pa kao ima jos nade da pokaze zasto je placen koliko je placen..
--- Kraj citata ---
Isto mislim, ali možda bi baš reunion Wernera i Keita u Liverpoolu pogodovao obojici a time i nama. O:)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju