Anketa

Treba li mijenjati izvođača penala?

Da
Ne

Autor Tema: Mohamed Salah #11  (Posjeta: 188131 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Mohamed Salah #11
« Odgovori #2535 : Siječanj 10, 2025, 22:39 »
Isak je imao stvarno odlican mjesec takoder a u takvim situacijama cesto daju igracima iz "slabijih" klubova jer je njima teze doc do takvih brojki. Daleko od toga da bi bilo krivo da je uzeo Salah, al ne mislim da je to neka velika urota protiv Liverpoola.

Ajd jednom budi realan i napiši da ovi jedu govna.
Pa ja baš volim Isaka kao igrača i drago mi je zbog njega, ali ovo nije u redu da ga jebeš.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2536 : Siječanj 10, 2025, 22:45 »
Isak je imao stvarno odlican mjesec takoder a u takvim situacijama cesto daju igracima iz "slabijih" klubova jer je njima teze doc do takvih brojki. Daleko od toga da bi bilo krivo da je uzeo Salah, al ne mislim da je to neka velika urota protiv Liverpoola.

Daj molim te, opcepoznata je cinjenica da ne volis Salaha, ali je isti imao najbolji mjesec u historiji premiershipa, a Isak je skoro svu statistiku nabio protiv mrtvog Ipswicha, a niti je Newcastle tamo neki Wolwerhamprton npr

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2537 : Siječanj 10, 2025, 22:55 »
Daj molim te, opcepoznata je cinjenica da ne volis Salaha, ali je isti imao najbolji mjesec u historiji premiershipa, a Isak je skoro svu statistiku nabio protiv mrtvog Ipswicha, a niti je Newcastle tamo neki Wolwerhamprton npr
Ne volim Salaha? Isak je zabio u svim utakmicama koje su igrali u mjesecu. Al da stanemo, da Salah je trebao dobiti.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2538 : Siječanj 10, 2025, 23:00 »
Ne volim Salaha? Isak je zabio u svim utakmicama koje su igrali u mjesecu. Al da stanemo, da Salah je trebao dobiti.
Izvini ako sam te zamijenio za nekog, ali se sjecam da si govorio da ti Salah nije pretjerano drag, doduse nekad prije.
Ovo je po meni sramota, ne mislim da je neka zavjera, ali je Salah ovdje bio no brainer za nagradu, a zna se koliko cijenim Isaka