Liverpool > Transferi
Rasprava o momčadi i ocjena transfer perioda
petro3:
prema trenutnom stanju sasvim realno izgleda borba za top 4, ali iskreno gledano na cijelu sezonu nisam siguran koga bi od 4 najbolja mogli izgurati. nadam se da griješim. na kraju krajeva i 5. mjesto bi bilo pomak na bolje i stepenica prema top 4, ali teško će to zadovoljiti naše apetite o LP i naslovima PL-e
devil2:
Nešto između treće i četvrte opcije, pa sam glasao za četvrtu. :super
Mislim da svi trebamo sačekati barem koji mjesec za neku smislenu analizu.
El Rey:
najbitnije je sto smo pojacali kriticne pozcije u ekipi i naravno zadrzali najboljeg igraca.Mislim da ce Sakho bit instant impact,dok za Mosesa neznam nadam se najboljem..mislim da ima kvalitete da nam donese prevagu na toj ljevoj strani.Takoder imamo dosta dobrih rotaicjskih igraca i nasa klupa sada napokon lici na nesto.Zadovoljan san naravno da jesam,al treba sacekati i vidjeti i kako ce to izgledati na terenu :super.Odabrana je zadnja opcija jer nisam navikao na ovako dobar rok u Liverpoolu :lol.
wewonit5times:
dobro je da smo se rijesili viska, lose da smo se opet nakrcali prosjekom (iako boljim od dosadasnjeg)
brendan je napravio odlican posao s novcem kojeg je dobio a vlasnici su nam opet uvalili kitu
znaci, zadovoljan igracima koji su otisli i dosli s obzirom na budzet, nezadovoljan manjkom ambicija u trenutku kad su united, chelsea i city promijenili trenere, tottenham prodao glavnog igraca i treba period za preslagivanje a arsenal je doveo samo jednog vanserijskog igraca
mislim da smo ovdje morali preuzet malo vise rizika i konacno potrosit nesto jebenih funti
Kop Ruler:
Očito je da vlasnici pucaju na taj sporiji način penjanja po ljestvici izmjenom 5/10 u momčadi za 6/10 i tu se odmah postavlja pitanje što će se dogoditi jednom kad se uguzimo u tih top 4-ovakvi rokovi koji su sada 'pali iz raja' ali će u tom slučaju biti slabi jer nema tog velikog imena koje smo pod Rafom gotovo uvijek dobivali po ljetu.
Ukoliko su vlasnici spremni polako povećavati iznose koji se plaćaju pa to možemo očekivati iduće ljeto (ne masovni spending spree, nego recimo 40-50 milja MINUSA), onda ovaj rok možemo promatrati kao još jedan tranzicijski što ne zvuči izvrsno ali ga je Brendan obavio ponajbolje što je mogao-što mu daje ocjenu 4.
A ako nije, onda nabit FSG u guzicu i čekati još jednu izmjenu vlasništva...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju