Autor Tema: Liverpool - Fulham, Premier league - 16. kolo  (Posjeta: 2243 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: Liverpool - Fulham, Premier league - 16. kolo
« Odgovori #90 : Prosinac 14, 2024, 21:35 »
Jota se napokon vratio i spustio Nuneza mjesto nize u rotaciji, Robertson ne igra sljedecu utakmicu. Buducnost je svijetla.

Igrat će protiv Spursa
Nema ga u liga kupu

Za Spurse su svi spremni osim Konatea i Bradleya
Njima fale Vicario, van de Ven i Romero, Betancur…
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #91 : Prosinac 14, 2024, 21:59 »
Slozio bih se sa Winxom da prvi gol ide i na dusu Alissona. Zaletio se napamet napravio dva koraka u prazno, ocekijuci prizemnu loptu ili na prvu stativu, pa se morao vracati.

Robertsona ne mogu ni kriviti. Usao je ispred igraca, takodjer ocekujuci ostru loptu, nesretno se odbila od njega. Veca glupost je sto nije ustopao loptu.

Prosuta 4 boda, nije bog zna kakva steta u odnosu na Arsenal, al tko bi rekao da ce nam Chelsea bit za vratom.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #92 : Prosinac 14, 2024, 22:06 »
Say what again!

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #93 : Prosinac 14, 2024, 22:59 »
Majstorski potez Jote za bod. Još smo u prednosti za prvenstvo. A i daleko smo najbolji u LP.

Arsenal je kiksao.

Vjerujem i da će Shitty u gradskom derbiju.

Plastični Chelsea nema kapacitet za borbu za naslov, to je valjda svima jasno.

Nakon povratka Jote i Elliota opet imamo širinu na klupi, i glavni smo favorit za prvenstvo. U kupovima samo juniore stavljati, nekakvi Micky Maus trofeji nisu nikome bitni sad.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #94 : Prosinac 14, 2024, 23:29 »
Salah je danas bio baš loš i to treba reći, ali je i kao takav 25 puta bio bolji od najgoreg igrača u historiji kluba Diaza, taj lik je toliko glup da Darwin pored njega izgleda kao neki naučnik koji je otkrio lijek za rak

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #95 : Prosinac 15, 2024, 01:45 »
 Diaz je stvarno imao vrhunski start u sezonu, sad se opet ugasio. Zato je Gakpo kontanta ove sezone i stvarno nam je koristan igrač, svaki put kad primi loptu imam osjećaj da će nešto korisno napravit. Jota je majstor, šteta šta ne može zaobići povrede na duže staze, samo se nadam da može potrajati 15 utakmica u nizu bez nove povrede jer je u stanju zabijat golove u kontinuitetu koje Darwin ne može. Gura nas Salah nenormalno ove sezone s golovima i asistencijama ali nece moć sam, zato nam je potreban zdravi Jota ako mislimo do titule i Gakpo da ovako nastavi jer se Diaz ugasio a Darwin je Darwin. Iduće tri tekme očekujem 7 bodova u ligi.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #96 : Prosinac 15, 2024, 02:57 »
Diaz svake sezone ima "vrhunski" start u sezoni. Da par sretnih golova, ni on ne zna kako, pa onda logicno kad nema tih sretnih golova vidis kakvo je smece od igraca

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #97 : Prosinac 15, 2024, 11:05 »
https://ok.ru/video/9160435370727
Ako nekog zanima, na pocetku je Liverpool.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #98 : Prosinac 15, 2024, 13:58 »
imamo baš dobar raspored oko božića i nove godine, odnosno puno dana za odmor, nikad nismo imali bolji, bilo bi grehota to ne iskoristiti

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #99 : Prosinac 16, 2024, 14:19 »
The VAR Review is live!

This week we cover:
📌 Why Robertson's red card for Liverpool was wrong
📌 Diop / Pereira red cards?

https://www.espn.com/soccer/story/_/id/42964020/the-var-review-andrew-robertson-red-card-liverpool-wrong
Never miss a good chance to shut up.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #100 : Prosinac 16, 2024, 15:21 »
Crveni karton ne može biti čišći nego što jest, izgledna je prilika za gol i tu je kraj rasprave.

Kompletan članak bi se mogao ukratko opisati poslovicom: "Besposlen pop i kozliće krsti."

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #101 : Prosinac 16, 2024, 15:25 »
čist crveni, nemojte da se pretvaramo u navijače Arsenala što se tiče kmečanja

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #102 : Prosinac 16, 2024, 20:05 »
Poprilično sam siguran da će mu poništiti crveni. Nije izgledna gol šansa ako ovaj pukne loptu 10 metara od sebe (a udario ju je prije Robertsonovog faula - nije takvo udaranje lopte zbog Robertsona) i 3 druga igrača bi stigla do nje prije njega (a put lopte je jako bitan faktor u pravilima, a navijači ga ne gledaju).

I da, live na terenu bi mu i ja dao crveni, ali VAR puno lakše vidi zbog čega se desila loša kontrola lopte od strane Wilsona. Na terenu uvijek pretpostaviš da je zbog prekršaja, a na kameri onda vidiš da nije tako.
« Zadnja izmjena: Prosinac 16, 2024, 20:22 gento »

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #103 : Prosinac 17, 2024, 08:04 »
Ma nije da se žalim, ali stvarno kada sam sinoć gledao pregled kola, mislim da nije bio faul za crveni.
Ne znam zašto sve neke situacije koje su ključne idu nekako protiv nas. Nije da se nije znalo događati da i mi dobijemo poguranac, ali nekako u ključnim situacijama, možda i po cijelu sezonu, ovo su suci trebali bolje pregledati.

A i mali magarac Wilson da je stvarno "naš u srcu kako tvrdi", mogao je doći do suca i reći mu, "Ma de, spetljao sam se i pao".  Zezam, naravno fair play je nestao odavno. :p

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #104 : Prosinac 17, 2024, 08:06 »
Ma nije da se žalim, ali stvarno kada sam sinoć gledao pregled kola, mislim da nije bio faul za crveni.
Ne znam zašto sve neke situacije koje su ključne idu nekako protiv nas. Nije da se nije znalo događati da i mi dobijemo poguranac, ali nekako u ključnim situacijama, možda i po cijelu sezonu, ovo su suci trebali bolje pregledati.

A i mali magarac Wilson da je stvarno "naš u srcu kako tvrdi", mogao je doći do suca i reći mu, "Ma de, spetljao sam se i pao".  Zezam, naravno fair play je nestao odavno. :p

Bio bi fair play da igrač Fulhama izmisli da ga suparnički igrač nije faulirao? :D

Inače mislim da imamo oke suđenje ove sezone sveukupno. Nešto je išlo k nama u korist, nešto protiv nas, ali sve je to tu negdje.