Anketa

Treba li mijenjati izvođača penala?

Da
Ne

Autor Tema: Mohamed Salah #11  (Posjeta: 207725 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Mohamed Salah #11
« Odgovori #2535 : Siječanj 10, 2025, 22:39 »
Isak je imao stvarno odlican mjesec takoder a u takvim situacijama cesto daju igracima iz "slabijih" klubova jer je njima teze doc do takvih brojki. Daleko od toga da bi bilo krivo da je uzeo Salah, al ne mislim da je to neka velika urota protiv Liverpoola.

Ajd jednom budi realan i napiši da ovi jedu govna.
Pa ja baš volim Isaka kao igrača i drago mi je zbog njega, ali ovo nije u redu da ga jebeš.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2536 : Siječanj 10, 2025, 22:45 »
Isak je imao stvarno odlican mjesec takoder a u takvim situacijama cesto daju igracima iz "slabijih" klubova jer je njima teze doc do takvih brojki. Daleko od toga da bi bilo krivo da je uzeo Salah, al ne mislim da je to neka velika urota protiv Liverpoola.

Daj molim te, opcepoznata je cinjenica da ne volis Salaha, ali je isti imao najbolji mjesec u historiji premiershipa, a Isak je skoro svu statistiku nabio protiv mrtvog Ipswicha, a niti je Newcastle tamo neki Wolwerhamprton npr

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2537 : Siječanj 10, 2025, 22:55 »
Daj molim te, opcepoznata je cinjenica da ne volis Salaha, ali je isti imao najbolji mjesec u historiji premiershipa, a Isak je skoro svu statistiku nabio protiv mrtvog Ipswicha, a niti je Newcastle tamo neki Wolwerhamprton npr
Ne volim Salaha? Isak je zabio u svim utakmicama koje su igrali u mjesecu. Al da stanemo, da Salah je trebao dobiti.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2538 : Siječanj 10, 2025, 23:00 »
Ne volim Salaha? Isak je zabio u svim utakmicama koje su igrali u mjesecu. Al da stanemo, da Salah je trebao dobiti.
Izvini ako sam te zamijenio za nekog, ali se sjecam da si govorio da ti Salah nije pretjerano drag, doduse nekad prije.
Ovo je po meni sramota, ne mislim da je neka zavjera, ali je Salah ovdje bio no brainer za nagradu, a zna se koliko cijenim Isaka

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #2539 : Siječanj 22, 2025, 12:48 »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2540 : Siječanj 22, 2025, 13:23 »
pitali sinoć Salaha može li postić još 50 golova za Liverpool u Europi
"I'm not sure but I will give it my best"

što bi značilo da ostaje i daje vjetar u leđa teoriji da su on i Virgil već potpisali
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2541 : Siječanj 22, 2025, 14:19 »
pitali sinoć Salaha može li postić još 50 golova za Liverpool u Europi
"I'm not sure but I will give it my best"

što bi značilo da ostaje i daje vjetar u leđa teoriji da su on i Virgil već potpisali
Možeš to staviti u bilo koji vremenski okvir i svejedno nećeš dobiti željen odgovor kakav želiš.

"Možeš li zabiti još 50 golova za Liverpool do kraja sezone?
"Možeš li zabiti još 50 golova za Liverpool do kraja karijere?
"Možeš li zabiti još 50 golova za Liverpool do sutra?
"Možeš li zabiti još 50 golova za Liverpool do Nunezove zlatne lopte?

- Nisam siguran, ali dat ću sve od sebe.

Diplomacija.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #2542 : Siječanj 22, 2025, 16:17 »
Možeš to staviti u bilo koji vremenski okvir i svejedno nećeš dobiti željen odgovor kakav želiš.

"Možeš li zabiti još 50 golova za Liverpool do Nunezove zlatne lopte?

- Nisam siguran, ali dat ću sve od sebe.

Diplomacija.
Jel to tvrdiš da Nunez ne može nikad u karijeri postići da osvoji Zlatnu loptu?  :p

Prošlu tekmu je otčepio sa 2 gola sa klupe, a sad ga je malo sjebalo što počinje od početka!
On daje golove samo kad je kritično i važno - to mu je neki skriveni plan u onoj smješnoj glavi.  :lol

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2543 : Veljača 06, 2025, 08:11 »
https://sportsport.ba/fudbal/liverpool-salah-van-dijk-novi-ugovori/491402

Ima li što istine u tome?
Ako ima, onda je jasno zašto nismo nikoga dovodili.

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #2544 : Veljača 10, 2025, 14:35 »
"Došao sam do zaključka da ga klub ne poštuje dovoljno ili ne onoliko koliko Salah smatra da zaslužuje, ali to je druga strana priče i ono što se dešava iza zatvorenih vrata. Mislim da se ne priča dovoljno o njemu unatoč svim brojkama i rekordima koje ruši pred sobom jer da su u pitanju Messi ili Ronaldo, svakodnevno bi čitali o tome zbog čega ugovor nije obnovljen na vrijeme i zašto nije došla prava ponuda.

Moram paziti šta ću reći jer znam dosta toga. Svi žele da ostane, Salah želi da ostane, navijači žele, ja želim. Zvao sam ga neki dan i rekao: 'Mo, moraš misliti na sebe. Pogledaj sve što si učinio za ovaj klub i što si još sve sposoban da učiniš!'

Salah voli Liverpool i najvažnija stvar, mislim da želi u Liverpoolu i karijeru završiti. On zaslužuje da ostane u klubu. Ne želim ga vidjeti nigdje drugo jer niti jedan drugi dres mu ne bi pristajao!"

Lovren

Mozda koristi i prijatelje da dodje do boljih uvjeta te da napravi pritisak na upravu.
Kakogod, zasluzio je sve sto trazi!
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #2545 : Veljača 13, 2025, 00:55 »
Opet će imati sezonu života, a mi to nećemo iskoristiti

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2546 : Veljača 13, 2025, 00:57 »
Nogometna nepravda će bit ako ovaj čovjek nakon šta nas vuče sam čitavu sezonu i mora igrat s ovim neinteligentnim suigračima u napadu, da ode popišan bez trofeja na kraju sezone.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2547 : Veljača 13, 2025, 08:03 »
Nogometna nepravda će bit ako ovaj čovjek nakon šta nas vuče sam čitavu sezonu i mora igrat s ovim neinteligentnim suigračima u napadu, da ode popišan bez trofeja na kraju sezone.

...Thats the Liverpool story... na žalost, ne bi bio niti prvi, a sigurno niti zadnji koji je imao priliku, ali je netko "proklizao" isl.

Mada, ne brini, neće se to dogoditi Salahu.
Mislim, neće uzeti niti jednu titulu, ali će ostati.  :lol
Zajebavam se, naravno.

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #2548 : Veljača 19, 2025, 22:28 »
Opet će imati sezonu života, a mi to nećemo iskoristiti
Nastavljamo u istom tonu

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2549 : Veljača 20, 2025, 09:36 »
Nastavljamo u istom tonu
Dok god potrošnja na plaće i kreirani xG budu glavno mjerilo uspjeha kluba, dotad će nam ovakvi generacijski igrači imati mediokritetne trofejne hale koje bi bile daleko punije da nastupaju u nekim drugim sredinama.

Igrači igraju za pobjede, za trofeje, naslove. Nakon što se sezona završi nikoga osim analitičara(kojima je to posao) nije briga jesi li imao posjed lopte 60%, jesi li kreirao xG od 2.31 svaku utakmicu, je li broj progresivnih pasova iz prve trećine bio veći ili manji od očekivanog. Važno je samo: jesi li bio prvak ili nisi .
A mi smo u premalo napora uložili da iskoristimo maksimum potencijala kakvog smo imali svih ovih sezona u 20+20 igraču. Najžalosnije je što ni u ovakvoj sezoni kad imaš prilično dobre temelje završiti s 2 trofeja i napadačka produktivnost ti ovisi samo o jednom igraču jer su ostali šrot, nisi uradio apsolutno ništa da ojačaš taj dio momčadi čak i pod cijenu preplaćivanja.