Za to je odgovoran sportski direktor, koji je prakticki rucno odabran od strane Kloppa koji je imao kontrolu nad cijelim sportskim sektorom nakon sto se dio strukture raspao zbog neslaganja s njim.
Mislim, krivi su vlasnici sto su to dopustili, ali tko bi tu odbio Kloppa?
Schmadtke je bio u klubu nešto više od pola godine, ugovori su se trebali/mogli produžiti i puno prije ili poslije njegovog odlaska.
Za Virgila i Salaha se može argumentirat da se čekalo zbog njihovih godina (iako se ja s ovim nikako ne slažem, ali nebitno), ali Trenta se ne može opravdat. Uostalom, to ljeto smo rekonstruirali cijeli vezni red i doveli smo 3 igrača koji sada vrijede puno, puno više nego ono za što su dovedeni. Tako da, koliko god se rugali (ja sam bio prvi) s pijanim, smiješnim Nijemcem koji je tu došao jer Kloppu treba netko za popit pivu poslije posla, njegov kratki mandat bio je dosta uspješan, puno bolje nego recimo Hughes koji je tu vremenski isti period.
Hughes je imao cijelo ljeto (a znao je i dosta ranije da preuzima ulogu) u kojem smo doveli talijanskog poluinvalida i golmana koji stiže sljedeće ljeto i izgledno je da ni dogodine neće biti jedinica. Ugovori koji su bili apsolutni prioritet su i dalje neproduženi. Odlično smo prodavali, ali to je to.
Nije li taj isti LOJALNI Klop dopustio Lewi da besplatno ode u Bayern.
Lewa je najavljivao valjda dvije godine prije isteka ugovora da neće produžit i da ide u Bayern. Ili možda misliš da ga je Klopp želio pustit besplatno, i njega i Gotzea?