Anketa

Nunez ili Vlahović? Slično su koštali i slične godine.

Nunez
Vlahović

Autor Tema: Darwin Núñez #9  (Posjeta: 72627 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Darwin Núñez #9
« Odgovori #1260 : Ožujak 12, 2025, 08:09 »
Pa što se mene tiče, ovdje ima i Slot veliku odgovornost za ovo.
Išao je riskirati, znajući pod kakvim je on pritiskom Drwo. OK, možda je mislio da mu je to šansa da se vrati, ali u ovakvoj utakmici i u takvom trenutku se to jbg ne radi.
To bi mi bilo prihvatljivo protiv Crawleya u Carabao kupu u 3. kolu da se dogodi, ovako, svaka čast obojici, ali odluka je bila prilično loša, na žalost tako je na kraju sve i  ispalo.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #1261 : Ožujak 12, 2025, 08:37 »
Luzer. Više mi nije ni jadan nit mi ga je žao. Još sam ga idiot prizivao jučer. Baš luzerčina.
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Bobby

• Hero Member
« Odgovori #1262 : Ožujak 18, 2025, 17:03 »
[Ben Jacobs] Atletico Madrid are considering a €35-€40m bid for Darwin Nunez, who still has Saudi interest. Formula to a potential deal will be key if Atleti proceed.

A summer Nunez exit possible as #LFC explore a new number nine.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1263 : Ožujak 18, 2025, 17:20 »
Idealan fit mentalno za njih.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #1264 : Ožujak 18, 2025, 17:36 »
[Ben Jacobs] Atletico Madrid are considering a €35-€40m bid for Darwin Nunez, who still has Saudi interest. Formula to a potential deal will be key if Atleti proceed.

A summer Nunez exit possible as #LFC explore a new number nine.

Treba im ponudit Nuneza I 50 miliona za Alvareza.

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1265 : Ožujak 19, 2025, 08:08 »
Uh, **bo vas Alvarez. Koji će nam taj lik. Bio je u Premier ligi i kako je igrao? Ništa specijalno za novce i famu oko njegovog tadašnjeg transfera.
Njemu je milije igrati u toploj Španjolskoj, zato je između ostaloga i tražio transfer iz Citya..

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1266 : Ožujak 19, 2025, 08:35 »
Da, 19 golova i 13 asistencija uz to sto je bio igrac sa najvise minuta u sezoni odigranih za sampionski City, bas katastrofa za 20 mil. Ogromni novci, bas ogromni, za to bi ocekivao 60 golova, totalno je podbacio. :roll

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1267 : Ožujak 19, 2025, 09:17 »
Čak je totalno nebitno kako je igrao nego zašto i kako je otišao.
A i obzirom na svu pompu, čak je previše i zabio obzirom da uopće nije briljirao.
U Cityu koji zabije 100 komada godišnje "velik je problem" napadaču te godine bio zabiti 10-tak golova u ligi.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1268 : Ožujak 19, 2025, 09:24 »
Bio je fenomenalan i jedan od najboljih igraca Citya, te jedan od najzasluznijih za to sto je “City zabio 100 golova”, uostalom zato sto im je bio toliko bitan je i bio igrac sa najvise minuta.
Otisao je zbog toga sto je htio bit prva opcija i igrat vise centralno jer se u Cityu dosta zrtvovao i igrao sve sto je trebalo uz/iza Haalanda a ne zato sto je podbacio, zato ga i je City prodao za 4x vecu lovu nego ga je doveo.

Online luigi

• Hero Member
« Odgovori #1269 : Ožujak 19, 2025, 09:25 »
svaka čast Alvarezu, ali to nije igrač koji će praviti razliku, pogotovo ako Salah ode, a čak i ako Salah ostane, nama treba neko ko je sposoban sam dobijati utakmice tu i tamo što ne mislim da je moguće sa Alvarezom

ako bude moguć kakav swap sa Nunezom uz našu nadoplatu logično uzeo bih ga, ali ako ovi budu tražili 100 miliona odjebat ih

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #1270 : Ožujak 19, 2025, 10:14 »
svaka čast Alvarezu, ali to nije igrač koji će praviti razliku, pogotovo ako Salah ode, a čak i ako Salah ostane, nama treba neko ko je sposoban sam dobijati utakmice tu i tamo što ne mislim da je moguće sa Alvarezom

ako bude moguć kakav swap sa Nunezom uz našu nadoplatu logično uzeo bih ga, ali ako ovi budu tražili 100 miliona odjebat ih

ako Salah ostane, pitanje je koja bi nam 9-ka uopće mogla sama dobijati utakmicu  :hm
ne pričam samo o Alvarezu, nego mi nijedan igrač na toj poziciji ne pada na pamet
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #1271 : Ožujak 19, 2025, 11:54 »
ako Salah ostane, pitanje je koja bi nam 9-ka uopće mogla sama dobijati utakmicu  :hm
ne pričam samo o Alvarezu, nego mi nijedan igrač na toj poziciji ne pada na pamet

Vrlo jednostavno - Isak.

Offline mascherano

• Hero Member
  • Kondicijski trener konobara
« Odgovori #1272 : Ožujak 19, 2025, 15:23 »

Treba nam sustav u kojem ćemo imati više opcija, više dimenzija u igri koje će iznjedriti pojedince da zablistaju s vremena na vrijeme. Ovisiti o jednom igraču koji će dobijati utakmice ili biti glavni kreator je ruski rulet na duge staze. Može donijeti gomilu golova(bodova) ako se sve poklopi kao lego kockice, a može biti i pucanj u koljeno ako ti taj igrač upadne u mini krizu kao Salah zadnjih 3-4 utakmice pa ostatak momčadi nema pojma što bi radio na terenu.

Alvarez bi svakoj ekipi na svijetu bio ogromno pojačanje.