Autor Tema: PSG - Liverpool, Liverpool - PSG - Liga Prvaka - 1/8 finala  (Posjeta: 8706 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: PSG - Liverpool, Liverpool - PSG - Liga Prvaka - 1/8 finala
« Odgovori #390 : Ožujak 13, 2025, 17:33 »
Ima li ili nema Slot ga odlucuje ne koristit i ima pravo na to. On je trener i on donosi te odluke.

apsolutno se slažem. to je njegov posao i zato snosi i određenu odgovornost.

isto kao što Hughes snosi odgovornost za transfere i za situaciju s ugovorima, a za sad nije napravio apsolutno ništa
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #391 : Ožujak 13, 2025, 17:46 »
Mi nismo na treninzima i ne znamo sto se tamo dogadja.
Kratko i jasno rekao bih.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #392 : Ožujak 13, 2025, 17:57 »
apsolutno se slažem. to je njegov posao i zato snosi i određenu odgovornost.

isto kao što Hughes snosi odgovornost za transfere i za situaciju s ugovorima, a za sad nije napravio apsolutno ništa
Ok, snosi odgovornost, ali za sta?

Mozda:
a) Salah nije dovoljno dobar da ga Nuno Mendes ne pojede
b) Salah je prestar pa mu snaga i kvaliteta nastupa pada kako sezona odmice jer vise ne moze odigrat cijelu sezonu na top razini
c) Salah je diva koja ako ne igra ce ti razjebat atmosferu a kao treneru ti je zadatak zadrzat ga na najboljem omjeru fizicke i mentalne spremosti za utakmicu

Sve to mogu biti razlozi zasto mu mozda ne treba dat "ugovor kolki god da zeli"... :D

Lako je bit pametan i rec naknadno "Salah je odigrao lose jer je bio umoran jer je igrao protiv Sotona" al ne mozemo to zakljucit kao cinjenicu i prebacit odgovornost na Slota.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #393 : Ožujak 13, 2025, 18:16 »
Ma igrač koji ne prođe ljetne pripreme i predsezonu teško može bit neki bitan faktor u ekipi tokom sezone, jer je ovo preveliki level di samo ako si 100 posto spreman možeš bit konkurentan. Kod Chiese to očito nije slucaj i nije on bez razloga sa ovoliko malo minuta. Na ljeto mu slijedi povratak u nekakav Torino ili Bolognu i to je to.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #394 : Ožujak 13, 2025, 18:32 »
Tako je... Možda bi bio loš, ali opet ima vremena da ga zamjeniš, ne može se forma ulovit samo kroz treninge..

Uopće jedina stvar koja mi se malo nije svidjela kod Slota još od jeseni je nesklonost rotaciji.. istina je da nam je svaka tekma u prvenstvu bitna a rezultat je iznad svih očekivanja, ali onda i ne čudi da bez prave zimske pauze mi djelujemo ovakvi.. psg je talentiraniji, ali lpool je još uvijek bolja ekipa, iskusnija svakako,barem tako mislim.. ej, grupnu fazu LP smo bili prvi, sad smo ispali u prvoj knockout tekmi, ko da se nije ni gađala forma za ovo..
.jel zna netko koliko se dobiva za prolazak u svaku daljnju fazu?
Nismo ni prethodnih godina imali zimsku pauzu, pa nam se nije dešavalo ovako što. Mislim da je u pitanju tempiranje forme, duel dvije ekipe s različitim peakom forme, da smo se susreli u 12.mjesecu, pomeli bi ih u obje utakmice.
Sad su uloge obrnute jer PSG nekad od kraja prvog mjeseca djeluje "nepobjediv", baš melju protivnike i igraju oku ugodan nogomet, dok se mi otprilike od tog trenutka vidljivo borimo na duži interval držati protivnika inferiornim, vidljiv je pad i intenziteta presinga i koncentracije u određenim trenutcima utakmica. Nešto što nam se tokom 11. i 12. mjeseca kad smo bili u top formi nije događalo.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #395 : Ožujak 13, 2025, 18:39 »
Nismo ni prethodnih godina imali zimsku pauzu, pa nam se nije dešavalo ovako što. Mislim da je u pitanju tempiranje forme, duel dvije ekipe s različitim peakom forme, da smo se susreli u 12.mjesecu, pomeli bi ih u obje utakmice.
Sad su uloge obrnute jer PSG nekad od kraja prvog mjeseca djeluje "nepobjediv", baš melju protivnike i igraju oku ugodan nogomet, dok se mi otprilike od tog trenutka vidljivo borimo na duži interval držati protivnika inferiornim, vidljiv je pad i intenziteta presinga i koncentracije u određenim trenutcima utakmica. Nešto što nam se tokom 11. i 12. mjeseca kad smo bili u top formi nije događalo.

ma dobro, prosječna kvaliteta klubova iz francuske lige je u rangu dna Premiershipa, tako da se PSG i ne troši nešto naročito puno.
Nama je problem što nemamo rotaciju, a nemamo je zbog preskakanja dovođenja prinova i samim time su nam igrači fizički potrošeni.
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #396 : Ožujak 13, 2025, 20:24 »
Mi nismo na treninzima i ne znamo sto se tamo dogadja.
Kratko i jasno rekao bih.

Jedna od najizlizanijih floskula.. 'on je svaki dan sa njima na treningu pa zna ko što može'.. stari raspravljamo na forumu..

Jel tebi logično da u ovoj fazi sezone gdje bi trebali igrati još gotovo 2 mjeseca, dva igrača sa 32g, Salah i VVD imaju 3600' + svaki još par tekmi za repku, gdje ti dva veznjaka Graven (3400') i Maca (3000') + Szobo nešto manje (2700?') + svaki još ima neke tekme repku (Graven mislim 5 starta).. to je pun k, puno zarađuju, sve 5, vjerojatno i žele više igrati nego teško trenirati, ali meni je jaaako puno minuta i vidi se da izgledamo sve 'teži', ja se stvarno nadam da nam je zaliha u prvenstvu dovoljna da ovo izguramo do kraja..

Je, lako je biti general poslije bitke, ali mislim da ne moram imati licencu trenera da mislim da je trebalo tu malo više izrotirati prije PSGa.. ok, možda je fokus prvenstvo pa u europi dokud ide ide, ali tu se puno para vrti, a znamo da je teško poslovati pozitivno.. osobno me zaboli za pare, više me interesiraju trofeji, ali samo kažem znajući kako nam fsg vrti svaku funtu
YNWA!!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #397 : Ožujak 13, 2025, 20:40 »
Ma ja sam isto zato da je prvenstvo bitnije, a Europa dok ide ide, ali mi je nejasno da jedan Chiesa ne može dobit 10 minuta protiv zadnje momčadi lige

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #398 : Ožujak 13, 2025, 21:02 »
...ali samo kažem znajući kako nam fsg vrti svaku funtu
Puno bi im jeftinije bilo da Salah ne igra i ne trpa neki tamo Soton :D
Al moguce da je to i jedan od razloga zbog kojeg on bas i zeli igrat toliko.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #399 : Ožujak 13, 2025, 22:11 »
Ma ja sam isto zato da je prvenstvo bitnije, a Europa dok ide ide, ali mi je nejasno da jedan Chiesa ne može dobit 10 minuta protiv zadnje momčadi lige

Znači po tvojoj logici da je Chiesa dobio 10 minuta protiv Sotona, Salah bi bio odmorniji pa bi prošli Psg. Zanimljiva logika.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #400 : Ožujak 13, 2025, 23:26 »
Znači po tvojoj logici da je Chiesa dobio 10 minuta protiv Sotona, Salah bi bio odmorniji pa bi prošli Psg. Zanimljiva logika.

Ne bi, ali da je Chiesa dobivao (ili možda Elliot) malo više prilika, a malo više rasterećivao Salah onda ovaj sad ne bi bio mrtav umoran, plus moja pretpostavka o postu.
Isto vrijedi i za Endo-Gravenberch situaciju

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #401 : Ožujak 13, 2025, 23:58 »
Ne bi, ali da je Chiesa dobivao (ili možda Elliot) malo više prilika, a malo više rasterećivao Salah onda ovaj sad ne bi bio mrtav umoran, plus moja pretpostavka o postu.
Isto vrijedi i za Endo-Gravenberch situaciju

Da, ali da smo češće radili rotacije Graven - Endo i Salah - Elliot/Chiesa onda vjerojatno ne ni bježali sad Arsenalu 15 bodova 9 kola prije kraja, nego bi vjerojatno bila bodovna razlika manja pa bi sad paničarili u ligi. Ne znam zašto su ljudi nezadovoljni, pa tko je lud očekivao prije sezone da ćemo bit u ovoj poziciji u ligi u ovom trenutku. Tresli smo se ocemo li bit dovoljno kvalitetni za bit u top 4. Jbg kume ne mos ovce ni novce, uprli smo sve resurse u ligu kad smo osjetili da možemo otic do kraja, a šta se tiče Parisa jbg bili su bolji, ali nama je falilo samo malo sreće da i to otiđe na našu stranu, recimo stativa Quansaha, a penali su svakako lutrija. Ali ti si baš radikalan jer ono prije početka sezone si se divio Unitedu i njihovim transferima a nas si nonstop spuštao. Nismo dovoljno široki i to je to, ali opet ćemo uzet i kao takvi ligu a možda i liga kup. Pa kako ne bit zadovoljan. Jebo Chiesu i Enda, ti likovi svakako neće od ljeta bit s nama .
A šta se tiče Salaha, jasno je da lik hoće igrat svaku utakmicu po 90 minuta i da ganja osobne rekorde i treba imat i muda ga vaditi od 60 te minute ili ga ostavit na klupi, jbg lik ima previše kredita i mora mu se titrat jajca i da potpiše novi ugovor, tako da tu ne treba krivit Slota nikako, I plus spomenuti Chiesa je došao u klub u katastrofalnoj formi.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #402 : Ožujak 14, 2025, 00:18 »
Pa ja sam apsolutno prezadovoljan sezonom.

A šta se tiče Salahovih osobnih rekorda, želje da igra svaku utakmicu 90 minuta…zaboli me neka stvar. Na treneru je da ga izvadi pri sigurnom vodstvu i sačuva i tako da minute nekom drugom.

Ponavljam, sezonom sam prezadovoljan, ali neke stvari su se trebale bolje ishendlat