Autor Tema: Liverpool - Newcasle, Premier league - 28. kolo  (Posjeta: 6519 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MagicRat

• Hero Member
Odg: Liverpool - Newcasle, Premier league - 28. kolo
« Odgovori #60 : Veljača 27, 2025, 09:40 »
Sva sreca pa lopte koje je slao jucer nisu bile boli me dzoka. Odlicnu tekmu odigrao.

Ima ove sezone G+A u svim natjecanjima koliko i Nunez, jedan manje od Jote. Zdravo za gotovo se uzima njegov nenormalan ofenzivni doprinos.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #61 : Veljača 27, 2025, 10:15 »
Sva sreca pa lopte koje je slao jucer nisu bile boli me dzoka. Odlicnu tekmu odigrao.

Ima ove sezone G+A u svim natjecanjima koliko i Nunez, jedan manje od Jote. Zdravo za gotovo se uzima njegov nenormalan ofenzivni doprinos.
Nitko ne spori njegov doprinos, samo mu se zamjera manjak volje i stav kao nekoga tko je dijete kluba.

Njemu i kad se ne igra, kvalitetniji je od 3/4 svjetskih desnih bekova. Ali bolikuki stav tokom utakmica izaziva i treba izazivati nezadovoljstvo kod svaakog navijača kluba.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #62 : Veljača 27, 2025, 10:23 »
Nitko ne spori njegov doprinos, samo mu se zamjera manjak volje i stav kao nekoga tko je dijete kluba.

Njemu i kad se ne igra, kvalitetniji je od 3/4 svjetskih desnih bekova. Ali bolikuki stav tokom utakmica izaziva i treba izazivati nezadovoljstvo kod svaakog navijača kluba.
Nikakve patetične priče, lojalnost i "dijete kluba" ne pale više u ovom modernom nogometu, koji je posao kao i svaki drugi.
Ne znam nijednog klasnog igrača u zadnjih 10ak godina osim Reusa, a da je ostao lojalan klubu samo radi navijača i emocija.
Na nama je da ponudimo plaću kao i Real a ostalo je na njemu hoće li ostati.
Ne vidim inače nikakve informacije iz klupskih izvora, da su ponuđeni ugovori Virgilu i Salahu iako i nemaju nekih atraktivnih i konkretnih ponuda jer su u poznim godinama i svi očekuju da završe karijeru u ovom klubu.