Arhiva > Arhiva

Rasprava o momčadi i ocjena transfer perioda

<< < (156/158) > >>

luigi:
Ne znam za vas ali ja nisam zadovoljan sa jos samo jednom titulom dok je Klopp tu tj do 2024. Sa dvije da.

jon_snow:

--- Citat: mihovil - Listopad 19, 2020, 10:50 --- "e da je Dijk tu nebi to primili", jucer kod oba mislim da nebi mogao nista

--- Kraj citata ---
Ja bas mislim da bi bolje reagirao od Gomeza kod gola Calverta,tj. 100 % sam siguran da nebi cuvao prostor kao sto je ovaj radio nego bi isao na loptu.

Marijo:

--- Citat: jon_snow - Listopad 19, 2020, 17:43 ---Ja bas mislim da bi bolje reagirao od Gomeza kod gola Calverta,tj. 100 % sam siguran da nebi cuvao prostor kao sto je ovaj radio nego bi isao na loptu.

--- Kraj citata ---

Možda bi, možda ne bi, nemamo pojma kako bi bio postavljen

Po meni se nije smjelo dozvolit da im krilo ima onoliko prostora i vremena za ubačaj. Ovo sve poslije je posljedica toga

luigi:
Gledam podcast na SK i spominju za Thiaga kako kroz karijeru igra samo 23 utakmice u sezoni i da je samo dva puta imao 25 utakmica.

Naravno, ovo gledaju kroz minute odigrane, a ne bukvalno meceve.

Massone:
Ajmo ovako. Koga bi se rješavali na ljeto, a koga bi doveli?

Mislim da nam od stopera ne ide nitko osim Phillipsa i da bi trebali dovesi nekoga uz VVD-a, a Gomez i Matip na prirodne pozicije.

Od veznjaka bi se riješio OX-a i Keite iako nema šanse da dobijemo sve skupa koliko smo dali za njih. Gini izgleda da ide.

U napadu Shaqirija i Origija, na njima mislim da možemo nešto zaraditi.

Koga dovesti, koliko je realno ići po Halanda? Koliko je realno ići po Mbappea s obzirom na Nike i na sve? Declan Rice?

Firmina znam da bi bacio na klupu, imaš još Jotu ovdje, pitanje je ide li Salah, tko ostaje, tko ide... Mislim da će biti zanimljivo s obzirom na sve, od pomlađivanja ekipe, financija, Kloppove tvrdoglavosti...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju