Mi nismo na treninzima i ne znamo sto se tamo dogadja.
Kratko i jasno rekao bih.
Jedna od najizlizanijih floskula.. 'on je svaki dan sa njima na treningu pa zna ko što može'.. stari raspravljamo na forumu..
Jel tebi logično da u ovoj fazi sezone gdje bi trebali igrati još gotovo 2 mjeseca, dva igrača sa 32g, Salah i VVD imaju 3600' + svaki još par tekmi za repku, gdje ti dva veznjaka Graven (3400') i Maca (3000') + Szobo nešto manje (2700?') + svaki još ima neke tekme repku (Graven mislim 5 starta).. to je pun k, puno zarađuju, sve 5, vjerojatno i žele više igrati nego teško trenirati, ali meni je jaaako puno minuta i vidi se da izgledamo sve 'teži', ja se stvarno nadam da nam je zaliha u prvenstvu dovoljna da ovo izguramo do kraja..
Je, lako je biti general poslije bitke, ali mislim da ne moram imati licencu trenera da mislim da je trebalo tu malo više izrotirati prije PSGa.. ok, možda je fokus prvenstvo pa u europi dokud ide ide, ali tu se puno para vrti, a znamo da je teško poslovati pozitivno.. osobno me zaboli za pare, više me interesiraju trofeji, ali samo kažem znajući kako nam fsg vrti svaku funtu