Autor Tema: Everton - Liverpool, Premier league - 15. kolo  (Posjeta: 6675 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: Everton - Liverpool, Premier league - 15. kolo
« Odgovori #195 : Veljača 14, 2025, 15:40 »
Mene je jedino malo razočarao Nunez, kad je nastala šora zaletio se u gužvu i onda sam očekivao nekakav kroše ili slično, a on je išao mirit zaračene strane. Gledam također šora i gužva a naš Trent stoji na drugom dijelu terena i ide put svlacione a iza njega Jota, e to me iznerviralo.

mene je Nunez najviše razočarao kad nakon drugog gola protiv Brentforda nije drugi put skinuo dres i dobio drugi žuti. to bi bio pravi Nunez
iako ok je bio neku večer u fajtu. Malo se gurao, čupao, tu je bio, aktivan. I on i Alexis

Trent? taj lik nema ništa kapetansko u sebi. Sve ako i ostane, a uvjeren sam da odlazi, nadam se da nikad neće postat kapetan
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #196 : Veljača 14, 2025, 16:38 »
mene je Nunez najviše razočarao kad nakon drugog gola protiv Brentforda nije drugi put skinuo dres i dobio drugi žuti. to bi bio pravi Nunez
iako ok je bio neku večer u fajtu. Malo se gurao, čupao, tu je bio, aktivan. I on i Alexis

Trent? taj lik nema ništa kapetansko u sebi. Sve ako i ostane, a uvjeren sam da odlazi, nadam se da nikad neće postat kapetan

Ovo.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #197 : Veljača 14, 2025, 16:55 »

Kapetane  :love

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #198 : Veljača 14, 2025, 21:51 »
https://sportsport.ba/fudbal/liverpool-arne-slot-rijeci-sudija-oliver-crveni-karton/491956

E sad mi je konačno potvrdio da je on taj koji tu i treba biti.  :D