Autor Tema: Federico Chiesa #14  (Posjeta: 8247 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Federico Chiesa #14
« : Kolovoz 26, 2024, 19:36 »

Full name: Federico Chiesa
Date of birth: 25 October 1997
Place of birth: Genoa, Italy
Height: 1.75m
Playing position: Winger / Striker

(click to show/hide)
« Zadnja izmjena: Kolovoz 28, 2024, 15:15 gento »
Never miss a good chance to shut up.

Offline Virgil

• Hero Member
Odg: Federico Chiesa #
« Odgovori #1 : Kolovoz 26, 2024, 19:40 »
haahhaha

HUGHES OSTAVKA

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #2 : Kolovoz 26, 2024, 19:45 »

Kakve su ovo pizdarije, kakva su ovo budget rješenja?

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #3 : Kolovoz 26, 2024, 19:53 »
Nikad nisam bio mirniji šta ovaj prijelazni rok. Nikad manje stresa, krenuli s dvije pobjede s novim trenerom. Ako tresnemo United u nedjelju počet će se pričat o tituli  :D
Dovoljno smo dobri da odigramo dobro u ligi prvaka i da završimo treći, četvrti u prvenstvu. Za prvu sezonu s novom garniturom to je sasvim oke. Pojačanja? Pa ako ne možemo dovesti prave igrače ne trebaju nam ni polovnjaci samo da se kaže da smo nešto doveli. Ekipa je dovoljno velika i praktički imamo po dva rješenja za svaku poziciju. To šta smo kratki za dva igrača wc klase da budemo u egalu sa najboljima jbg, doći će narednog ljeta kad budemo spremniji i kad se uigramo s novim trenerom i novom garniturom. Ja nisam ni malo zabrinut, ovu sezonu ću stvarno pratit bez stresa i uzivat u progresu.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #4 : Kolovoz 26, 2024, 19:58 »
23/24   unknown injury   10 days
23/24   Knee problems   6 days   
23/24   unknown injury   5 days   
23/24   muscular problems   17 days   
23/24   muscular problems   7 days   
22/23   Tendon irritation   15 days   
22/23   Knee problems   5 days   
22/23   Muscle fatigue   7 days   
22/23   Muscle fatigue   3 days   
22/23   Muscle fatigue   14 days   
22/23   Knee problems   5 days   
22/23   Fitness   26 days   
21/22   Cruciate ligament tear   269 days
21/22   Hamstring muscle injury   29 days   
21/22   Muscle fatigue   2 days

Jel idemo mi to po novog Arthura? A od kuda drugdje nego iz Juvea. Proslost se ponavlja cini mi se. Covjek nije svoj od teske ozljede ligamenata..Idemo jos jednom pokusati. Mala para, mali rizik jel? Nekako smo izgleda skupili za Chiesu. Samo jos da vidimo jel posudba ili cemo ko prave face muski potegnuti 20 milja u 16 rata na stol..

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #5 : Kolovoz 26, 2024, 20:02 »
U zadnjoj godini ugovora je. Cijena je valjda 10 milja I ne vjerujem da će plaća biti iznad 100k. Bit će nam 6. opcija.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #6 : Kolovoz 26, 2024, 20:09 »
U zadnjoj godini ugovora je. Cijena je valjda 10 milja I ne vjerujem da će plaća biti iznad 100k. Bit će nam 6. opcija.

Odlicno. Jer treba nam 6. opcija na krilu, stopere ce u 12. mj. pokrivati Phillips i Nallo, a veznjake Nyoni i odluciti cemo da je Bajcetic ipak dovoljno dobar da uskoci kad zaskripi.. 

A ako je cijena 10 milja onda cemo mozda muski i na ratu dvije.. B-)

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #7 : Kolovoz 26, 2024, 20:19 »
Odlicno. Jer treba nam 6. opcija na krilu, stopere ce u 12. mj. pokrivati Phillips i Nallo, a veznjake Nyoni i odluciti cemo da je Bajcetic ipak dovoljno dobar da uskoci kad zaskripi.. 

A ako je cijena 10 milja onda cemo mozda muski i na ratu dvije.. B-)

Treba nam sve nabrojano. :neznam

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #8 : Kolovoz 26, 2024, 20:21 »
Treba nam sve nabrojano. :neznam

Ali ne cini ti se redoslijed prioriteta malkice pogresan?

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #9 : Kolovoz 26, 2024, 20:24 »
Ali ne cini ti se redoslijed prioriteta malkice pogresan?

Ne mislim da idemo po "prioritetima". Prije bi rekao da smo mislili kako bi nam oke bila još jedna opcija u napadu i čekali smo da cijena za Chiesu skroz padne u zadnjim danima roka jer mislimo da je oke deal I da vrijedi rizika. To ne znači da ne mislimo da nam nešto drugo više treba ili da nećemo pokušati. Ne znači da ćemo uspjeti. Rekao sam u drugoj temi, mislim da bi mogli i po nekoga kao Geertruida.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #10 : Kolovoz 26, 2024, 20:32 »
Ne mislim da idemo po "prioritetima". Prije bi rekao da smo mislili kako bi nam oke bila još jedna opcija u napadu i čekali smo da cijena za Chiesu skroz padne u zadnjim danima roka jer mislimo da je oke deal I da vrijedi rizika. To ne znači da ne mislimo da nam nešto drugo više treba ili da nećemo pokušati. Ne znači da ćemo uspjeti. Rekao sam u drugoj temi, mislim da bi mogli i po nekoga kao Geertruida.

Jasno mi je, ali neaktivan si cijelo ljeto i onda potegnes 35 milja za golmana koji ce doci za dvije god i igraca s teskom ozljedom ligamenata koljena (ok, kuzim da je low risk) dok si popusio po tko zna koji puta glavnu metu. Mislim, danas su mihovil i jos neki napisali kako je stvar konteksta. Da si odradio najbitnije, ovo bi se gledalo kao: ajde neka se proba s tipom koji je prije ACL ozljede bio brutalan.. Ovako to dozivis kao saku u oko..bar ja tako dozivim..

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #11 : Kolovoz 26, 2024, 20:36 »
Tako je. Hughes je na onoj presici pocetkom 7. mj rekao da cemo probat biti oportunisticni na trzistu krajem roka. Nasi novinari vise nista ne pisu o prijelaznom roku. Joyce je danas za gruzijca objavio dva sata nakon svih.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #12 : Kolovoz 26, 2024, 20:41 »
Jasno mi je, ali neaktivan si cijelo ljeto i onda potegnes 35 milja za golmana koji ce doci za dvije god i igraca s teskom ozljedom ligamenata koljena (ok, kuzim da je low risk) dok si popusio po tko zna koji puta glavnu metu. Mislim, danas su mihovil i jos neki napisali kako je stvar konteksta. Da si odradio najbitnije, ovo bi se gledalo kao: ajde neka se proba s tipom koji je prije ACL ozljede bio brutalan.. Ovako to dozivis kao saku u oko..bar ja tako dozivim..

Pa slažem se. Ali radije bi imao 6. opciju nego ne imao nikakvu opciju (ta opcija potencijalno može ispasti top; male su šanse zbog ozljeda, ali nećemo financijski posebno patiti). Nije da sam posebno oduševljen, ali nije ni da se nešto nerviram oko ovog transfera. Ovo mi djeluje kao Shaqiri nekada. S tim da sam se tada nervirao. :D

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #13 : Kolovoz 26, 2024, 20:55 »
Pa slažem se. Ali radije bi imao 6. opciju nego ne imao nikakvu opciju (ta opcija potencijalno može ispasti top; male su šanse zbog ozljeda, ali nećemo financijski posebno patiti). Nije da sam posebno oduševljen, ali nije ni da se nešto nerviram oko ovog transfera. Ovo mi djeluje kao Shaqiri nekada. S tim da sam se tada nervirao. :D

Shaqiri nije ipak imao takvu proslost ozljeda  (osim nabubrenih listova koji su uvijek bili na granici da eksplodiraju) i ako Chiesu vidis na tom nivou super. Neka nam da dvije utakmice poput Shaqove Barcu i Utd i bit ce odlicno. A sumnjam u to..

Online weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #14 : Kolovoz 26, 2024, 20:55 »
radije bi njega gledao nego doaka na desnom krilu, iako je ovaj više lijevo krilo. mali doak me podsjeća na ibea, vic u igri al bez pravog produkta
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "