Anketa

Nunez ili Vlahović? Slično su koštali i slične godine.

Nunez
Vlahović

Autor Tema: Darwin Núñez #9  (Posjeta: 73010 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Virgil

• Hero Member
Odg: Darwin Núñez
« Odgovori #15 : Lipanj 08, 2022, 10:37 »
nije patka, joyce ne služi za te stvari

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #16 : Lipanj 08, 2022, 10:48 »

Ovdje se mogu vidjeti prednosti i mane:

Smarterscout gives players ratings from zero to 99 for various qualities, and in this case they are adjusted to how Nunez might perform compared with other Premier League strikers.

As you can see, he rates very highly in terms of expected goals from shot creation (88 out of 99) and ball progression (90 out of 99), which shows how much his actions contribute to his team’s chances on goal. He is also quick to get a shot away with the touches he has (shot volume: 88 out of 99).

He’s not so active in the air (aerial duels quantity: 16 out of 99), and smarterscout does suggest that, while he does dribble a lot, he’s not great at retaining the ball: his rating here is just two out of 99, while his pass completion percentage is 53.7 — that’s in the bottom one per cent of strikers across Europe according to StatsBomb.

Never miss a good chance to shut up.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #17 : Lipanj 08, 2022, 10:55 »
U tome je i problem zivimo od ritma,a dovest cemo napadaca koji ce svaki drugi posjed prodati.To mi se ne cini pametno.
Dobro ovdje ce uvijek imati vise opcija za pass,al ono morat ce bas dobrano napredovati u nekim segmentima.

Online Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #18 : Lipanj 08, 2022, 11:13 »
Klopp očito ne čita forum, zar mu nitko nije rekao da je Darwin prosjek i da danas nijedan ozbiljan klub ne igra s pravom devetkom?

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #19 : Lipanj 08, 2022, 11:18 »
Klopp očito ne čita forum, zar mu nitko nije rekao da je Darwin prosjek i da danas nijedan ozbiljan klub ne igra s pravom devetkom?

I da se ne uklapa u naš sistem i da ako misli doći će morati raditi još puno na sebi  :tuc  :tuc
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #20 : Lipanj 08, 2022, 11:25 »
Ne želim stavljat Darwina i Manea u istu rečenicu, ali koliko je samo posjeda Mane izgubio sa idiotskim bacanjima na prvi dodir s leđa  :lol :lol :lol
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #21 : Lipanj 08, 2022, 11:35 »

Kako se bezveze izvrću riječi.

I da se ne uklapa u naš sistem i da ako misli doći će morati raditi još puno na sebi  :tuc  :tuc

Oke, onda je savršen i ne mora više uopće trenirati. :roll

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #22 : Lipanj 08, 2022, 11:39 »
Se Nunez uopće trenutno računa kao napadač? Haaland uvijek prima loptu u centru igrališta i jebeno dobro to radi. Nuneza niti jednom nisam vidio da to može napraviti. Uvijek je na krilu i svaki higlight je kroz tranziciju, a ne na postavljenu obranu kakvih je protiv nas u 80% utakmica.

Ako su naši procjenili da je on taj, onda im vjerujem. Nije da se ne vidi njegov potencijal. Momak je fizički jak, super brz i zna zabiti gol, ALI nikad nije predvodio napadačku liniju i nikad ne prima loptu u sredini igrališta (a i tehnički nije baš super potkovan) tako da me ne bi iznenadilo da na početku kod nas igra kao lijevo krilo.
Pa naravno da nece primat loptu u sredini igralista, pa ne zelimo da Bobbyu tu smeta.  :kuler

Nas najbitniji igrac se iduce godine vraca zdrav i onda naravno da necemo dovodit nikoga da igra centralno.  :D

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #23 : Lipanj 08, 2022, 11:45 »
Forum i služi da iznese svak svoje mišljenje. Svak ima neke dvoje misli i vizije. Ja recimo jednostavno ne vidim kako se Haaland uklapa u Guardiolinu viziju nogometa, možda se i darwin ne uklapa totalno ni kod nas, vrijeme će sve pokazat ako se to i realizira. Nema puno pravih opcija na tržištu, nemojte samo reći da bi vas Abraham, Pulišić, Danjuma više zadovoljili. Po meni su tu samo kvalitetne opcije Nkunku i ovaj Darwin, nemojmo sad maštat o Kaneu, Mbappeu jer oni nisu nikad ni dolazili u obzir.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #24 : Lipanj 08, 2022, 11:52 »
Ne bi me iznenadilo da se tijekom tekme ovo:

Fabinho
Hendo  Thiago
Salah                    Diaz
Nunez

pretvori u ovo:

Fabinho  Thiago
Hendo                           Diaz
Salah  Nunez

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #25 : Lipanj 08, 2022, 12:04 »
Nunez has most frequently played as a central forward for Benfica this season, as this graphic illustrates…

…but he’s not really a centre-forward, despite looking like one. He’s 6ft 2in tall, broad-chested and rapid, his size making his pace all the more terrifying for defenders who might consider getting in his way. In fact, combine that with his long hair and stick him in the light blue shirt of Uruguay and, at first glance, you might think you’re looking at another Edinson Cavani.

But he’s a very different player to his compatriot and fellow front man. For a start, despite most frequently playing more centrally, Nunez also plays quite a bit to the left when Benfica set up in a 3-4-3/3-4-2-1 formation, behind one of Roman Yaremchuk or Haris Seferovic.

And even when he is nominally starting in the middle, he often does much of his good work from the left, operating in what you might call the “Thierry Henry channel” — not a winger, not quite even a wide forward, but drifting in and out of those bits of the pitch where defenders aren’t.

The sense is that Nunez often does his best work on the counter-attack, in games where Benfica are obliged to sit back — usually in Europe — and use his pace and strength on the break, and his directness to forge goalscoring opportunities on his own.

It would be tempting for someone watching Nunez for the first time to think of him as a target man, but observers in Portugal also suggest he’s at his best when playing alongside someone filling that role, rather than doing it himself. He can and has played as a No 9 but, hypothetically, should Chelsea sign him, that wouldn’t necessarily mean he’s a replacement for Romelu Lukaku. He could just as easily play with the Belgian.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #26 : Lipanj 08, 2022, 12:18 »
Napravio sam zasebnu temu pa se onda ova samo premjesti među "Naše igrače" ako ovaj potpiše.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #27 : Lipanj 08, 2022, 12:31 »
Napravio sam zasebnu temu pa se onda ova samo premjesti među "Naše igrače" ako ovaj potpiše.

Zanimljivo..s njim oprezno, a Kanea vec spakirao među naše igrace..  :p

Offline -marko-

• Hero Member
« Odgovori #28 : Lipanj 08, 2022, 12:55 »
"Online -marko-
Odg: Igrači koje bi gledao u LFC!
Studeni 20, 2020, 13:21 »
Ovaj Darwin iz Benfice izgleda kao da bi mogao postati top napadač. Primjetio sam ga kad je s klupe sjebao Gerrardu čistu pobjedu s igračem više u Lisabonu, sad opet za Urugvaj protiv Brazila na momente briljira. 21 godina, 1.87 visok, već ima sve, a samo će napredovati. Jedino me iznenadilo da ga je Benfica platila 24 mil eura Almerii, nadao sam se manjoj cifri."

Trebalo im je samo godina i 8 mjeseci da me poslušaju, dobro je. gento vidiš da ima sve  :D

Say what again!

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #29 : Lipanj 08, 2022, 13:06 »
Se Nunez uopće trenutno računa kao napadač? Haaland uvijek prima loptu u centru igrališta i jebeno dobro to radi. Nuneza niti jednom nisam vidio da to može napraviti. Uvijek je na krilu i svaki higlight je kroz tranziciju, a ne na postavljenu obranu kakvih je protiv nas u 80% utakmica.

Ako su naši procjenili da je on taj, onda im vjerujem. Nije da se ne vidi njegov potencijal. Momak je fizički jak, super brz i zna zabiti gol, ALI nikad nije predvodio napadačku liniju i nikad ne prima loptu u sredini igrališta (a i tehnički nije baš super potkovan) tako da me ne bi iznenadilo da na početku kod nas igra kao lijevo krilo.
Najopasniji je kad ima dulum prostora ispred sebe a nece se to puno dessvat u Liverpoolu. Ne znam sta planiraju sa njim. Mozda i promjenimo sustav.