Anketa

Kada podvuče crtu meni je puno bolji bio:

Suarez
10 (76.9%)
Torres
3 (23.1%)

Ukupno Glasova: 13

Glasanje završeno: Rujan 20, 2020, 08:25

Autor Tema: Bivši igrači  (Posjeta: 367699 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Bivši igrači
« Odgovori #2985 : Siječanj 23, 2024, 08:28 »
Hendersonov dres najprodavaniji u povijesti Ajaxa.
Razlog: 40% popusta

https://www.ajax.nl/shop

Pretpostavljam da je zbog kapetanske trake duginih boja koje se dobiju gratis uz dres s njegovim otiskom guzice.  :D

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #2986 : Siječanj 23, 2024, 09:23 »
Pretpostavljam da je zbog kapetanske trake duginih boja koje se dobiju gratis uz dres s njegovim otiskom guzice.  :D

HAHAHAHAHAHAHAH!!
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #2987 : Siječanj 23, 2024, 09:57 »
:rotfl

To je morao nositi jer bi vjerojatno ostao na ulici i igrao na asfaltu sa amaterima.
Jel Hendo imao neku gej aferu ili se samo zajebajete?

Offline LessMore

• Hero Member
« Odgovori #2988 : Ožujak 03, 2024, 14:28 »
https://ibb.co/hKqZzD4

Gle ovog bogeca :lol
Više nezna kaj bi izmislio da mu je
You're gonna eat lightning and you're gonna crap thunder !

Offline Virgil

• Hero Member
« Odgovori #2989 : Ožujak 03, 2024, 22:14 »
https://ibb.co/hKqZzD4

Gle ovog bogeca :lol
Više nezna kaj bi izmislio da mu je

HAHAHAHAHAHAHHA

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2990 : Ožujak 04, 2024, 00:08 »
Stvarno ne znam šta se događa s ovim igračem, ja mislim da on ima neki problem u glavi. Baš sam gledao sad, ima 3 nastupa na Werder ove sezone, sve skupa 80 minuta. U nas je imao jako fin ugovor 120 000 funti sedmično, sad gledam plaće igrača Werdera, tu je uvjerljivo najplaćeniji u ekipi ali mu je tu zarada sedmično troduplo manja, ima nekih 40 000 funti sedmično. Gledam dalje ima tip sve skupa šta za klubove i reprezentaciju Gvineje preko 350 službenih nastupa šta djeluje abnormalno puno za ovu prevaru. Ove sezone ima pauze zbog prvo zbog ozljede aduktora, pa zatim ozljedu mišića, pa je imao gripu, pa je uredno nastupio za Gvineju na Afconu, pa je imao problem sa fitnesom, pa sad ima želučanu virozu. Ispada da je uredno zdrav kad ide igrat za Gvineju. Dugo nisam vidio u svijetu nogometa ovakvu čudnovatu pojavu, iako je za nas odigrao možda nekih 5-10 jako dobrih tekmi, po nekim nastupima i potezima se vidjelo da posjeduje klasu, i moram priznat da sam očekivao da će završit u boljem klubu od prosječnog bundesligaša, ali ovo šta se s njim događa je očiti znak da je on totalno propao u nogometnom smislu, i da mu je idući angažman vjerojatno nekakav Karagumruk u Turskoj ligi, ovaj tip nije više u stanju radit nekakvu razliku u Hnlu, ali s 29 godina na leđima je jako fino naplatio to što je prevarant.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #2991 : Travanj 17, 2024, 13:42 »
Werder Bremen have suspended Naby Keïta until the end of the season.

The club have also handed the midfielder a substantial fine.

The 28-year-old will no longer train with the team or be part of first-team dressing room.

Keita joined on free transfer after #LFC chapter.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #2992 : Srpanj 04, 2024, 17:44 »
https://sport.hrt.hr/medunarodni-nogomet/firmino-postao-svecenik-11643512

Jedini svećenik kod kojeg bi volio otići se ispovjedit  :D

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #2993 : Srpanj 04, 2024, 22:24 »
https://sport.hrt.hr/medunarodni-nogomet/firmino-postao-svecenik-11643512

Jedini svećenik kod kojeg bi volio otići se ispovjedit  :D

Znači, sin mi nosi svećenikov dres?  :lol

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #2994 : Srpanj 08, 2024, 06:25 »
Thiago Alcantara se oprašta od LFC i vjerrojatno ide u mirovinu.
Iako ima ponude od Barce i iz Saudijske Arabije, izvori tvrde da se oprašta od nogometa.
Šteta!

Ozljede su ga doslovno sasjekle.
Iako je osvojio sve što se može i u Barci, te u Bayernu, nije to uspio u Liverpool-u.
Ono što je malo odigrao, bilo je užitak za gledati. Jedan od najboljih veznjaka što sam imao prilike gledati uz Zidana, Modrića, Riquelme, Deco, Xavi, Iniesta,...
Mislim da u klubu takvog tehničara nije bilo još od Gerrarda i Xabi Alonsa.
Jedan Henderson je drvosječa za Alcantaru.
Kad treba predriblati, stvoriti višak, prebaciti dugom loptom na drugu stranu ili diktirati tempo utakmice, Thiago je bio majstor.
Da je zdrav u najboljoj reprezentaciji Španjolske bio vjerojatno bio u prvoj postavi i jedan od glavnih igrača.
Nažalost bio je podložan ozljedama i nije do kraja pokazao svoj pravi potencijal u klubu.

Sretno Thiago dalje!

You Will Never Walk Alone!!!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #2995 : Srpanj 08, 2024, 09:51 »
Aha, bio bi standardan ko na prošlom EURU, i SP u Kataru, kada je grijao klupu raznim polovnjacima. Jedan od najprecjenjenijih igrača 21 stoljeća, igrač koji nigdje nije pravio razliku.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #2996 : Srpanj 08, 2024, 10:15 »
Aha, bio bi standardan ko na prošlom EURU, i SP u Kataru, kada je grijao klupu raznim polovnjacima. Jedan od najprecjenjenijih igrača 21 stoljeća, igrač koji nigdje nije pravio razliku.
Mišljenje ja kao šupak, jer ga svako ima!

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #2997 : Srpanj 08, 2024, 10:23 »
Ja mogu zamisliti ovog Luigi-ja kako predaje CV da vodi Liverpool, jer mu nijedan trener ne valja.
Od Kloppa, Dalića, Southgate, .......................

Trebao si brate prije novog trenera Slota doći kod Henryija i reći da umjesto CV i iskustva , da si osvoji 10 puta prvenstvo i Ligu prvaka .....

.... ali samo na Football Manager-u.

P.S. da admin ovog foruma stavi u tvoje postove for petlju da filtrira riječi : ubleha, prevara, panj, terorist, drvo, kreten - našao bi od 12 000 postova bar njih 2000 koji to sadrže.
Kako si naporan, i gumenu patku bi udušio.
« Zadnja izmjena: Srpanj 08, 2024, 10:49 boo razzer »

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #2998 : Srpanj 08, 2024, 11:45 »
Tvoji postovi su prečudni. Kao da ih ne piše osoba. Ne znam jel samo ja imam takav dojam ili ne…
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #2999 : Srpanj 08, 2024, 11:47 »
Tvoji postovi su prečudni. Kao da ih ne piše osoba. Ne znam jel samo ja imam takav dojam ili ne…
Nemas :D