Autor Tema: Spammara (opet gluposti... naravno)  (Posjeta: 192454 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline MagicRat

• Hero Member
Odg: Spammara (opet gluposti... naravno)
« Odgovori #2250 : Siječanj 10, 2025, 09:11 »
TCL je stvarno kvalitetan brend televizora postao, osobito u budget opcijama. Preporuka.

Sto se tice skupljih opcija, LG oledi su savrseni (serija C ili G). Ako je nesto vrijedno investicije, to je to.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2251 : Siječanj 10, 2025, 09:45 »
TCL je stvarno kvalitetan brend televizora postao, osobito u budget opcijama. Preporuka.

Sto se tice skupljih opcija, LG oledi su savrseni (serija C ili G). Ako je nesto vrijedno investicije, to je to.

Boldano također!
Mada gledam miniled TCL 98".  :)
Za te pare ne možeš kupiti niti LG niti Samsunga od 55".  B-)
Znači imam i Samsunga i TCL-a i sasvim je Ok, mada ipak je Samsung, Samsung, jbg. LG također, to je sve tu negdje.
Malo je problem kod TCL-a refleksija pa ako imaš neko svijetlo koje ti pod lošim kutom upada u ekran imat ćeš problema s refleksijom što npr. kod Samsunga nije slučaj.
I jedna isto tako nekome nebitna, meni bitna pošto sam ovisnik o tehnici i pratim i mijenjam često što mogu i kad mogu, to što kod TCL-a je pomalo komplicirano postaviti parametre za sliku na ekranu, a i teško ćeš naći nekakve preporučene postavke jer se radi o masi serija panela za nominalno isti tv, ovisno odakle dolazi.
https://www.centar-tehnike.hr/tcl-mini-led-tv-98-98q9b-google-tv-proizvod-41902/ Ova mrcina je na akciji bila oko 2000 eura do Nove godine.

A što se tiče Hisense ili TCL, svakako TCL, barem prema onome što mi je kolega rekao kad sam kupovao neki budget tv za blagovaonicu da je bolje TCL jer ljudi imaju čak i u garancijskom roku često probleme sa Hisense, ali to govorim za ove do 50". Za veće ekrane Hiesensa nemam iskustva, mada onako naoko mi je u trgovini kada sam ih uspoređivao Hiesense imao nešto ljepšu sliku na onim demo videima koji zapravo ne služe ničemu jer ionako ovisi što ćeš ti kući gledati tj. iz kojih izvora.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2252 : Siječanj 10, 2025, 10:11 »
imam jedan, doduse pun k star. al to nije point, ako već uzimas tv i ima android onda ocekujem da mogu i neki k na njemu, a ne da moram jos dodatno kupovat nesto  :D
Xiaomi Android HDMI Stick, kod nas u Genelecu cca 100-injak maraka.

Staviš na njega neku IPTV app, dovoljna mu je brzina interneta oko 20MB/s i imaš neograničenu televiziju bilo gdje i na bilo kakvom televizoru.  :D

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2253 : Siječanj 10, 2025, 10:20 »
Xiaomi Android HDMI Stick, kod nas u Genelecu cca 100-injak maraka.

Staviš na njega neku IPTV app, dovoljna mu je brzina interneta oko 20MB/s i imaš neograničenu televiziju bilo gdje i na bilo kakvom televizoru.  :D

Što se toga tiče, potpisujem za Xiaomia. I to ovaj.
https://mi.hr/xiaomi-tv-box-s-2nd-gen.html
Pukneš neku od aplikacija za IPTV, naravno, ovisno što ti onaj od koga uzmeš kaže da instaliraš uzmeš testno par dana liniju i kasnije rješavaš ako želiš to za nadalje koristiti.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #2254 : Siječanj 10, 2025, 10:25 »
Što se toga tiče, potpisujem za Xiaomia. I to ovaj.
https://mi.hr/xiaomi-tv-box-s-2nd-gen.html
Pukneš neku od aplikacija za IPTV, naravno, ovisno što ti onaj od koga uzmeš kaže da instaliraš uzmeš testno par dana liniju i kasnije rješavaš ako želiš to za nadalje koristiti.
Taj mi je u dnevnom boravku, stvarno leti.

Al za ovaj sam govorio:

https://mi.hr/xiaomi-mi-tv-stick-4k.html

Kad idem na putovanje, uvijek je u torbi. Neću u hotelima gledati nekakve lokalne kablovske televizije :D

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2255 : Siječanj 10, 2025, 10:27 »
taman kontam uzeti neki stick, obzirom da mi onaj eonov box svako malo zatrokira i moram ga resetovati

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2256 : Siječanj 10, 2025, 10:36 »
Uzmi ovo čudo od Xaomia.
Npr. imao sam i ovaj, par verzija prije ove, nebitno, isto se znala aplikacija relativno često zablesati, i plus toga i skuplji je.
https://www.hgspot.hr/media-player-minix-neo-u9-h-andriod-tv-box-4k-uhd

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #2257 : Siječanj 10, 2025, 11:23 »
Taj mi je u dnevnom boravku, stvarno leti.

Al za ovaj sam govorio:

https://mi.hr/xiaomi-mi-tv-stick-4k.html

Kad idem na putovanje, uvijek je u torbi. Neću u hotelima gledati nekakve lokalne kablovske televizije :D

ja ovo imam i radi ko sat. Odlična stvar
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #2258 : Siječanj 10, 2025, 12:16 »
Preporučam OTT Navigator za liste.

Ja isto koristim Xiaomi box I nakon tri godine još leti. Inače i novi Google TV streamer je odličan ili  jeftinije ONN 4K Pro
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #2259 : Siječanj 10, 2025, 13:05 »
Preporučam OTT Navigator za liste.

Ja isto koristim Xiaomi box I nakon tri godine još leti. Inače i novi Google TV streamer je odličan ili  jeftinije ONN 4K Pro

Ček, kako možeš sam ubaciti liste kad uzmeš od nekoga IPTV?
Jedino ako misliš na samu aplikaciju?

Ja sam imao neku aplikaciju, ne znam (zelena ikona), ali sam morao prijeći na drugu jer ta više nije podržavala liste tog mog "dobavljača" pa sam na kraju instalirao onaj Smart IPTV, jednokratno platio i to je to. Mislim da košta nekih 5,49 eura, tako nešto.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #2260 : Siječanj 10, 2025, 13:09 »
Jel ima tko iskustva sa Hisense televizorima? Imaju odlicne recenzije po internetu od pouzdanih reviewera (rtings), ali isto tako ima i horror prica sa iskustvima ljudi :D

Evo ja imam Hisenseov OLED već nešto više od 2 godine i stvarno nemam nikakvih zamjerki.

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #2261 : Siječanj 10, 2025, 14:45 »
Evo ja imam Hisenseov OLED već nešto više od 2 godine i stvarno nemam nikakvih zamjerki.

Tesko da ces imat kad je panel od LGa :)

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #2262 : Siječanj 10, 2025, 15:59 »
Taman spojen U7NQ, zasad djeluje impresivno  :super

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #2263 : Siječanj 10, 2025, 16:27 »
Evo je imam Panasonic LED već nešto više od 6 godina i stvarno nemam nikakvih zamjerki.  :lud

Offline grbi

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Dobra 'metla' ovoga foruma
    • http://www.youtube.com
« Odgovori #2264 : Siječanj 11, 2025, 13:07 »
Ček, kako možeš sam ubaciti liste kad uzmeš od nekoga IPTV?
Jedino ako misliš na samu aplikaciju?

Ja sam imao neku aplikaciju, ne znam (zelena ikona), ali sam morao prijeći na drugu jer ta više nije podržavala liste tog mog "dobavljača" pa sam na kraju instalirao onaj Smart IPTV, jednokratno platio i to je to. Mislim da košta nekih 5,49 eura, tako nešto.
da,da. Mislim na aplikaciju u koju ubacis listu. Meni već tri godine je to top.
Osim trenera odgovornost za partije koje su bile ispod očekivanja, moraju snositi i igrači. Ne sporedni, nego oni najvažniji. Ako se netko naziva nositeljem igre, onda je to zato jer momčadi odlazi tamo gdje je taj igrač, ili ti igrači, odvedu... najbolji igrači određuju gornji limit momčadi!!!