11
Utakmice / Odg: Premier Liga - 2025/26
« Zadnji post scouser68 Danas u 09:49 »Slazem se da trenutno izgledamo daleko od onoga sto bi svi htjeli i voljeli. Jel bi nas znao izvuc iz ovoga ili ne? Ne znam, vidjet cemo oce li dobiti priliku i ako ju dobije hoce li uspjeti. Ali definitivno sve i da ne uspije ili ne dobije priliku jer ce dobiti otkaz ne mislim da je neznalica ili na ikoji nacin osporavati proslogodisnji naslov.
Ali super mi je kako se od opaske da ne zna (koja se btw. odnosi na ovu sezonu) i što je očito, dovede priča do toga da se omalovažava njegov naslov od prošle sezone. Mislim, čovjek vodi očajno ekipu. Od pripreme, game managementa do same igre po svim linijama.. Sve je doslovno očajno. Šta reći nego da ne zna? Kao branitelji naslova i nakon potrošenih 450 miliona izgledamo tako da se s nama nadigrava championship ekipa na Anfieldu skoro 4 mjeseca od početka nove sezone. Već 4 mjeseca se nadam da će okrenuti, iskreno se nadam jer bi mi to potvrdilo da je kvaliteta, a ne da mi otvara sumnju dali je uopće kapacitet za najviši nivo. Jer super je dok sve ide, ali kad ne ide, tad pokaži od čega si.

Novi Postovi