O svemu > Forum i prijedlozi

Harač, donacije iliti preživljavanje

(1/11) > >>

Zoky:
Dragi suforumaši,

ono je doba godine (koje se zbog kašnjenja u plaćanju zapravo svake godine pomiće sve dalje :D) kada skupljam takozvani harač, u kojem, već vam je poznato, dijelimo zajedno troškove hostinga i domene lfccro.com. Domenu sam doduše već platio, a za hosting ide ovako:

Ovo je hosting koji plaćamo: http://www.plus.hr/hosting/premier/premier-advanced/ (688 kn)

Vi tko kako može i želi uplati na moj račun (prije toga mi pošalje privatnu poruku koliko će uplatiti tako da odmah mogu ovdje napisati koliko je još preostalo).

Ukoliko se ne skupi dovoljno love - ja uplaćujem ostatak, uz domenu.

Zašto tako plaćamo? Pa zato da ne plaćam ja sve sam kao prvih par godina, to je cijena što nemamo reklame na portalu (koje vjerujem da svi mrzimo), a one bi nam zapravo namirile ovaj račun.

Što vi dobite od toga što donirate novac za hosting? Ništa, sve je volonterski :) Kako moj rad, tako i margitin doprinos, wekin, grbijev i svih forumaša koji čine ovo mjesto takvim kakvo je.

Koliko bi trebate donirati? Koliko želite, nema donje ni gornje granice te nitko neće znati koliko ste vi donirali niti da li ste donirali, ja ću samo napisati koliko još treba.

Dakle, ako ste se pogubili ovo je postupak:
a) pošaljete mi privatnu poruku koliko biste htjeli donirati
b) ja vam pošaljem svoj broj računa i ovdje napišem za koliko se smanjila količina koju treba uplatiti
c) uplatite taj novac kroz par dana, inače ide iz mog džepa :D

Hvala! :)

Zlopasha:
Imaš Paypal?

Zoky:

--- Citat: Zlopasha - Siječanj 24, 2012, 15:55 ---Imaš Paypal?

--- Kraj citata ---

Imam, ali povuć novac sa njega nije baš zabavno... tako da ovaj put samo direktno na račun, a dogodine ćemo već vidjeti :)

I treba napomenuti da ovo vrijedi samo za ljude iz Hrvatske budući da je slanje novca izvana previše komplicirano i skupo da bi se isplatilo.

Inače, prvi se već javio tako da je sada preostalo:
648kn

gizmo:
ja sam za, al ako mere "mano a mano", jer ja mrzim banke, bankomate, i sve koji tamo rade, ili uživaju u istima...


il da netko od mojih zegej "fanova" plati, pa im se uskoro odužim na pivi, te vratim točan iznos u neoznačenim novčanicama...

Zoky:
Može i tako naravno, samo napiši u pp koliko neoznačenih novčanica bi gurnuo ispod stola, pa se već lako da dogovorit... :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju