Stvarno ne znam šta se događa s ovim igračem, ja mislim da on ima neki problem u glavi. Baš sam gledao sad, ima 3 nastupa na Werder ove sezone, sve skupa 80 minuta. U nas je imao jako fin ugovor 120 000 funti sedmično, sad gledam plaće igrača Werdera, tu je uvjerljivo najplaćeniji u ekipi ali mu je tu zarada sedmično troduplo manja, ima nekih 40 000 funti sedmično. Gledam dalje ima tip sve skupa šta za klubove i reprezentaciju Gvineje preko 350 službenih nastupa šta djeluje abnormalno puno za ovu prevaru. Ove sezone ima pauze zbog prvo zbog ozljede aduktora, pa zatim ozljedu mišića, pa je imao gripu, pa je uredno nastupio za Gvineju na Afconu, pa je imao problem sa fitnesom, pa sad ima želučanu virozu. Ispada da je uredno zdrav kad ide igrat za Gvineju. Dugo nisam vidio u svijetu nogometa ovakvu čudnovatu pojavu, iako je za nas odigrao možda nekih 5-10 jako dobrih tekmi, po nekim nastupima i potezima se vidjelo da posjeduje klasu, i moram priznat da sam očekivao da će završit u boljem klubu od prosječnog bundesligaša, ali ovo šta se s njim događa je očiti znak da je on totalno propao u nogometnom smislu, i da mu je idući angažman vjerojatno nekakav Karagumruk u Turskoj ligi, ovaj tip nije više u stanju radit nekakvu razliku u Hnlu, ali s 29 godina na leđima je jako fino naplatio to što je prevarant.