Autor Tema: Liverpool - Newcastle - EFL kup - finale  (Posjeta: 1540 )

Ivek i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline MagicRat

• Hero Member
Odg: Liverpool - Newcastle - EFL kup - finale
« Odgovori #105 : Ožujak 16, 2025, 20:09 »
Jebeni Trent i njegovo trckaranje danas!  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #106 : Ožujak 16, 2025, 20:15 »
Mislim da apsolutno nije utjecao na našu nabijačinu preko centra

Mislim da ne kužiš kako sudac može jako, jako loše voditi utakmicu, bez da napravi neku mega pogrešku. Jer po tebi ako nije mega pogreška, onda je dobro sudio. Jako često je bolje da jednom mega zajebe, nego da jako loše vodi tekmu pogotovo ako sve pripadne jednoj ekipi.

Ali dobro, nevažno. Čestitke Newcastleu koji je istovremeno i zasluženo pobijedio i igrao jako odvratno (to se naravno i očekivalo kad su Arsenal 2 po pitanju toga).
Never miss a good chance to shut up.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #107 : Ožujak 16, 2025, 20:40 »
Pali smo ovaj tjedan skroz ali ja nisam previše tužan. 120 minuta je ostavilo velik pad u energiji a oni su danas izašli spremniji i zeljniji pobjede i treba im čestitati. I ne ne brinite, liga neće doc u pitanje, treba nam 4 pobjede i koji remi u preostalih 9 utakmica, imamo i luksuz da možemo i izgubit dvije. Dobra je stvar šta imamo dodatno produzenu stanku radi fa cupa šta se igra za 14 dana. Treba skinuti kapu svima za ovu sezonu ako je završimo kako svi prizeljkujemo. Fali ovde ipak par stvari, a to ćemo riješit na ljeto.

Online Ivek

• Hero Member
« Odgovori #108 : Ožujak 16, 2025, 21:02 »
Bas se vidi da su nasi izmozdeni i klinicki mrtvi!Novodvorcani su usli za srcem i zeljom da osvoje i apsolutno su zasluzili!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #109 : Ožujak 16, 2025, 21:55 »
A umorni smo jer smo 50 utakmica odigrali sa 13-14 igrača+golman

Graven igra do smrti, Endo na klupi
Chiesa dobije priliku jedino ako je opcija stavit njega ili fotokopirni uređaj
Nemamo širinu, ali ne može me nitko uvjerit da Chiesa ne zaslužuje više minuta. Tip je prekaljena iskusnjara, prvak, odigrao je ovih utakmica pun k
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline zengy

• Hero Member
« Odgovori #110 : Ožujak 16, 2025, 23:10 »
Ako cemo objektivno sudija je bio los u smislu da je morao dati nekim igracima kartone. Tripieru prije svega, onda ne vidi da je Elliota u 100 minuti lik zgrabio za glavu i okovratnik itd.

Drugo Salah da li zbog posta ili cega igra ocajno. Covjek ne postoji na terenu , a Slot ne smije da ga mijenja.Ali kad on stane mi smo jedna ekipa za cca 7 mjesta u ligi, to je jedina istina.

Trece i jos bitnije Slot me razocarao nekoliko puta. Prvo ok je on ali mislim da je cesto imao vise srece nego pameti. Zasto forsirati igrace koji su mrtvi ili psihicki propali? Od Gravenbercha bih ja danas bolje odigrao hem je crko hem ne mozes ti drzati nivo igre na poziciji koja ti nije prirodna, provale te suparnici. Zasto nema mjesta za Enda, pa eto i Chiesu pored ovakvog Nuneza (kojeg moramo prodati) i Jote (takdodjer za prodaju). Gakpo jedna velika 0. Jones = 0, ali najgore jos sto misli da je igrac.  Slot pravi greske, bolje da je pokusao parirati svjezom ekipom i zeljnom nego ovom jadnom i iscrpljenom. Sreca imamo veliku prednost u ligi i jos malo kola do kraja.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #111 : Ožujak 16, 2025, 23:26 »
Ma ljudi su osvojili na način da su dobili 4., 3., 2. (2 puta) i 1. momčad lige tako da su definitivno zasluženo to uzeli pogotovo kada im se u finalu pojavi ekipa koja odigra ovako loše.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #112 : Danas u 08:02 »
Ovo je bio totalni užas sinoć. Horor.
Ja se samo toplo nadam da ćemo se prezbrojiti i skulirati i nakon ove pauze odigrati ovo do kraja sezone koliko god bolje znamo i umijemo.
Ukoliko budemo igrali ovako loše, bojim se da bi sve moglo otići u 3PM bez obzira na bodovnu prednost.

Online Ivek

• Hero Member
« Odgovori #113 : Danas u 08:17 »
Ovo je bio totalni užas sinoć. Horor.
Ja se samo toplo nadam da ćemo se prezbrojiti i skulirati i nakon ove pauze odigrati ovo do kraja sezone koliko god bolje znamo i umijemo.
Ukoliko budemo igrali ovako loše, bojim se da bi sve moglo otići u 3PM bez obzira na bodovnu prednost.

Toga se i ja bojim!Dovoljno da kiksamo protiv susjeda pa iduce kolo kleknes i bodovna prednost ti se vec prepolovi!Arsenal namirise krv i sve moze otic u Mp3

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #114 : Danas u 10:08 »
Peak forme smo imali u 12. mjesecu, zato sad izgledamo kao smeće, bez ijednog igrača koji odskače. Možda Szobo koji je energetska bomba, al on svakako u drugim segmentima šteka tako da se ni na njega čovjek ne može osloniti.

Sreća pa imamo fin višak u prvenstvu, inače bi ovo bila napeta završnica, mi se zadnjih 5 utakmica nijednom, apsolutno nijednom protivniku nismo nametnuli, čak i protiv Svetaca smo energetski pali od 60. minute. Igrači su nam totalno van forme, a kad na to dodaš Salahov post tijekom kojeg izgleda bez snage i volje, onda je jasno zašto su nas Svrake pojele jučer.
Igrači su istrošeni, nadam se da će im ova pauza pomoći, al ovaj melt ide na dušu Slotu i ekipi koja radi na planiranju forme i pravovremenog dostizanja maksimuma fizičke spreme. Boljim rotiranjem smo mogli produžiti peak, nije se baš moralo u onim utakmicama gdje vodiš 3-4 razlike najbolje igrače držati 90 minuta na terenu radi jebene individualne statistike.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #115 : Danas u 10:45 »
Ovo nakon ovog sranja sinoć osjećam se kao da mi je netko opalio šamarčinu.

Offline matanuchy

• Newbie
« Odgovori #116 : Danas u 10:55 »
Desio se poraz u finalu, izgledali smo mlohavi i inertni, i to bi pripisao padu forme u zadnjih 3-4 tekme.
Vec drugu godinu zaredom nam se desava pad forme skoro u identičnim intervalima, što je malo zabrinjavajuće.
Osim toga, jako brine i situacija sa rosterom za sljedeću sezonu. TAA,VVD i Salah jos nisu (ali izglada da i nece) potpisali nove ugovore, Konateu ističe ugovor 2026.godine, a jos pričamo da moramo prodati Robertsona,Tsimikasa,Darwina i Jotu...ko ce igrati sljedece sezone?!
Hughes jos nikakve korake nije napravio i djeluje potpuno inertno, ko jucerašnja igra.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #117 : Danas u 13:15 »
Najžalosnija činjenica je da u jedinom finalu kojeg će igrati ove sezone siroti i roviti Chiesa pokazao više volje u 15 minuta od indisponiranog trojca cijelu utakmicu. Ne smatram da bi Salah bio svježiji i duže potrajao da se Chiesi ponekad dalo 10-15 minuta umjesto da ovaj ganja razne Shearere ali bi si stvorili bolje preduvjete za to.  :roll