Autor Tema: Liverpool - Newcastle - EFL kup - finale  (Posjeta: 5120 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Liverpool - Newcastle - EFL kup - finale
« Odgovori #90 : Ožujak 16, 2025, 19:40 »
Pa dobro jesi gledao tekmu? Ovi su nas tukli na sve strane i sve im je dopušteno. Dobili su 2 žuta i oba za zadržavanje, a išli su 3 puta na namjerne ozljede, a ovo što je Joelington na kraju napravio Elliottu i nije bio ni faul je stvarno žalosno.

Ovo nije tema gdje je sudac pogriješio i oštetio nekoga jednom odlukom. Ovo je tema gdje je sudac svih 90 sve 50-50 odluke davao jednoj momčadi + fizički im dopuštao apsolutno sve što i nije 50-50.
Iako se s tobom rijetko slažem, ovaj puta si u pravu.
Salaha su masakrirali, ali to se ne vidi, jbg.
Kontakt s udarcem po nogama je bio prije primanja opet, i nikome ništa. Nama takav kriterij nikako ne može biti OK

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #91 : Ožujak 16, 2025, 19:42 »
Igrali su čvrsto, muški, igrali su kao ekipa koja želi trofej
Naši su odigrali kao zadnje p***ice

Jedina zamjerka sucu je ona ruka Trippiera, ali to je greška VAR-a

Ne to nije čvrsto i muški. Kada se podmećeš nekome tko je u skoku da padne s 2 metra visine nije čvrsto i muški, kada ideš s rukama u glavu nije čvrsto i muški, kada s leđa hvataš nekoga za glavu i bacaš ga na pod je jebeno p***asto. U prekidu kad namjerno nagaziš protivnika nije čvrsto i muški. Čvrsto i muški je kad koristiš svoje tijelo, a ne ovo. Ovo je baš katastrofa.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #92 : Ožujak 16, 2025, 19:44 »
Ne to nije čvrsto i muški. Kada se podmećeš nekome tko je u skoku da padne s 2 metra visine nije čvrsto i muški, kada ideš s rukama u glavu nije čvrsto i muški, kada s leđa hvataš nekoga za glavu i bacaš ga na pod je jebeno p***asto. U prekidu kad namjerno nagaziš protivnika nije čvrsto i muški. Čvrsto i muški je kad koristiš svoje tijelo, a ne ovo. Ovo je baš katastrofa.

Ne bi osobno imao ništa protiv da naši tako grizu svaku utakmicu

Daj nam tu pauzu da dođemo sebi i pobijedimo Everton
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #93 : Ožujak 16, 2025, 19:46 »
Neću se puno miješati, ali gledao sam ovog suca nekoliko puta, lik je kreten.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #94 : Ožujak 16, 2025, 19:47 »

To nije griženje. To je odvratni pristup. Griženje je ono što je PSG radio u Parizu, ovo je dno dna. A još je više žalosno da netko to dopušta u jebenom finalu.

Offline Comanche

• Sr. Member
  • #YNWA
« Odgovori #95 : Ožujak 16, 2025, 19:48 »
Nije mi jasno da je nas plan igre licio na Everton ili Burnley od prve sekunde.
Da Svrake nisu cuvali rezultat nakon 2-0 mi nebi do okvira gola šutali
Trent cini Salaha 70% boljim igracem, nema mu ni smisla produzit ugovor kad ovaj pici za Real.
Baš ispod svake razine svi danas,Quansah na beku boze sacuvaj

Offline Vebbo

• Hero Member
« Odgovori #96 : Ožujak 16, 2025, 19:50 »
Ova lakrdija koja je bila kod gola Chiese je ubila sve. Znaci, cistu situaciju provjeravati 3 minuta je debilno. Kaj je bilo sa rukom Trippiera? Kaj je bilo kod gazenja u sesnaestercu sto je za mene cisti penal, vidjeli smo takvih podosta? Di je tu VAR radio 5 minuta....

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #97 : Ožujak 16, 2025, 19:50 »

Nama kada idu tako odmah je faul,zuti.Tripier i Bruno su se svaki po 5 puta unijeli sucu u glavu i nista od kartona,a za startove da ni ne govorim.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #98 : Ožujak 16, 2025, 19:52 »
Nemozes sa Varom protiv uvjerljivo najbogatije momcadi na Svijetu.
A to sto govorite za Salaha da je los,tek sada se vidi da kada on ne odigra nesto mi licimo na Championship ekipu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #99 : Ožujak 16, 2025, 19:53 »
Na kraju su oni napravili samo 10 faulova, a mi 14.  Oni dobili 2 žuta, ali oba za zadržavanje. :lol

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #100 : Ožujak 16, 2025, 19:59 »
da, sudac je bio sranje i ne kuži igru. kaj je tu novo za engleske suce, pa i to da ne vole nas?
ali, newcastle je zasluženo dobio. bio je bolji, agresivniji, dominantniji, više su željeli pobjedu, navijači su im bili bolji,...
zar da suca krivimo jer je naše iznošenje lopte bilo programirano s dugim loptama na salaha, jotu i diaza protiv njihovih tornjeva?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #101 : Ožujak 16, 2025, 20:01 »
da, sudac je bio sranje i ne kuži igru. kaj je tu novo za engleske suce, pa i to da ne vole nas?
ali, newcastle je zasluženo dobio. bio je bolji, agresivniji, dominantniji, više su željeli pobjedu, navijači su im bili bolji,...
zar da suca krivimo jer je naše iznošenje lopte bilo programirano s dugim loptama na salaha, jotu i diaza protiv njihovih tornjeva?

Nitko nije rekao da Newcastle nije više želio pobjedu ili da mi nismo bili sranje ili da smo zaslužili nešto. Napisao sam da smo mi bili katastrofa, a da je suđenje bila još veća katastrofa. Praktički nas nije pustio preko centra na način na koji smo htjeli preko centra, a nismo bili dovoljno dobri da nekako drugačije to uradimo.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #102 : Ožujak 16, 2025, 20:01 »

Ma sudac je nebitan realno. Mi se nismo danas pojavili na Wembleyu. Potpuni raspad i fizicki i mentalni. Izgurati prvenstvo i uzivati u 5 mj.   B-)

Offline Vebbo

• Hero Member
« Odgovori #103 : Ožujak 16, 2025, 20:02 »

Ma naravno da ne, bili smo za drek i nismo nista zasluzili. Ono kaj Gento prica nije novost vec nekaj kaj se dogadja neprekidno, nas suci unistavaju sa tim faulovima. U svakoj utakmici je to skoro vidljivo, sjetite se nedavno i Evertona. Na kraju ta neravnoteza puno toga odnese iako s ene cini tako na prvu.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #104 : Ožujak 16, 2025, 20:08 »
Nitko nije rekao da Newcastle nije više želio pobjedu ili da mi nismo bili sranje ili da smo zaslužili nešto. Napisao sam da smo mi bili katastrofa, a da je suđenje bila još veća katastrofa. Praktički nas nije pustio preko centra na način na koji smo htjeli preko centra, a nismo bili dovoljno dobri da nekako drugačije to uradimo.

Mislim da apsolutno nije utjecao na našu nabijačinu preko centra
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011