Novi Postovi

Str: 1 [2] 3 4 ... 10
11
Utakmice / Odg: Premier Liga - 2025/26
« Zadnji post scouser68 Danas u 09:49 »
Slazem se da trenutno izgledamo daleko od onoga sto bi svi htjeli i voljeli. Jel bi nas znao izvuc iz ovoga ili ne? Ne znam, vidjet cemo oce li dobiti priliku i ako ju dobije hoce li uspjeti. Ali definitivno sve i da ne uspije ili ne dobije priliku jer ce dobiti otkaz ne mislim da je neznalica ili na ikoji nacin osporavati proslogodisnji naslov.

Ali super mi je kako se od opaske da ne zna (koja se btw. odnosi na ovu sezonu) i što je očito, dovede priča do toga da se omalovažava njegov naslov od prošle sezone. Mislim, čovjek vodi očajno ekipu. Od pripreme, game managementa do same igre po svim linijama.. Sve je doslovno očajno. Šta reći nego da ne zna? Kao branitelji naslova i nakon potrošenih 450 miliona izgledamo tako da se s nama nadigrava championship ekipa na Anfieldu skoro 4 mjeseca od početka nove sezone. Već 4 mjeseca se nadam da će okrenuti, iskreno se nadam jer bi mi to potvrdilo da je kvaliteta, a ne da mi otvara sumnju dali je uopće kapacitet za najviši nivo. Jer super je dok sve ide, ali kad ne ide, tad pokaži od čega si.
12
Ostalo / Odg: Arne Slot
« Zadnji post Ivek Danas u 09:04 »
A ja budala još išao i u Vinkovce.  :lol
Varaždin sam srećom odlučio preskočiti.
A što se Redsa tiče, sezona se još i te kako može spasiti, ali s ovakvim trenerom teško i koji poslije niza katastrofalnih rezultata, umjesto da je bijesan on nakon remija protiv fucking Sunderlanda kući grli njihove igrače i s velikim osmjehom zbija šale i pošalice.  :blink 
https://www.thisisanfield.com/2025/12/liverpool-fans-reaction-arne-slot-worst-coached-team-sunderland/
I ja sam bio u Vinkulji sa starijim sinom.Mislim da si jedno vrijeme blizu mene bio u crvenoj LFC kapi dok smo cekali da prodemo torturu na ulazu.
14
2:0
15
Igrači / Odg: Mohamed Salah #11
« Zadnji post Winx Danas u 07:48 »
pa trener je već na klupi  :D

jedan od razloga Slotove loše forme je užasna Salahova forma. Iako ga očekujem večeras kako leti po terenu

Razlog Salahove loše igre je Slotova budalaština od pozicioniranja. Mogao ga je staviti i umjesto korner zastavice.
Znači kokoš ili jaje. Ili bolje reći kokoš ili jazavac.  :p
Trente vrati se, sve ti je oprošteno.
16
Ostalo / Odg: Arne Slot
« Zadnji post Winx Danas u 07:42 »
.
Nismo.Osijek je gori!

A ja budala još išao i u Vinkovce.  :lol
Varaždin sam srećom odlučio preskočiti.
A što se Redsa tiče, sezona se još i te kako može spasiti, ali s ovakvim trenerom teško i koji poslije niza katastrofalnih rezultata, umjesto da je bijesan on nakon remija protiv fucking Sunderlanda kući grli njihove igrače i s velikim osmjehom zbija šale i pošalice.  :blink 
https://www.thisisanfield.com/2025/12/liverpool-fans-reaction-arne-slot-worst-coached-team-sunderland/
17
Igrači / Odg: Bivši igrači
« Zadnji post IvoF/Tosh Danas u 06:44 »
neverojatno Epski
kako si je TAA unistio karieru (i reputaciju u gradu rodjenja)
bye bye SP 2026

ok klima je bolja u Espana
18
« Zadnji post mashaka Prosinac 04, 2025, 22:32 »
Pa gore smo izgledali pod Kloppom u onoj sezoni kad smo branili naslov

Ne nismo, izgledali smo bolje čak sa stoperskim dvojcem Rhys&Nat. Čak smo nešto i igrali iako je bilo puno kikseva. Tada smo zavrsili treći na kraju u ligi a ove sezone ćemo 13 i pritom smo potrošili pola milijarde i ne možemo nit kontrolirat utakmicu niti kreirati šanse. I da i u sezoni 20/21 kad nije išlo i u sezoni 22/23 koja je bila najgora Kloppova tada sam imao osjećaj da će čovjek preokrenut stvari naredne sezone, a ovdje imam osjecaj da Slot to nije u stanju uciniti i da je poprilicno opasno dat mu da vodi ekipu i iduće sezone.
19
« Zadnji post mihovil Prosinac 04, 2025, 21:59 »
Čisto pitam kad ga toliko braniš
Imam jako velik respekt prema njemu. 10 trenera je uzelo naslov sa Liverpoolom, on je jedan od njih. Hej, 10 kroz povijest. Mislim da je prosle sezone vrhunski vodio ekipu i rutinski uzeo PL.

Al daleko od toga da sam zadovoljan kako izgledamo ili da sam sretan s ovom sezonom ili da nisam jako nezadovoljan.
20
« Zadnji post Raptor Prosinac 04, 2025, 21:57 »
Pa gore smo izgledali pod Kloppom u onoj sezoni kad smo branili naslov
Da jer smo ostali bez cijele obrane
 Str: 1 [2] 3 4 ... 10