Liverpool > Transferi

Ljetni transferi 2017 - SAMO I ISKLJUČIVO VIJESTI

(1/3) > >>

Massone:
Tamo vam je tema za plakanja i svađe, ovdje lijepite objave sa tweetera, objave raznih portala (nije bitno kojih), ali je bitno da navodite izvore, a ne neki tekst na engleskom i to je to.

Zoky, ajd probaj ovo stavit na sticky do kraja mjeseca, barem 20 dana do kraja roka da vidimo kako će ovo funkcionirat. Ako ne bude bilo dobro nećemo ovo radit više, al mislim da će mnogi podržat ovu temu.

Laslo:
Podržavam, ali mislim da smo već jednom imali razdvojbu - vijesti/naklapanja, ali da jednostavno nije funkcioniralo. Ti ćeš prenijeti neki tweet, ja ću te ovdje citirati i nešto komentirati, mihovil će mi napisati da sam glup, ja njemu da mu noge smrde, a neće biti nikoga od modova da odmah to prebacuje u spamaru i sve će nastaviti po starom.

Tema bi morala biti zaključana, a da pristup i pravo djeljenja informacija imaju samo moderatori.

adn4n:
 :super

Captain Fantastic:
Zoky moze dati pravo na pisanje dvojici, trojici, recimo Genti i jos 1-2 volontera.

scouser68:
Nije lose pokusati ovo. Ono koliko sam ja primjetio i treiler je uz gentu dosta brz na twitter objavama.. No kako god, podrzavam prijedlog.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju