O svemu > Nogomet
BiH nogomet (novo i pametnije)
grbi:
Evo da uvazim zahtjevu forumasa koji idu mojom 'politikom' da nema politike na forumu te dajem temi novu priliku. Naravno da je huliganstvo trenutno top tema u BiH nogometu ali nije razlog da u to uvlacimo nacijonalnost, rat, politiku,...
Zoky:
Uz napomenu da će se ovoj temi dati veća pažnja moderatora, a oni koji na bilo koji način šire mržnju medju članovima biti će jako brzo ukloniti sa foruma. Ponasajte se civilizirano ili frustracije izbacujte negdje drugdje.
margita:
Šta bi ono s Bosnom sinoć? Povratak u realnost, možda! Možda tata ipak nije toliki maher kako si utvara ;)
Nisam gledao utakmicu, tek rezultat, tj. kako se isti kretao, ali ostao sam prilično iznenađen načinom kako se Furija prošetala Zenicom! Više sam očekivao od susjeda u toj utakmici, jest da je bila za prestiž, ali svejedno!
Ipak, ruku na srce, susjedi barem idu dalje, neki direktno na SP, neki u baraž, a mi ostajemo u balkanskoj žabokrečini :kuler Nismo ni zaslužili bolje obzirom da su nam zadnju nadu držali igrači koji nisu bili sigurni hoće li ih šef pustiti na utakmicu :roll
bobo:
ja sam gledao sažetke utakmice na eurosportu i mogu reć da je bosna imala itekako dobrih prilika, jednostavno ih nije išlo i casillas je u par navrata čuda radio, tako da mi rezultat nije realan. golovi španjolske su više manje padali nakon kardinalnih grešaka obrane, a i praktički sve što je išlo u okvir gola je ušlo. negredo je odigrao vrhunsku utakmicu, koliko sam vidio 2 gola i 2 asista, nije mi jasno kako ga se real olako odrekao i doveo benzemu za 3 puta više love :ceka
margita:
--- Citat: Ftorres9 - Listopad 15, 2009, 13:57 ---ja sam gledao sažetke utakmice na eurosportu i mogu reć da je bosna imala itekako dobrih prilika, jednostavno ih nije išlo i casillas je u par navrata čuda radio, tako da mi rezultat nije realan. golovi španjolske su više manje padali nakon kardinalnih grešaka obrane, a i praktički sve što je išlo u okvir gola je ušlo. negredo je odigrao vrhunsku utakmicu, koliko sam vidio 2 gola i 2 asista, nije mi jasno kako ga se real olako odrekao i doveo benzemu za 3 puta više love :ceka
--- Kraj citata ---
To sam htio čuti, malo mi čudno zazvučalo 2:5!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju