Arhiva > Arhiva
Liverpool - Crystal Palace, Premier league 32. kolo
scouser68:
--- Citat: mascherano - Travanj 16, 2024, 10:24 ---Za ovu dvojicu ću se složiti da nisu dobri za ono što Liverpool želi, ali reći da Salah nije dovoljno dobar :lud
Opet kažem, do treninga je. Finishing je više stvar mentalnih sposobnosti nego tehničkih. Džaba ti dribling Yay Yay Okoche i tehnika Zidanea, ako si ti mentalno labilan kao dijete u trgovini slatkiša.
--- Kraj citata ---
Za Salaha tu mislim da se uklopio u sivilo nakon Afcon-a i ozljede.. Prije toga mislim da je bio na svojoj uobicajenoj razini igre (ne samo golovima nego i u kreiranju i opcenito visoj razini igre u oba smjera)..
mashaka:
S odmakom vremena, kakva je šteta šta nismo uzeli barem bod protiv Palaca, jedan od pustih zicera je morao na silu ući u gol, ovako sad moramo gledati kako će City izgubit a puno vjerojatnije je da ako kiksa da će to biti neki remi a imat će sigurno bolju gol razliku. Naravno sve ovo bezveze pišem, kad ćemo mi kiksat protiv Evertona.
luigi:
Fulham će biti teži od Evertona
mashaka:
--- Citat: luigi - Travanj 16, 2024, 13:02 ---Fulham će biti teži od Evertona
--- Kraj citata ---
Ne bi se baš složio, iza nas je loš period, nekamo ćemo morati odigrati dobru utakmicu i dobit glatko, mislim da će to baš bit Fulham. Protiv Evertona će to bit ajme majko, njima gori pod nogama, očajni su, tu očekujem baš krvničku utakmicu s njihove strane.
luigi:
Ajde vidjet ćemo, bilo bi lijepo dobiti ove dvije utakmice prije prve naredne utakmice Citya u ligi (imaju Real i Chelsea prije toga), isto tako bi bilo lijepo da Arsenal kiksa jednom u naredne dvije utakmice, kako bi se mogli mazohistički za dobra stara vremena posvetiti praćenju Citya i uzaludnom nadanju da će kiksati
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju