Autor Tema: Newcastle - Liverpool, Premier league - 14. kolo  (Posjeta: 2206 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
Odg: Newcastle - Liverpool, Premier league - 14. kolo
« Odgovori #135 : Prosinac 04, 2024, 22:42 »
Ko sto neko rece jebiga trebao se kad tad desit Kelleherov kiks.
Desilo se u najgore vrijeme,jebiga.

A mislim suludo je ocekivat da samo pobjedujemo,tako da nista strasno.
Imamo muda,vracamo se iz teskih situacija,smislenim nogometon bez panicarenja.

Danas iz spoj Quansaha I Gomeza,nije moglo drugacije.
Quansah uzasno panicari,siri tu energiju,unosi poprilicni nemire.

Darwin?uzas nad uzasima,osnove nogometa su mu stran pojam,a uz sve to je I preglup.

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #136 : Prosinac 04, 2024, 23:07 »
Nunez je toliko ogranicen da na 3 metra ne moze tocno dodati.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #137 : Prosinac 04, 2024, 23:10 »
Arsenalu Raya igrac utakmice a nama ovaj prodao 3 boda, katastrofa et nadam se da se Alisson vraca cim prije.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #138 : Prosinac 04, 2024, 23:14 »
Arsenalu Raya igrac utakmice a nama ovaj prodao 3 boda, katastrofa et nadam se da se Alisson vraca cim prije.

A koliko nas je puta spasio? Čak i danas kad je imao lošu tekmu je spasio 2 puta 1 na 1.
Never miss a good chance to shut up.

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #139 : Prosinac 04, 2024, 23:20 »
Koliko bi nas diglo da smo dobili nakon preokreta, baš jbn šteta.
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #140 : Prosinac 04, 2024, 23:29 »
A koliko nas je puta spasio? Čak i danas kad je imao lošu tekmu je spasio 2 puta 1 na 1.
Kakve veze ima, cemu onda negativni komentari za Nuneza i on nam je donio par puta bodove itd i za ostale igrace. Ovaj nam je prodao utakmicu i 3 boda, isto kao sto sto Nunez, Quansah i Gomez odigrali katastrofalno. Ako mislimo uzet titulu ovakve greske se ne smiju desavat.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #141 : Prosinac 04, 2024, 23:37 »
Kakve veze ima, cemu onda negativni komentari za Nuneza i on nam je donio par puta bodove itd i za ostale igrace. Ovaj nam je prodao utakmicu i 3 boda, isto kao sto sto Nunez, Quansah i Gomez odigrali katastrofalno. Ako mislimo uzet titulu ovakve greske se ne smiju desavat.

Koliko je to dobrih tekmi Nunez odigrao ove sezone? Rekao bih da ne baš puno. Gomez i Quansah imaju opravdanje, Nunez za ovo danas nema. Nije jedini imao lošu predstavu, ali kad si konstantno loš s ponekim dobrim poluvremenom, onda puno više zaslužuješ kritiku ako si opet bio loš nego netko tko nas iz kola u kolo spašava u ključnim trenucima pa evo sad ima lošu tekmu i zezne ta 2 boda.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #142 : Prosinac 05, 2024, 00:03 »
Ma nema se šta prigovorit Kelleheru. Usrao je ali je i spasio puno puta

Jebeni Everton, di baš oni sad. Bit će prenapaljeni na nas, još su uvalili 4 gola večeras
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline zengy

• Hero Member
« Odgovori #143 : Prosinac 05, 2024, 00:13 »
Kao sto sam i ranije govorio tj.pisao Nunezov osnovni problem je sto decko jednostavno nema inteligencije. A nema ni nekih osnova koje su potrebne. Drag je on, ali sam mozda i ja drag mnogima ali ne igram u Liverpoolu :) Sto neko rece Quansah skupa sa Gomezom unosi paniku ali i dalje mislim da bi za nas bolje bilo da je Gomez ostao na stoperu do kraja. Kelleher pogrijesio, desi se svima. Ali to su odlike ovakvih golmana, ali su i drugi stali...mogli su bolje ispratiti i blokirati na liniji, uvijek se mora kretati nema stajnja i ukopvanja. Van Dijka volim , ali cim nasuprot sebe ima nekoga ko zna driblati tj.  lopte igrati u velikim je problemima.

Offline MagicRat

• Hero Member
« Odgovori #144 : Prosinac 05, 2024, 01:01 »
Uživajte ljudi u Salahu dok još možete, takvog igrača nećemo često imat.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #145 : Prosinac 05, 2024, 05:46 »
Ne znam jesmo li osvojili bod ili izgubili dva

Nadam se samo da Gomez i Quansah nikad više neće igrat skupa. Užasni su
Šteta na kraju, ali jebiga

Opet kao i sa Breadleyem neki dan, Gomezu i Quansahu fale minute da bi sve kliknulo kako treba. Normalno da ce bit rdjavi.

Steta za gresku Kellehera, jbg doslo je u nezgodno vreme. Al opet kvalitetan golman koji nas je spasavao undosta navrata.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #146 : Prosinac 05, 2024, 06:17 »
Steta je bilo sto Kelleheru prigovoriti. Neznam kada je zadnji put imao kiks, cak bi rekao da mozda je vise puta Allison prodao bodove nego on. Sva sreca da imamo golmana takvih kvaliteta, ali evo dogodi se.
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #147 : Prosinac 05, 2024, 07:48 »
Golmani su čudne biljke.
Taman kad ga počneš slaviti i njega i pobjedu, on nađe načina sagnuti se i propustiti loptu "u gol aut" umjesto da ju laganu uhvati i legne na travnjak, on bez imalo trunke mozga u tom trenutku i bez pregleda situacije se ipak sagne. A i ovaj magarac  takav gol u klizanju na neviđeno na gol aut liniji uz pretpostavku da će moooožda lopta doći do njega neće više nikada u životu zabiti.
Baš što kolega #dodoonn kaže, i meni je na trenutak sinoć prošlo kroz glavu da se u Kelleheru u tom trenutku probudio Allison iz noćnih mora u trenutku gubljenja na terenu.

U biti više sam razočaran kako smo mi igrali, ali nakon izvedbe ovog Space shuttlea od Salaha, moramo ipak mi biti ti koji žalimo za bodom. lijepo je komentator na Skyu rekao da ovakve utakmice pravi šampioni na kraju pobjeđuju. Jbg.

Nisam ni pretjerano tužan zbog boda nakon svih cirkusa sinoć, ali trebalo smo i morali ovo dobiti nakon 3:2.
A ovo drvo Darwin nema što više tražiti osim za odmaranje ponekog igrača i igranje u kupovima.

Iskreno, nakon onog doslovno sranja od prvog poluvremena, mislio sam da će odmah ući Trent i Szobo i da ćemo prijeći odmah na 4-4-2, a da Quansah i Darwin idu van.
Kad su počeli padati golovi i napadi ići kao na traci na obje strane, imao sam osjećaj da će Svrake pasti i da ćemo ih u run and gun utakmici dobiti na kraju. U biti, da nije bilo ove katastrofalne greške golmana, na kraju bismo ih i dobili.
« Zadnja izmjena: Prosinac 05, 2024, 07:53 Winx »

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #148 : Prosinac 05, 2024, 08:36 »
Očekivao sam goleadu, nekako sam i sumnjao u našu pobjedu jer previše toga dobroga se skupilo zadnjih tjedana, mjeseci da ne bi u jednom trenutku doživjeli neuspjeh. Po zakonu velikih brojeva to mora biti tako.

Možda bi lakše bilo da je bilo 3-3 u 70 i nekoj minuti nego ovako u zadnjim trenutcima i to golmanskom greškom. Ovako, sad ćemo tek vidjeti od čega je Slot satkan i može li održati momentum kakav smo imali prije ove utakmice ili će ekipa doživjeti meltdown.

Užasna utakmica od samog početka, s nejasno(nerazumljivo) raspoređenim rolama i izborom igrača, falilo je mišića na sredini terena, falilo je sigurnosti u zadnjoj liniji. Ulaskom Szobe i Trenta dobili smo ono što nam je falilo od početka, otuda i preokret.
Ostaje pitanje zbog čega je Slot mijenjao Gakpa za Diaza kad je logičnije bilo vaditi Darwina. Cody je s nogom u gipsu 50% kvalitetniji nego ovo drvo, sve i da ne može potrčat, dovoljno je inteligentan da će stat na pravo mjesto kako bi otvorio prostor suigraču.
Daleko više od promašaja nervira me taj manjak pameti, inteligencije, aktivnih moždanih vijuga kod Darwina, jednostavno je lik glup i ne zna. Nije da neće, nego ne zna. Ili se zabije u svog igrača pa mu smeta, ili kao konj samo trči naprijed u 16-sterac iako bi logičnije bilo naći prazan prostor pa napraviti opciju za dupli pas. Imao je sinoć barem dva smetanja dodavanju koje bi suigrača izbacilo 1v1, još uz to onaj traljav udarac s peterca koji je bio opasniji za korner zastavicu nego za gol Popea. Ima previše kredita i minuta u igri za nekoga tko toliko malo doprinosi rezultatima kluba. Jayden Danns je u onih par utakmica lani više zaslužio biti startni napadač nego ova prevara čitavom sezonom. Prodati na zimu, bilo kome, za bilo kakvu cijenu.

Nadam se da greška na Kelleheru neće ostaviti previše štete, ali je prilično jasno tko treba biti prvi golman. Trentovo postavljanje i igra cijele obrane ondje nema nikakve veze, golman ono hvata i mora uhvatiti.

Offline markoj

• Hero Member
« Odgovori #149 : Prosinac 05, 2024, 09:00 »
Darwin je panj, još od Andy Carrolla nismo imali ovakvu panjinu. Kelleheru ne zamjeram ništa lik je vrhunski rezervni golman. Igrali smo poslije citya i u prvom poluvremenu su nas pretrčali i puno bolje da smo odigrali sa cityjem 2-0 pa sad 3-3 nego obrnuto .. Treba početi misliti od obrambenim opcijama Dijk svako malo ispadne iz ritma