TCL je stvarno kvalitetan brend televizora postao, osobito u budget opcijama. Preporuka.
Sto se tice skupljih opcija, LG oledi su savrseni (serija C ili G). Ako je nesto vrijedno investicije, to je to.
Boldano također!
Mada gledam miniled TCL 98".
Za te pare ne možeš kupiti niti LG niti Samsunga od 55".
Znači imam i Samsunga i TCL-a i sasvim je Ok, mada ipak je Samsung, Samsung, jbg. LG također, to je sve tu negdje.
Malo je problem kod TCL-a refleksija pa ako imaš neko svijetlo koje ti pod lošim kutom upada u ekran imat ćeš problema s refleksijom što npr. kod Samsunga nije slučaj.
I jedna isto tako nekome nebitna, meni bitna pošto sam ovisnik o tehnici i pratim i mijenjam često što mogu i kad mogu, to što kod TCL-a je pomalo komplicirano postaviti parametre za sliku na ekranu, a i teško ćeš naći nekakve preporučene postavke jer se radi o masi serija panela za nominalno isti tv, ovisno odakle dolazi.
https://www.centar-tehnike.hr/tcl-mini-led-tv-98-98q9b-google-tv-proizvod-41902/ Ova mrcina je na akciji bila oko 2000 eura do Nove godine.
A što se tiče Hisense ili TCL, svakako TCL, barem prema onome što mi je kolega rekao kad sam kupovao neki budget tv za blagovaonicu da je bolje TCL jer ljudi imaju čak i u garancijskom roku često probleme sa Hisense, ali to govorim za ove do 50". Za veće ekrane Hiesensa nemam iskustva, mada onako naoko mi je u trgovini kada sam ih uspoređivao Hiesense imao nešto ljepšu sliku na onim demo videima koji zapravo ne služe ničemu jer ionako ovisi što ćeš ti kući gledati tj. iz kojih izvora.