Autor Tema: Glazba (što trenutno slušate)  (Posjeta: 195288 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
Odg: Glazba (što trenutno slušate)
« Odgovori #1860 : Listopad 23, 2024, 07:55 »
Kome je još došlo ovo i jeste smislili što sad? :D

"Update your form of payment to maintain YouTube Premium access. YouTube Premium memberships based in Argentina require a form of payment issued in Argentina."
Never miss a good chance to shut up.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1861 : Listopad 29, 2024, 20:01 »
Adi Šoše - Najljepši cvijet

Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1862 : Studeni 03, 2024, 21:59 »
Nina Badric - Takvi kao ti

Svi su na početku većinom pričali: "Bolje krepati nego repati" ,"ovi reperi samo nabrajaju", i slične gluposti.
I možda su i bili u pravu dok se nije pojavila ova stvarčina, nakon dugog ali uspješnog stvaranja cijele jedne Hip hop scene na  Balkanu.
Ali ovdje od repanja je dovoljno samo : A ja.. dam Dirli dam.. bom bom bom bom bom ! - od genijalnog repanja najboljeg producenta u ovom dijelu Europe Baby Dooksa,
pojave osebujnog Stoleta,
fantastičan ples i spot,
vrhunska produkcija,
te na kraju i izvedba, najbolji glas, te isto tako jednostavan, ali ujedno i moćan tekst Nine Badrić.

EDIT: Ovaj hit je ravan po kvaliteti, onom Afrika - Dine Dvornika koje se vrtio dugo na MTV-iju jer je sve ovo u točno 4 minute i 00 sekundi fenomenalno i na svjetskoj razini!

« Zadnja izmjena: Studeni 04, 2024, 08:34 boo razzer »
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline margita

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Stevie Heighway on the wing...
« Odgovori #1863 : Studeni 04, 2024, 07:47 »

Ovo se trebalo vrtiti na MTV-ju umjesto Afrike od Dine Dvornika

:roll
"Ja sam Vuco, ja sam hodajući spomenik. Ja sam Liverpool, čoviče, ja nisam pjevač, ja sam Liverpool."

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #1864 : Studeni 04, 2024, 08:21 »
:roll

:lol :zid Možda, ako je MTV skraćenica za Mauritanijsku televiziju.

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1865 : Studeni 04, 2024, 08:38 »
:lol :zid Možda, ako je MTV skraćenica za Mauritanijsku televiziju.
Pogriješio sam, zanio se malo i pretjerao, pa sam i  editirao svoj post.
Ljudski je i pogriješiti, a još važnije to i priznati.
Mea culpa. :sram

Ali , o ukusima se ne raspravlja, jer svak ima svoj đir i može promovirati nešto što misli da je kvalitetno i  kul ...

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #1866 : Studeni 04, 2024, 08:56 »
Tramovci izbace 2 albuma prije ove stvari, i ti mi napises da je ova stvar pokretac rapa na Balkanu, pa idi u k***c jbt, daj Grbi zatvori ovu temu opet, kupit cu ti kistu hladno Istarskog.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1867 : Studeni 04, 2024, 09:05 »
Tramovci izbace 2 albuma prije ove stvari, i ti mi napises da je ova stvar pokretac rapa na Balkanu, pa idi u k***c jbt, daj Grbi zatvori ovu temu opet, kupit cu ti kistu hladno Istarskog.
Nisam ja nigdje napisao da je ovo pokretač rapa na Balkanu, molit ću lijepo.
Tramovci pa i Prva Petorka i Elemetal recimo , su imali ogromnih hitova možda i boljih od ove stvari.
Ali ja samo kažem da je ovo stvar koja je iz undergrounda, prešla u mainstream i postala hit za puno širu publiku nego samo za domaću hip hop zajednicu .

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #1868 : Studeni 04, 2024, 09:21 »
Pjesma snimljena za Aquarius Records, premijeru imala na CMC-u i Otvorenom radiju je underground :klanja

Ode Mirko, dođe Samuraj, ode Samuraj, dođe SH, ode SH dođe Monello, ode Monello dođe ovaj. :klanja
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Gerro

• Hero Member
« Odgovori #1869 : Studeni 04, 2024, 10:05 »
Ja mislim da ti ne znas sta je underground. Tu se rasprava zavrsava.
Pojedinac može odlučiti utakmicu, ali pobjeđuje momčad!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1870 : Studeni 06, 2024, 06:55 »
Ja mislim da ti ne znas sta je underground. Tu se rasprava zavrsava.
Dobro nisam se baš odlično izrazio , ali ja prijatelju prilično dobro poznajem hip hop scenu i kako je nastajala...
Neću se puno raspravljati , ali ću navesti neke od primjera:
Stoka je tada bio relativno nepoznat reper široj javnosti jer su on i Nered su snimili "Spremni za rat" za etiketu Kondorkom koji je najbolji underground album u Hrvatskoj:

Puši moje sranje,
ak si hip hop prvak
digni ruke ruke u zrak,
u kući Stoka i divljak

Tko predstavlja podzemlje,
vječno dole ,
Stoka da te čujem,
riječ ide gore

Stoka & Nered - Vječno dole

Poslije se Nered probio sa "Od danas do sutra" gdje je i Stoka gostovao, kao i Bolesna Braća, Edo Maajka, El Bahattee, Elemental, Tram 11,..

Evo ti najbolje hercegovačke underground stvari od Sova i ekipe:

Sove - MUK

Over & Out!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1871 : Studeni 07, 2024, 02:02 »
Tracy Chapman & Eric Clapton - Give Me One Reason (1999)

Tracy Chapman - Fast Car (Live)

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1872 : Studeni 08, 2024, 19:16 »
Beastie Boys - SABOTAGE (Live, awesome!!)

Gasi Internet, motaj kablove!

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1873 : Studeni 10, 2024, 09:49 »
M. P. Thompson - Neka niko ne dira u moj mali dio svemira (Dugopolje Live)

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #1874 : Studeni 11, 2024, 07:28 »
Siledžije - Nešto je trulo u državi krasnoj feat V. Gatalo

Pips, Chips & Videoclips - Sin ft. Dino Šaran