Autor Tema: Ryan Gravenberch #38  (Posjeta: 14611 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online Lasko

• Hero Member
  • YNWA
Odg: Ryan Gravenberch #
« Odgovori #30 : Kolovoz 31, 2023, 10:01 »
Pročitajte post od Genta, vrhunska rekapitulacija (d)evolucije stila igre pod Kloppom i gdje smo sad.

Mi smo zapravo samo trebali kupiti Gvardiola nakon Macce i Szoba. Tip ti može igrati stopera, beka a garant bi mogao odigrati i na lijevom DM-u, nešto kao što Stones radi u Cityju.

Rekapitulacija za Gravenbercha, čovjek je klasični #8, a u sustavu kojeg želimo igrati ne postoji #8 nego, #6 i #10.

Endo je isto tako igrač koji nema brzinu i puno bi bolji bio igrajući u momčadi koja se brani duboko. Imat će ogroman izazov da nadoknadi manjak fizikalija inteligencijom i postavljanjem, nisam siguran kako će to izgledati, pogotovo ako mu partner bude Trent koji je rupetina u obrani.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #31 : Kolovoz 31, 2023, 10:04 »
Pročitajte post od Genta, vrhunska rekapitulacija (d)evolucije stila igre pod Kloppom i gdje smo sad.

Mi smo zapravo samo trebali kupiti Gvardiola nakon Macce i Szoba. Tip ti može igrati stopera, beka a garant bi mogao odigrati i na lijevom DM-u, nešto kao što Stones radi u Cityju.

Rekapitulacija za Gravenbercha, čovjek je klasični #8, a u sustavu kojeg želimo igrati ne postoji #8 nego, #6 i #10.

Endo je isto tako igrač koji nema brzinu i puno bi bolji bio igrajući u momčadi koja se brani duboko. Imat će ogroman izazov da nadoknadi manjak fizikalija inteligencijom i postavljanjem, nisam siguran kako će to izgledati, pogotovo ako mu partner bude Trent koji je rupetina u obrani.

Gvardiola je naš promašaj desetljeća! Čovjek je i sada fizički moćan, tehnički potkovan, a biti će još samo bolji. Čak vjerujem da je jedan od onih igrača sa našeg podneblja koji neće biti uopće sklon ozljedama jer je takve genetike i čak i vjerujem da jako dobro osobno radi na fizičkoj pripremi + osobna prehrana (po cijele dane samo ribu i paštu jede  :lol)
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #32 : Kolovoz 31, 2023, 10:09 »
ma dobro meni je i gakpo bio besmislen transfer,možda ovaj bude oke al ono nema logike ovo njegovo dovođenje,dvi pozicije nam gora ka gradele mi dovodimo lika za skroz treću poziciju di se možemo popuniti i ako bude kakvih ozljeda i šta ti znam,jeba ih on  :tuc

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #33 : Kolovoz 31, 2023, 10:12 »
ma dobro meni je i gakpo bio besmislen transfer,možda ovaj bude oke al ono nema logike ovo njegovo dovođenje,dvi pozicije nam gora ka gradele mi dovodimo lika za skroz treću poziciju di se možemo popuniti i ako bude kakvih ozljeda i šta ti znam,jeba ih on  :tuc

Pa dobro, ali Gakpa možeš koristiti na krilu (doduše ne u Mane roli, ali u ovoj roli u novom sustavu da), u napadu (u starom sustavu kao false 9) i na ovoj poziciji 8/10 koju je igrao Szoboszlai do sada uz malo privikavanje (a i ta rola treba još nekoliko tweakova po meni). Zato mi je taj transfer imao smisla. Ovaj sad mi baš i nema. Mislim da je lik potencijal i da će deal biti oke, ali ne vidim gdje ćemo ga koristiti. :neznam
Never miss a good chance to shut up.

Online Massone

• Hero Member
« Odgovori #34 : Kolovoz 31, 2023, 10:13 »
Šta se brinete gdje će on igrat u kojem sustavu, De Zebry ili Nagelsmann će mu pronaći mjesto tamo oko Božića.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #35 : Kolovoz 31, 2023, 10:27 »
Pa dobro, ali Gakpa možeš koristiti na krilu (doduše ne u Mane roli, ali u ovoj roli u novom sustavu da), u napadu (u starom sustavu kao false 9) i na ovoj poziciji 8/10 koju je igrao Szoboszlai do sada uz malo privikavanje (a i ta rola treba još nekoliko tweakova po meni). Zato mi je taj transfer imao smisla. Ovaj sad mi baš i nema. Mislim da je lik potencijal i da će deal biti oke, ali ne vidim gdje ćemo ga koristiti. :neznam

Ako dođe, vjerujem da će prije svega biti rotacijski igrač poput Jonesa i to kao zamjena Szoboslaiu..
Ne vjerujem da će od njega raditi 6icu iako ima fizikalije ali ne i stil igre nalik Fabinhu.. ali Klopp je od Wijnalduma radio b2b , došao kao neki acm, od Elliota veznjaka iako je bio krilo u mlađim kategorijama i nebi se toliko čudio da dečka sa 21g pokuša preusmjeriti negdje drugdje.. koliko sam skužio Graven se ionako dosta tražio u bayernu..

Ugl ko što je neko gore rekao, dečko je odlično izgledao u ajaxu ali više kao neka 8ica, Hendo/Szobo style.. ako je Endo za 20M rotacija onda nemam problema da je gotovo 10g mlađi Ryan za 30M također rotacija i projekt..
YNWA!!

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #36 : Kolovoz 31, 2023, 10:38 »
                                             Alisson

Konate              Van Dijk         Robertson

Arnold                   Gravenberch

Szoboszlai                                 Mac Allister

Salah                                    Nunez                                    Diaz

Nezz za vas meni ovo izgleda dobro, jedino šta imamo propuh na našoj lijevoj strani, nije Gravenberch taj defenzivni vezni, ali bgmi nije ni klasični defenzivni vezni nit Endo, nit Thiago. Btw Thiago ako odigra 20 utakmica ove sezone ja više nego zadovoljan.

Online 67

• Hero Member
« Odgovori #37 : Kolovoz 31, 2023, 10:39 »
Neko je napisao da ako ode Salah da bi Madjar mogao na Salahovo mjesto pa onda mozda Klopp planira njega na mjesto Madjara..

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #38 : Kolovoz 31, 2023, 10:59 »
Slažem se s vama, koji će nam k veznjak kad imamo Mortona i polumrtvog Thiaga.

Sreća da nećemo odigrat 50-ak utakmica godišnje i da nismo injury prone momčad pa ne treba nikog rotirati.
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Eden

• Hero Member
« Odgovori #39 : Kolovoz 31, 2023, 11:04 »
                                             Alisson

Konate              Van Dijk         Robertson

Arnold                   Gravenberch

Szoboszlai                                 Mac Allister

Salah                                    Nunez                                    Diaz

Nezz za vas meni ovo izgleda dobro, jedino šta imamo propuh na našoj lijevoj strani, nije Gravenberch taj defenzivni vezni, ali bgmi nije ni klasični defenzivni vezni nit Endo, nit Thiago. Btw Thiago ako odigra 20 utakmica ove sezone ja više nego zadovoljan.
Meni ovo ovako na oko ne izgleda dobro, tj. nije mi jasna formacija baš. Jel to 3-4-3 ili nekakva varijacija? Tko igra wb?

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #40 : Kolovoz 31, 2023, 11:05 »
Gravenbacha dovodis u ovom trenutku samo ako si procijenio da je "top tier" talent, onaj kakvog ne smijes promasit ako imas priliku. Onda ga dovedes pa dalje razmisljas di ces i kako s njim.

Jel on taj level? Nisam siguran, cini mi se prije ne nego da, tako da ni meni ovo nema previse smisla.

Offline vecac2

• Hero Member
  • In it goes towards Lovren...
« Odgovori #41 : Kolovoz 31, 2023, 11:12 »
Ocito je da ga Klopp cijeni dosta, a nije bas da imamo dubine. Jbt kad dovodimo za sirinu ne valja, a kad prodajemo igrace kukamo kako nemamo zamjene.
Slazem se da definitivno nije goruca pozicija, ali ne vjerujem da se misle izmedju npr Gravenbercha i nekog CBa.

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #42 : Kolovoz 31, 2023, 11:15 »
Gravenbacha dovodis u ovom trenutku samo ako si procijenio da je "top tier" talent, onaj kakvog ne smijes promasit ako imas priliku. Onda ga dovedes pa dalje razmisljas di ces i kako s njim.

a kako se piše bale za njim još od ajaxa tak da ću lagat sam sebe da viruju i njegove kvalitete i talent i da ga baš silno žele,aj bar nije neka cijena za ovo divlje tržište danas :ceka

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #43 : Kolovoz 31, 2023, 11:19 »
Ocito je da ga Klopp cijeni dosta, a nije bas da imamo dubine. Jbt kad dovodimo za sirinu ne valja, a kad prodajemo igrace kukamo kako nemamo zamjene.
Slazem se da definitivno nije goruca pozicija, ali ne vjerujem da se misle izmedju npr Gravenbercha i nekog CBa.

Pa točno to. Kupuješ dobrog veznjaka koji je još uvijek mlad, a imaš ga dugo na radaru.
Tih 30 milijuna eura je u današnje vrijeme sića i zašto ne?
Sve i da ne pogodiš uvijek ga možeš prodst za sličnu lovu

Uostalom, radije bi igrao Mac-Szobo-on u vezi nego s Gakpom
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #44 : Kolovoz 31, 2023, 11:22 »

Nitko nije protiv dodatnih pojačanja, ali onda dovedi barem one koji odgovaraju sustavu.

Meni ovo ovako na oko ne izgleda dobro, tj. nije mi jasna formacija baš. Jel to 3-4-3 ili nekakva varijacija? Tko igra wb?

Nitko. 3223. Krila ti daju širinu, a kad Salah ode u sredinu, Szobo ga overlapa + Trent ode mrvicu više.

Jel on taj level? Nisam siguran, cini mi se prije ne nego da, tako da ni meni ovo nema previse smisla.

Upravo to.
Never miss a good chance to shut up.