Autor Tema: Ibrahima Konaté #5  (Posjeta: 17734 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Odg: Ibrahima Konaté #5
« Odgovori #30 : Svibanj 28, 2022, 18:27 »
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #31 : Kolovoz 05, 2022, 12:32 »
Klopp says Ibrahima Konate's injury is likely to mean that Nat Phillips stays put this month: "It will influence the outgoing transfers." #LFC

Nebu ovog duze ocito

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #32 : Listopad 17, 2022, 12:20 »
Baš gledam:
Zadnje dvije sezone u Leipzigu također puno ozljeda, znači:
19/20 odigrao 11 utakmica - 700min
20/21 odigrao 21 utakmicu - 1200min
Kod nas prošle 29 utakmica - 2400min
Ove se ozljeđuje a nije sezone ni počela kako treba

Da na ovi nisu još jednog Keitu utrpali, meni ovo već izgleda zabrinjavajuće ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #33 : Listopad 17, 2022, 12:44 »
Ali zato što mi opet kupujemo igrača s poviješću ozljeda. Očito imamo fetiš na to, ne znam. Povijest je najbolja učiteljica, naravno da kad si kupio igrača s takvim medicinskim kartonom da možeš očekivati u budućnosti slične probleme.

Slično kao kad smo kupovali Oxa. Ukupno gledajući, loš transfer. Jedna dobra i jedna OK sezona, ovu još nije ni započeo. 30m funti odštete i sigurno još toliko na plaće u 6 sezona.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #34 : Listopad 17, 2022, 12:49 »
Ali zato što mi opet kupujemo igrača s poviješću ozljeda. Očito imamo fetiš na to, ne znam. Povijest je najbolja učiteljica, naravno da kad si kupio igrača s takvim medicinskim kartonom da možeš očekivati u budućnosti slične probleme.

Slično kao kad smo kupovali Oxa. Ukupno gledajući, loš transfer. Jedna dobra i jedna OK sezona, ovu još nije ni započeo. 30m funti odštete i sigurno još toliko na plaće u 6 sezona.

Možda je povijest najbolja učiteljica, ali moraš biti informiran da bi je koristio. Ima negdje članak o tome kako igrači koji su visoki i koji su imali brzi rast imaju dosta problema s mišićima između 18 i 22-23 godine, a nakon toga nemaju baš nikakvih problema. I Klopp i Lijnders su već pričali o tome. Npr. Haaland je proteklih sezona uvijek imao probleme s ozljedama. Nunez je isto kao mlađi imao probleme, pa je prošle sezone propustio samo jednu tekmu.

Ugl, vidjet ćemo kako će Konate i Haaland izgledati po pitanju toga u budućnosti, ali moguće da će sve biti oke jednom "kad odrastu". :D
Never miss a good chance to shut up.

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #35 : Listopad 17, 2022, 13:03 »
Može biti, premda sam skeptik jer ovo što se nama događa je baš previše. Što se Nuneza tiče, to mi je još luđe. Tip je valjda operirao ligamente na oba koljena, a iskrcali smo toliku lovu za njega.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #36 : Listopad 17, 2022, 13:57 »
Možda je povijest najbolja učiteljica, ali moraš biti informiran da bi je koristio. Ima negdje članak o tome kako igrači koji su visoki i koji su imali brzi rast imaju dosta problema s mišićima između 18 i 22-23 godine, a nakon toga nemaju baš nikakvih problema. I Klopp i Lijnders su već pričali o tome. Npr. Haaland je proteklih sezona uvijek imao probleme s ozljedama. Nunez je isto kao mlađi imao probleme, pa je prošle sezone propustio samo jednu tekmu.

Ugl, vidjet ćemo kako će Konate i Haaland izgledati po pitanju toga u budućnosti, ali moguće da će sve biti oke jednom "kad odrastu". :D

Pa zašto onda ne pričekaš da prođe ta 22/23 godina pa ga onda kupiš, a ne da iskrcaš lovu za njega i nadaš se da će poslije bit dobro, a gledamo ga kao 2. opciju među stoperima, tj u prvih 11.
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline treiler

• Hero Member
« Odgovori #37 : Listopad 17, 2022, 14:24 »
Može biti, premda sam skeptik jer ovo što se nama događa je baš previše. Što se Nuneza tiče, to mi je još luđe. Tip je valjda operirao ligamente na oba koljena, a iskrcali smo toliku lovu za njega.
Na jednom koljenu, i to prije 5 godina. Imao je i thiago prije 9 godina.

Sto se Konatea tice, covjek je u pripremnoj utakmici dobio nezgodan udarac u koljeno. To nema nikakve veze s tim da je injury prone. Za ovo jucer je receno da blaza ozljeda u pitanju i da nisu zeljeli riskirat. Sad cemo vidjeti dalje sto ce biti s njim. Rijec je jos o mladom igracu

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #38 : Listopad 17, 2022, 14:49 »
Pa zašto onda ne pričekaš da prođe ta 22/23 godina pa ga onda kupiš, a ne da iskrcaš lovu za njega i nadaš se da će poslije bit dobro, a gledamo ga kao 2. opciju među stoperima, tj u prvih 11.

Kostao bi skuplje.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #39 : Studeni 22, 2022, 22:19 »
Odličan debi  mladog Konatea na Svjetskim prvenstvima za Frnacusku: smiren i pouzdan. Još je imao i odličan udarac glavom, ali nije imao sreće... Čini se da je Francuska riješila mjesto stopera za duži period. :super

Offline lukari

• Hero Member
« Odgovori #40 : Studeni 22, 2022, 22:34 »
Imao je i par lijepih dijagonala na Mbappea  :super
“When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there.” - Steven Gerrard ♥

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #41 : Studeni 05, 2023, 23:28 »
https://twitter.com/GFFN/status/1721285027911053356?t=NZswHRmPpDMxTO1Vq5V2rQ&s=19

Sekunde ne bih razmislio ukoliko dodje neka dobra ponuda.

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #42 : Studeni 06, 2023, 07:23 »
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Online Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #43 : Studeni 06, 2023, 08:23 »
Slažem se i ja s time. Ako želi u PSG onda ga se treba što prije riješiti. Imamo mi i Matipa i Quansaha za prvu ruku, a i Gomez može u kombinaciju.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #44 : Prosinac 12, 2023, 15:05 »
Liverpool have opened talks with Ibrahima Konate over a new deal. Bid current deal expires in 2026, according to LeSport10.