Liverpool > Utakmice

Liverpool - Crystal Palace, Premier league - 38. kolo

(1/18) > >>

Massone:
Utakmica sezone.

A prije dizanja pehara, ajmo mali rezime sa prve utakmice:

--- Citat: lfc - Kolovoz 16, 2024, 19:50 ---Ako se ispostavi kao pobjedonosni recept moraš ih i dalje otvarat onda  :p

--- Kraj citata ---

Jesam prijatelju, sve sam ih otvorio do sada i osvojili smo ligu, za nagodinu ovo neću raditi, puštam druge klubove da osvoje ligu, ja ću otvarati teme samo za Ligu Prvaka, pa neka ligu netko drugi preuzme.

--- Citat: gento - Kolovoz 17, 2024, 11:43 ---Za massonea ne sumnjam da će odraditi svoje. Navijač Arsenala me više brine. :D

--- Kraj citata ---

Uspjeli smo obojica, recept kakav god da je, bio je plodonosan :D

--- Citat: dodoonn - Kolovoz 17, 2024, 12:27 ---Prva tekma u sezoni gdje uzimamo naslov  :love

--- Kraj citata ---

--- Citat: Marijo - Kolovoz 17, 2024, 14:18 ---Razočaran ali ne i iznenađen

Jednostavno nemamo vezni red koji može izdominirat ovakve mesare. Jebiga, Zubimendi je očito jedini koji nas može pojačat

Trent očajan, Salah ne može predriblat čunj, vezni red ne postoji tako da ništa čudno

--- Kraj citata ---

Malo o Slotu:

--- Citat: luigi - Travanj 23, 2024, 16:43 ---Ne gledam ih, ali vidim po rezultatima da vec dvije sezone igraju ozbiljan fudbal u Nizozemskoj pa i u evropi. Ono cega me je strah je taj nizozemski mentalitet pun ega, te liga koja mi je dosta losija od portugalske npr. Edwards i ostali ga vide mozda i kao zamjenu jer bi sistem igre kao i formacija ostali dosta slicni. Ne vidim drugi razlog zasto ovog biramo ispred Amorima

--- Kraj citata ---

--- Citat: djapojunior - Travanj 23, 2024, 16:48 ---I ovo se pretvara u cirkus...  :lol
Sad kad dovedemo nekog novog Nuneza za trenera.  :D

--- Kraj citata ---

--- Citat: luigi - Travanj 23, 2024, 17:06 ---Ovo je kao kad se boris za Tchouamenia i Bellinghama a dobijes Enda. Ne pamtim da je jedan veliki klub dobio ovoliko odbijenica kao Liverpool na stranu sto mi ne zelimo Amorima

--- Kraj citata ---

--- Citat: mashaka - Travanj 23, 2024, 17:31 ---Ma na kraju ćemo se užasno puno razočarati i to je sve. Bit će jedan ogromni pad nakon šta Klopp službeno ode. Praktički moramo krenut sve ispočetka, a ova imena poput Slota zaista ne daju optimizam.
Mi smo očito klub koji ne može privući niti sam top igrača a niti sam top trenera, čudi me kako smo uopće uspjeli Kloppa dogovorit.
Bilo kakvo davanje posla Franku, Slotu ili nekom sličnom vraćamo se u 2012 kad smo imenovati Rodgersa.

--- Kraj citata ---

--- Citat: Massone - Travanj 23, 2024, 20:34 ---Daj nemojte me jebat :lol

--- Kraj citata ---

--- Citat: kenny77 - Travanj 24, 2024, 09:12 ---Ako ne bude Amorim, volio bih da to bude Thiago Mota. On je igrao u velikim klubovima i osvajao prvenstva ali i  Lige prvaka sa Barcom i Interom, a iskazao se kao trener u "malim" klubovima (Genoa, Spezia i sad Bologna).

--- Kraj citata ---

--- Citat: Winx - Travanj 24, 2024, 09:48 ---Nemojte me samo jebat s Nizozemcima. Ne treba na Ten Hag broj 2 na klupi.

--- Kraj citata ---

--- Citat: Raptor - Travanj 24, 2024, 12:10 ---Realno, katastrofa

--- Kraj citata ---

--- Citat: luigi - Travanj 24, 2024, 12:14 ---imam dobar osjećaj oko ovog ćelavca

--- Kraj citata ---

--- Citat: mashaka - Travanj 24, 2024, 12:22 ---Na prvu jučer kad sam čuo vijest, nisam bio impresioniran. Jučer kad sam išao malo gledati, istraživat, čini mi se okey opcija. Ima uspjehe iza sebe, to je meni važno. Neće puno odudarat od postojećeg sistema, znači neće nam trebati neki veliki rezovi u ekipi, a da je bio Xabi recimo, trebalo bi mu 6 novih igrača da on igra sistem koji želi igrat. U svakom slučaju podršku će od mene imat, Edwards i ekipa sigurno imaju viziju i znaju šta rade.
U biti ja i jesam htio da novi trener, nastavi na tragu Kloppa, a čini se da je Slot stvarno podosta sličan.

--- Kraj citata ---

--- Citat: mascherano - Travanj 24, 2024, 17:44 ---Ni jedan ni drugi se nisu dokazali na najvećoj razini, obojica su 2. ili 3. ešalon trenera tako da je teško odlučiti kojeg bi uzeo. Obojica sse mogu pohvaliti vrhunskom igrom i imaju odlične uspjehe na trenutnoj razini, kako će preći na višu razinu, to tek treba vidjeti.

Ipak bih malu prednost dao Amorimu koji se dokazao u puno jačoj konkurenciji. Feyenoord je titulu uzeo uslijed odljeva kvalitete Ajaxa i PSV-a.

--- Kraj citata ---

--- Citat: Winx - Travanj 26, 2024, 21:55 ---Jebe me se za mišljenja ostalih, ali ja sam protiv dolaska ovog lika.
Ne vidim što mi to imamo za forte, ne za slijedeću sezonu, nego za slijedećih par godina,?  :roll
Ja sam "prestar" da slijedeći titulu čekam 25 godina.

--- Kraj citata ---

i za kraj:

--- Citat: martin - Travanj 27, 2024, 09:04 ---Sad imamo i mi ćelavu prevaru  :D

Odma ide titula dogodine

--- Kraj citata ---

Uživajte u nedjelji. :super

luigi:
 :lol :super

Prognoze čak nisu bile toliko ni loše :D

Ch13:
Ima li netko da ide u Beograd na zajednicko gledanje utakmice u organizaciji Crvene Priče?

gento:
Ozbiljne pripreme za ovu tekmu.

https://www.reddit.com/r/LiverpoolFC/comments/1ktjle3/taffarel_on_instagram/

Ch13:
Olsc Croatia nije pozvan na veceru sa legendama i gledanje utakmice protiv CP?
Vidim ostali su pozvani.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju