Autor Tema: West Ham - Liverpool, Premier league - 19. kolo  (Posjeta: 1753 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: West Ham - Liverpool, Premier league - 19. kolo
« Odgovori #60 : Prosinac 29, 2024, 19:57 »
Jel ovo bila gestikulacija "pusti selo neka priča"?

https://x.com/LFCTransferRoom/status/1873441675428954336?t=wPAtGf5FR_KKB412_PiSxg&s=19

Pa i ne baš. Ovo je potvrda da ide

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #61 : Prosinac 29, 2024, 20:03 »
Ne znam zašto Mac Allister ulazi u ovakve duele prilikom 5:0.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Vebbo

• Hero Member
« Odgovori #62 : Prosinac 29, 2024, 20:13 »
https://x.com/LFCTransferRoom/status/1873441675428954336?t=wPAtGf5FR_KKB412_PiSxg&s=19

Pa i ne baš. Ovo je potvrda da ide

Mislim da nitko ne zna kaj se dogadja, ovo je meni vise u stilu samo vi pricajte kaj god hocete kad nemate pojma.
Covjek je dobio puno kritika a mozda bez razloga.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #63 : Prosinac 29, 2024, 20:21 »
Ali kakva partija Trenta i onda bi ga strucnjak klupirao radi bolje verzije Flanagana

Nemoj vrijeđati maloga samo zato što je netko napisao glupost na forumu. :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #64 : Prosinac 29, 2024, 20:26 »
Salah se doslovce danas sprdao na terenu, i opet gol i dva asista. Realno mogao je danas bez pola muke do hattricka. Ostavio je Mo sigurno dosta municije za United. U nevjerojatnoj smo poziciji, sve nam ide na ruku. Potraje ki ova forma Salaha još kroz siječanj i veljaču, mogli bi već u ožujku slavit titulu. + 9 u odnosu na Arsenal, puno bolja gol razlika i još ih čekamo doma.

Offline IvoF/Tosh

• Hero Member
« Odgovori #65 : Prosinac 29, 2024, 20:36 »
Nemoj vrijeđati maloga samo zato što je netko napisao glupost na forumu. :D
i poslije toliko godina Flano jos uvijek u nasem sjecanju-legendo

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #66 : Prosinac 29, 2024, 20:57 »
Navodno je Salah rekao nakon tekme da su daleko od potpisa. Ako naiđete na intervju objavite.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #68 : Prosinac 30, 2024, 00:10 »
Šta ste se toliko raskokodakali oko odlazaka igrača?
Hajde o se mi fokusirati na ovu sezonu i da ju uzmemo, a onda tko će gdje iskreno jbms.
Ako je Trentu & co misle da će im biti ljepše negdje dalje neka idu.
Mene zanima trenutno samo ova sezona, a ova sranja se sad još dodatno napuhuju jer meljemo pa nas je u sa svih strana da bi napravili neku 'situaciju'.

Ovo danas je direktor bilo ubijanje protivnika.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #69 : Prosinac 30, 2024, 10:49 »

Super sažetak, sad sam odvrtio da pogledam, ne sjećam se kad smo nekoga ovako pregazili. Par mojih opservacija:

1) Macca je kolosalan. Predasistencije za 2. i 3. gol su vrhunske, pored toga je odigrao odličnu defanzivnu utakmicu. Fenomenalan igrač. Trebao je pokupiti asistenciju kad je primanjem izbacio igrača WH i loptom rasparao obranu izbacivši Salaha, ali ovaj nije zabio.

2) Salah - sad sam pobrojao, imao je praktički 3 "mrtve" šanse, onu s početka utakmice kad mu je Gakpo dodao loptu, onda na početku drugog poluvremena Maccino dodavanje kad je igrač WH ostao a on istrčao sam 1v1 na Arelou, i na kraju kad ga je Arnold našao. Sve 3 šanse je zapucao a zabio je najtežu, odnosno s najveće udaljenosti kada je zapravo prevario golmana gađajući prvi kut. Još je imao 2 dobre situacije, ono kad su ga izbacili samog na boku, ali nije imao potporu suigrača i otišao je dosta ukoso, i jedna klasična njegova situacija gdje se izbacio na lijevu nogu ali je loše gađao.

2 asistencije su svjetske također, ali ovo gore baš pokazuje zašto je ponekad osporavan. Zna zapucati odlične prilike, kada bi taj "finishing" bio bolji imao bi sigurno pokoju Zlatnu loptu u vitrini. U svakom slučaju lik je genijalac.

3) Nastavno na priču oko finishinga, Jota to ima prirodno u sebi. Za svoj gol lijepo se vidi kako je otvorio tijelo da bi podigao tu loptu izvan dosega golmana. Nije bio nimalo lagan kut ali je uspio poentirati.

Jedini problem je ozljeda Gomeza. Baš sam se nadao kako ćemo napokon imati cijelu momčad zdravu, ovo je baš nezgodno jer Quansah ne ulijeva povjerenje, Konate se tek ima vratiti, a raspored je dosta gust u siječnju.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.