Arhiva > Arhiva
Rasprava o momčadi i ocjena transfer perioda
KENNY:
--- Citat: Lasko - Rujan 03, 2013, 11:56 ---
Players IN
Iago Aspas – £7m – Celta Vigo - Bolji je Borini ili Pačeko.
Luis Alberto – £7m – Sevilla - Džondžo je izmislio nogomet za ovoga.
Simon Mignolet – £9m – Sunderland - Trebao je ostati Reina radi konkurencije.
Mamadou Sakho – £18m – PSG - Preplaćeni "dijamantni" crnac, bolji je penzioner Carra od njega.
Tiago Ilori – £7m – Sporting Lisbon - Wtf, who!?
Victor Moses – Loan (£1m) – Chelsea - Bolje da je Downing ostao.
Aly Cissokho – Loan (£1m) – Valencia - Loš izbor totalno, bolje da smo krenuli po Strinića.
Kolo Toure – Free Transfer – Man City - Ne bi ga se City riješio da je valjao.
Potrošeno : £50m
--- Kraj citata ---
Pišem moguće verzije forumskih komentara kada uđemo u neku rezultatsku krizu, kojih će sigurno biti tokom sezone. :D
Zlopasha:
Vrlo sam zadovoljan prelaznim rokom.
Koliko sad vidim, ekipa više nema izrazitih rupa, pokriveni smo solidno na svim pozicijama, također više nemamo nesređenih repova bivših režima koji cuclaju plaće. Spremni smo za borbenu sezonu i bilo bi fantastično da je zaključimo u vrhu - mislim da to možemo. Uz predanost, zajedništvo, puno rada i zalaganja ova momčad se ne treba plašiti nikog - sve što nam treba je malo sreće s ozljedama i vjerujem da je ispred nas prva radosna sezona nakon dosta godina.
Dermonis:
Ocijenio bi sa 4. Mogli smo umjesto Alberta uzet neko kvalitetno desno krilo (naravno uz nadoplatu), a ne ovako posudit Mosesa i neimat mogućnost otkupa ugovora.
Legendinho:
9/10
Odlican transfer rok. Najvaznije da smo sacuvali Suareza i znatno ojacali obranu.
Nije desetka jer nismo doveli neko svjetsko ime kao sto se ocekivalo, ali Moses na posudbu je odlicna zamjena za to.
Lasko:
Vjerojatno najviše bodu oči ova tri transfera od po £7m. Za sumu toga bi se mogao kupiti vrhunski igrač, ali izgleda da su nam opcije za to ovog ljeta bile limitirane.
Ja bih od sad svakako volio kad bi momčad nadopunjavali samo klasnim igračima. U ove dvije sezone bilo je potrebno napraviti hrpetinu posla jer novi trener ima svoje ideje i u klubu je bilo podosta igrača koji jednostavno nisu na razini. Na zimu bi ovo još mogli finiširati a onda sljedećeg ljeta dodavati novu vrijednost.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju