Autor Tema: Conor Bradley #84  (Posjeta: 3519 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
Odg: Conor Bradley #84
« Odgovori #15 : Veljača 01, 2024, 10:43 »
Conor Bradley has as many assists in two
Premier League games as Bruno Fernandes has in 20 (3)
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #16 : Veljača 01, 2024, 11:15 »
Conor Bradley has as many assists in two
Premier League games as Bruno Fernandes has in 20 (3)

Ma taj lik je prestar, prespor i koči United u svemu već barem 2 godine. Nije da čovjek ne zna, ali on im je uteg u razvoju kluba.
Neka njima on ostane još dugo godina.  ]:)

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #17 : Veljača 01, 2024, 13:19 »
I dalje mislim da ce prije bit Flanagan nego Trent, ali stvarno svaka cast za jucerasnju utakmicu.  :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #18 : Veljača 01, 2024, 13:22 »
I dalje mislim da ce prije bit Flanagan nego Trent, ali stvarno svaka cast za jucerasnju utakmicu.  :D

Ne samo jučerašnju, općenito sve tekme od ulaska vs Arsenala.

Meni je uvijek (kada bi pogledao koju tekmu mlađih uzrasta) izgledao kao brzanac koji će cijeli dan trčati gore-dole s jako malo tehnike (a nisam mislio ni da je nešto posebno defanzivno) i nikad mu nisam davao šanse kod nas. Ovo što igra u ovom periodu je stvarno jako, jako dobro i nadam se da će i dugoročno biti super opcija (pa makar i backup) gdje smo onda opet uštedjeli 15-ak milijuna.
Never miss a good chance to shut up.

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #19 : Veljača 01, 2024, 13:26 »

Isto, samo sto mislim da ce biti dosta bolji od Flanagana, a ni blizu Trenta. Ali recency bias je zaebana stvar.

Čak bih rekao da cemo dobiti na ljeto neku finu ponudu od 30 ak miliona

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #20 : Veljača 01, 2024, 13:37 »
Za biti Flanagan trebao je biti malo "uzbuđeniji" kod proslave gola :p
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #21 : Veljača 01, 2024, 13:39 »
Za Flanagana se odmah vidjelo da momak ima dvije lijeve, ovaj je skroz druga priča. Potencijalno Robbo s desnom nogom.

Online djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #22 : Veljača 01, 2024, 16:49 »

Ja čak mislim da ne. Mislim da je razlika u odnosu na Flanaganna u tome što ovaj ima nešto u glavi izgleda, nije samo baziran na ponavljanjima. Jedino je pitanje daljnjeg razvoja i koliko će prilika dobivati pored živog Trenta.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #23 : Veljača 04, 2024, 10:24 »
Što ti je život. S 20 godina izgubiti oca i prije toga ga gledati kako se bori s dugom bolešću, užas. Barem ga je otac vidio kako zabija i asistira vs Chelsea na Anfieldu.  Vjerujem da mu je to puno značilo.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #24 : Veljača 04, 2024, 13:54 »
Žao mi je dečka, izgubit roditelja a tako mlad zaista nije lako. Sigurno je tata ponosan na njega i nadam se da će ga ova tragedija još više izgraditi kao osobu. Mali je avion, i naravno da će nam bit bolji i korisniji od Flanagana, a daje nam opciju da nekad možemo zaigrati s njim na beku a s Trentom u sredini. Bolju opciju od ovog klinca ćemo teško naći na tržištu zato imamo pravo blago tu i to je ta Kloppova ostavstina za ubuduće jer smo ove sezone dobili baš dva prava mlada igrača u Quansahu i Bradleyu, i uštediti si 40 - 50 miliona u blagajni.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #25 : Veljača 05, 2024, 07:59 »
Zbilja mi je žao dečka.
Nadam se da će se uspjeti što prije oporaviti od ovog gubitka.

Taman se uklopio u sustav, čak bih rekao da nam je on i falio sinoć protiv Arsenala.

Offline redz

• Hero Member
« Odgovori #26 : Veljača 05, 2024, 16:30 »
da, 20-godišnji desni bek debitant je taj detalj koji je falio protiv arsenala u gostima  :lol

što ga manje hajpamo, bolje za naše mentalno zdravlje, jer će se stvoriti nerealna očekivanja od nekoga tko je ipak još neiskusni klinjo.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #27 : Veljača 05, 2024, 19:19 »
da, 20-godišnji desni bek debitant je taj detalj koji je falio protiv arsenala u gostima  :lol

što ga manje hajpamo, bolje za naše mentalno zdravlje, jer će se stvoriti nerealna očekivanja od nekoga tko je ipak još neiskusni klinjo.

Pa čuj, definitivno je mogao pomoći. U kup tekmi protiv njih je dobio svaki duel protiv Martinellija i potpuno ga ugasio. :)

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #28 : Veljača 05, 2024, 20:39 »
Pa čuj, definitivno je mogao pomoći. U kup tekmi protiv njih je dobio svaki duel protiv Martinellija i potpuno ga ugasio. :)

Plus energija koju unosi u svaki duel.
Neki očito nisu gledali utakmicu Kupa u Londonu protiv Arsenala.  :neznam

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #29 : Veljača 05, 2024, 20:45 »
Gledali smo, ali s onakvim pristupom od jučer bi izgubili da ti je igrao ne znam ko.