Autor Tema: Newcastle United - Liverpool, EPL 07.kolo  (Posjeta: 12712 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline barun1892

• Hero Member
Odg: Newcastle United - Liverpool, EPL 07.kolo
« Odgovori #165 : Listopad 05, 2017, 10:41 »
Nitko to ni ne pokusava reci. Tvoj je najveci problem (po meni) nacin na koji iznosis svoja misljenja odnosno kako argumentiras. U nekoliko stvari imam misljenje koje ide u smjeru tvoga, ali jednostavno nacin na koji ti iznosis to misljenje mi stvori zelju da te posaljem u k***c i kazem ti da nemas pojma o cemu pricas  :D

:super

Offline Laslo

• Hero Member
  • Credo!
« Odgovori #166 : Listopad 05, 2017, 10:47 »
"Laslo" shvaćam ja sve što pokušavaš reći svatko ima svoje viđenje i mišljenjei, ali nije pravilo ako većina ima isto mišljenje da su u pravu?

Ovi navodnici...je l' misliš na mene ili ima neki tzv. Laslo?  :D

Nisam ni rekao da je većina uvijek u pravu, nego da se prema tebi ponaša kako se ponaša zbog načina na koji izražavaš svoje poglede. Točno ovo što ti je i mihovil napisao (s tim da moja malenkost nikoga ne šalje ni kamo, a kamo li u spolne organe  :D).
Gwlad, gwlad, pleidiol wyf i'm gwlad.

Legum servi sumus ut liberi esse possimus!

Uostalom, mislim da bi hrvatskim izbornikom trebao biti stranac!

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #167 : Listopad 05, 2017, 10:47 »
Nitko to ni ne pokusava reci. Tvoj je najveci problem (po meni) nacin na koji iznosis svoja misljenja odnosno kako argumentiras. U nekoliko stvari imam misljenje koje ide u smjeru tvoga, ali jednostavno nacin na koji ti iznosis to misljenje mi stvori zelju da te posaljem u k***c i kazem ti da nemas pojma o cemu pricas  :D

Slazem se da covjek ima malo temperamentnije stavove i pisanje i meni sasvim odgovara jer znam kako se odprilike osjeca i sto zeli reci,to si u glavi mogu sloziti i nemam onda problem sa njim jer je u sustini u velikoj vecini postova u pravu.

Osobno imam vise problema sa laznim optimistima kojima je sve uvijek odlicno i uvjek nadju neke jedva odrzive argumente za opravdat svoje misljenje.

"Laslo" shvaćam ja sve što pokušavaš reći svatko ima svoje viđenje i mišljenjei, ali nije pravilo ako većina ima isto mišljenje da su u pravu?

I usput ni ja nikad nisam bio na Anfieldu iako planiram, ali gledo sam nekoliko utakmica bundeslige u Stuttgartu(kod rodbine)....

Samo opusteno i ne sekiraj se :super
Ja recimo imam titulu najglupljeg forumasa a dobio sam je od Mihovila pa covjeku to nista ne zamjeram nego kad pocne rasprava u kojoj se on a ruku na srce i dosta njegovih istomisljenika obicno ne slaze sa mojim misljenjem ja se obicno iskljucujem i dajem mu/im prednost jer me bas i ne zanimaju ljudi koji u startu nece da razumiju sta hoces reci.

Tako da je meni OK sve sto pises,a vrjedjanje u postovima organski ne podnosim.

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #168 : Listopad 05, 2017, 10:57 »
meni je draze procitat post nekog tko mi jebe nenormalnu mater nego nekog tko kaze da henderson ne moze igrat u championshipu
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #169 : Listopad 05, 2017, 10:58 »
Točno ovo što ti je i mihovil napisao (s tim da moja malenkost nikoga ne šalje ni kamo, a kamo li u spolne organe  :D).
A ja saljem? Ja sam rekao samo sto mi dode, ali mislim da se (gotovo) uvijek iskontroliram, ili? :hm

Slazem se da covjek ima malo temperamentnije stavove i pisanje i meni sasvim odgovara jer znam kako se odprilike osjeca i sto zeli reci,to si u glavi mogu sloziti i nemam onda problem sa njim jer je u sustini u velikoj vecini postova u pravu.
Uopce nije stvar temperamentnosti vec artikuliranosti. Temperamentnost je super dok god se znas izraziti i objasniti svoje misljenje.

Ja recimo imam titulu najglupljeg forumasa a dobio sam je od Mihovila pa covjeku to nista ne zamjeram nego kad pocne rasprava u kojoj se on a ruku na srce i dosta njegovih istomisljenika obicno ne slaze sa mojim misljenjem ja se obicno iskljucujem i dajem mu/im prednost jer me bas i ne zanimaju ljudi koji u startu nece da razumiju sta hoces reci.
Pogresno.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #170 : Listopad 05, 2017, 12:30 »
meni je draze procitat post nekog tko mi jebe nenormalnu mater nego nekog tko kaze da henderson ne moze igrat u championshipu

Nije Hendo tema ove rasprave al je cinjenica da je prosle sezone mnogo bolje usao u istu bas kao i cijela momcad.
Hendo mnogo zavisi od tipa suigraca oko sebe i od forme cjele momcadi jer nije igrac koji moze sam bilo sto pokrenuti , zato je generalno losiji ove sezone,bas kao i cijela momcad.
Zato bolje nek ti ne diraju clanove obitelji ;)

A ja saljem? Ja sam rekao samo sto mi dode, ali mislim da se (gotovo) uvijek iskontroliram, ili? :hm
Uopce nije stvar temperamentnosti vec artikuliranosti. Temperamentnost je super dok god se znas izraziti i objasniti svoje misljenje.
Pogresno.

Ja se sa tobom uvijek slazem :D

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #171 : Listopad 05, 2017, 12:37 »
prvi sam rekao da je henderson lose usao u sezonu pa ne razumijem sto mi tocno zelis rec
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline barun1892

• Hero Member
« Odgovori #172 : Listopad 05, 2017, 12:56 »
Bez brige ne može se mene lako izbacit iz takta što god mi ko napiso i sigurno nikad neću ikoga vrijeđat,
Ovi navodnici...je l' misliš na mene ili ima neki tzv. Laslo?  :D

Ja obično imena stavim pod navodnike navika....

"Monello" drago mi je da barem nekom ne idem na živce   :lol

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #173 : Listopad 05, 2017, 13:10 »
prvi sam rekao da je henderson lose usao u sezonu pa ne razumijem sto mi tocno zelis rec

Nista specijalno,nego ono sto sam rekao
Ako je vec forma Hende jako promjenljiva i ako to vec znas i to potvrdjujes onda nije problem da izkuliras nekog ko malo pretjera pa kaze da nije ni za HNL. :p
Svi mi znamo da se ne misli ozbiljno vec da je to vise onako navijacki receno. ;)
Ja kad ga vidim na staroj poziciji najozbiljnije gasim tv a recimo zbog Cana nisam odgledao dvi utakmice ove sezone jer me baca u totalni haos i ne mogu se smirit nikako.
Tako da mi je zena vrlo radosna kad ga vidi u sastavu jer zna da idemo na kavu i ne mora se dosadjivat taj sat ipol. A najmladji sin kad ga vidi kaze eno Cana idem ja po Monopoli :D

Offline StevieG

• Hero Member
« Odgovori #174 : Listopad 06, 2017, 10:02 »
Meni idu na živce ljudi koji dođu na temu utakmice koju nisu gledali ili su pogledali poluvrijeme pa onda opet ponavljaju svoje postove od zadnjih 2 mjeseca. Da, shvatili smo što mislite ne morate pisati samo zato da bi nešto napisali. Većina vaših postova se vrti u krug i gotovo nikad nemaju veze s utakmicom koju "komentirate" jer ju niste pogledali. Dakle, imate pravo na mišljenje o rosteru i transferima, ali nemate na utakmice koje niste gledali, kraj priče. Počinjete zvučati kao onaj par tukaca na tribina.hr, kojima je Lovren desni stoper i igrao je dobro sezonu 14/15 radi Suareza.
Leif Sundell
Aleksandar Đorđević
Temuri Ketsbaia
Lillian Thuram
Siniša Mihajlović
Aleš Pajovič
Fritz Stuchlik
Luigi Lamonica
Terje Hauge
Semih Senturk
Dušan Kecman
Ricardo Quaresma...