Anketa

Koga želite kao nove vlanike?

Amerikanci
Arapi
Indijci
Sve opcije su loše
Sve opcije su dobre

Autor Tema: FSG prodaje Liverpool  (Posjeta: 24013 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mihovil

• Hero Member
Odg: FSG prodaje Liverpool
« Odgovori #420 : Siječanj 08, 2025, 09:30 »
Ja sam osobno zadovoljan da smo iz sezone u sezonu u borbi za prvaka, i da uđemo u polufinale Lige Prvaka recimo.
Sve iznad toga je samo bonus i šlag na tortu.
Ajoj, ovo neces dobit s ovim vlasnicima tako da bolje trazi nove vlasnike :D

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #421 : Siječanj 08, 2025, 09:30 »
https://archive.ph/Gl5jv

Uz dužno poštovanje, lik jede govna.

Evo ti živi primjer odnedavno, situacija u NK Osijeku.
Moj kolega je to isto rekao pošto je*** sve po spisku vlasnicima, direktoru isl. I nikad neće na taj novi stadion.
Naravno, eno ga sjedi i ima već 2. godinu godišnju kartu. Jbg, ne navijaš za klub od jučer, a i moraš se nositi sa situacijama u kojima se klub nalazi.
Osim toga, navijamo za klub, a ne za vlasnika.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #422 : Siječanj 08, 2025, 09:55 »
Uz dužno poštovanje, lik jede govna.

Evo ti živi primjer odnedavno, situacija u NK Osijeku.
Moj kolega je to isto rekao pošto je*** sve po spisku vlasnicima, direktoru isl. I nikad neće na taj novi stadion.
Naravno, eno ga sjedi i ima već 2. godinu godišnju kartu. Jbg, ne navijaš za klub od jučer, a i moraš se nositi sa situacijama u kojima se klub nalazi.
Osim toga, navijamo za klub, a ne za vlasnika.

Hmmm, meni se čini da navijači navijaju da dobe što bogatijeg vlasnika jer nekako to znači da ćemo više trošiti na igrače i onda opet to nekako znači da ćemo biti uspješniji iako to sve skupa ne mora biti niti blizu povezano.
Never miss a good chance to shut up.

Offline Budma

• Hero Member
  • JFT96
« Odgovori #423 : Siječanj 08, 2025, 11:32 »
Kolko se vlasnik treba bavit klubom? :)

Jedina stvar zbog koje mi to ne bi bila nešto privlačna opcija je ta što ne želim taj medijski šušur i žamor oko kluba, mislim da nam to stvarno ne treba. Kad bi to uzeo kao pasivni investitor ne bi imao ništa protiv a sigurno ne bi prestao gledat utakmice zbog njega.

Ne bi volio da mu Liverpool bude ono što je Glazerima desetljećima bio United, ljudi su se izležavali u Tampi i tek odprilike znali da imaju tamo neki "soccer" klub u Engleskoj.  :D

Ali da, ako bi Musk bio previše unutra vjerojatno bi se poslije prvog derbija prepucavao sa random ljudima na twitteru a to bi mi bio teški cringe za gledati.  :lol

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #424 : Siječanj 08, 2025, 12:15 »
Slot i ekipa ako osvoje, nagradno putovanje u svemir  :lol
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #425 : Siječanj 08, 2025, 13:03 »
Ali da, ako bi Musk bio previše unutra vjerojatno bi se poslije prvog derbija prepucavao sa random ljudima na twitteru a to bi mi bio teški cringe za gledati.  :lol

Muska su nedavno pitali koliko je težak novaca, pojma nije imao, onda su ga pitali za svemisrki program pa je rekao da za to ima svoje ljude koji to vode isto kao i za Teslu, tako da jbs njemu za sve, njemu je Liverpool nova zanimljiva igračka koja mu nedostaje u kolekciji.