Autor Tema: Liverpool - Leicester, Premier league - 18. kolo  (Posjeta: 1709 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Liverpool - Leicester, Premier league - 18. kolo
« Odgovori #105 : Prosinac 26, 2024, 23:36 »
Ma Gravenberch kriv, inace je dosta los danas bio

Jep, baš komentirao. Doduše razumljivo s obzirom koliko igra da i njemu malo padne standard (inače jako visoki ove sezone).
Never miss a good chance to shut up.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #106 : Prosinac 26, 2024, 23:45 »
Jep, baš komentirao. Doduše razumljivo s obzirom koliko igra da i njemu malo padne standard (inače jako visoki ove sezone).
Ma dobit ce zuti sigurno u jednoj od naredne dvije, a da se mene pita odmorio bih ga u oba kupa

Offline Comanche

• Sr. Member
  • #YNWA
« Odgovori #107 : Prosinac 27, 2024, 00:21 »
Dobro je sto se nije nijedan igrac pretjerano potrosio danas, zato na West Ham idemo punim gasom, nadam se da ce oni htjet igrat doma napadacki. Ovaj Lester bas nije htio igrat, i u ovim kontrama najvise 2-3 igraca preko centra.

MOTM Gakpo - potpuno se prilagodio u timu, bas vazan igrac u nasoj igri. Jos jedan veliki + za Slota.
Salah, Macca na svojoj razini.

Jedino sto previse golova primamo u zadnjih nekoliko kola, bas mi to djeluje neustimano bez Konatea, Gomez je cak i dobar obrambeno ali ulaze nam prelagano u prostor.
Robertson odma nakon je ponovno sjebo gol poceo je igrat kako spada. Nemam nista protiv sto se ponasa ko tinejdzer sve dok rudari 90 min na terenu. Valja popricat snjim, vjerujem da je glava u pitanju. Jer inace mu se pozicija u 11 gadno klima.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #108 : Prosinac 27, 2024, 00:44 »
Gomez i Virgil su možda neuštimani, ali mi u tom duetu Virgil čak izgleda lošije od Gomeza.
Šta se tiče njihovog gola, Ayew je dao gol preko Robertsona, ali je po meni taj gol krivica Trenta preko čije se strane prelagano došlo do ubačaja. Robbo kad u onoj situaciji ostane 1 na 1 sa Ayewom stvarno nema šta tražit.
Trent je večeras imao par loših poteza, ali generalno ok utakmica

I još nešto, teško je uspoređivat Kloppa i Slota jer je Klopp dobio u ruke očajnu ekipu i sagradio moćni Liverpool. Slot je s druge strane dobio jaku momčad, ali mislim da je ekipa bila nekako potrošena pod Kloppom i fizički i mentalno i da im je osvježenje u vidu novog trenera bilo super potrebno.
Ono što mi se sviđa kod Slota je što donosi zrelije odluke. Tipa Trent loše izvodi kornere, sve ok, Mac ih izvodi. Isto tako, zamjene su mu pravovremenije. Klopp bi znao ubacit 4 igrača istovremeno i sjebat nam ritam
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #109 : Prosinac 27, 2024, 01:40 »
1. gol ne može biti krivica Trenta kad ga je Gravenberch pokrivao i odradio RB ulogu u toj situaciji, a Trent DM. U svakom slučaju, ona bolikurčina unutar 16m je zastrašujuća i hvala bogu da se dogodila rano u utakmici jer smo išli s "kako ćemo, lako ćemo".

Od Trentovih današnjih kornera još uvijek imam migrenu. Fascinantno nešto. :D

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #110 : Prosinac 27, 2024, 08:39 »
1. gol ne može biti krivica Trenta kad ga je Gravenberch pokrivao i odradio RB ulogu u toj situaciji, a Trent DM. U svakom slučaju, ona bolikurčina unutar 16m je zastrašujuća i hvala bogu da se dogodila rano u utakmici jer smo išli s "kako ćemo, lako ćemo".

Od Trentovih današnjih kornera još uvijek imam migrenu. Fascinantno nešto. :D
Hahah. Ubio nas je kornerima koje nije odbacio niti do prve stative na i još na metar visine lopta...100x su mu bolji centaršutevi iz igre kad mu protivnici igrač ide u blok.
Za gol ne treba nikoga previše kriviti. Jbg, napadački skoro savršeno odrađenom, a i ne možemo reći da ga naši nisu stigli pokriti. Prije bih rekao da je to bila odlična napadača reakcija nego toliko loša obrambeni s time da je lopta još i zakačila Virgilivu petu...
A ovo što Salah radi...  :klanja

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #111 : Prosinac 27, 2024, 08:53 »
Samo zbog onog lateralnog dodavanja preko pola terena kad je Darwin glumio nekakog playmakera i tako gurnuo Leicester u kontru, oduzeo bih mu mjesečnu plaću. Evidentan primjer retardiranog mozga.

Offline brutek

• Hero Member
« Odgovori #112 : Prosinac 27, 2024, 09:18 »
gol se je mogao spriječiti čišćenjem lopte od strane stopera, manje vjerojatno gomeza kojem je došla prebrzo ali virgil je imao vremena uklizati i počistiti... al ok, i to je valjda škola

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline jon_snow

• Hero Member