Anketa

Osvaja

Brazil
2 (15.4%)
Francuska
2 (15.4%)
Engleska
1 (7.7%)
Argentina
3 (23.1%)
Španjolska
0 (0%)
Njemačka
1 (7.7%)
Nizozemska
0 (0%)
Belgija
1 (7.7%)
Portugal
0 (0%)
Netko deseti
3 (23.1%)

Ukupno Glasova: 13

Glasanje završeno: Studeni 17, 2022, 17:08

Autor Tema: Svjetsko prvenstvo 2022 - spammara  (Posjeta: 24362 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: Svjetsko prvenstvo 2022 - spammara
« Odgovori #645 : Prosinac 18, 2022, 19:43 »
Enzo je baš odvratna njuška. Općenito Argentinci kao nacija

Ali boli me neka stvar dok igra za nas
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #646 : Prosinac 18, 2022, 20:07 »
Zamjenio si de Paula ili paredesa za njega ocito

De Paula su ako ništa par puta pošteno opalili, ovaj je na travi završio tri puta zbog ničega.

Mala Mu  :love

Ovo je naš napadač  :D

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Zadnja izmjena: Prosinac 18, 2022, 21:49 Shankly1913 »
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #648 : Prosinac 18, 2022, 22:27 »
A dobro, al ona Martinezova obrana u 123.minuti je apsolutno zasjenila sve ostalo
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.

Offline LFCRi

• Hero Member
« Odgovori #649 : Prosinac 19, 2022, 00:07 »
Kakvo finale Mbappea..tri gola, al onaj drugi  :lud

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #650 : Prosinac 19, 2022, 01:02 »
Paredes i Mac Alister su dva prekrasna svicarska nozića.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #651 : Prosinac 19, 2022, 01:24 »
A dobro, al ona Martinezova obrana u 123.minuti je apsolutno zasjenila sve ostalo

Meni i dalje nejasno kako je uspio da promasi. 1 na 1 situacija, raspalio ju je kao nekad Djibril Cisse. Bez gledanja, bez finese. Mbappe na drugoj stativi, mogao je postici cetvrti gol.

Slicna situacija kao i u utakmici izmedju Maroka i Portugala. U zadnjoj minuti igrac Maroka izlazi sam pred golmana i ovaj mu odbrani.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Marijo

• Hero Member
« Odgovori #652 : Prosinac 19, 2022, 07:13 »
Meni i dalje nejasno kako je uspio da promasi. 1 na 1 situacija, raspalio ju je kao nekad Djibril Cisse. Bez gledanja, bez finese. Mbappe na drugoj stativi, mogao je postici cetvrti gol.

Slicna situacija kao i u utakmici izmedju Maroka i Portugala. U zadnjoj minuti igrac Maroka izlazi sam pred golmana i ovaj mu odbrani.

A jebiga, to je prevelika želja, djelić sekunde. Nema on vremena gledati gdje je tko

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #653 : Prosinac 19, 2022, 09:59 »

ma napdač mora to rješavati, sad to što nije dobro odradio je drugi par rukava.. može se ići na pas ali ako je i obrambeni blizu ovo mora sam rješavati..
YNWA!!

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #654 : Prosinac 19, 2022, 10:24 »
Ma dobro, nestvaran mi promasaj. Samim time odlicna i odbrana, mada mogao je ici na finese a odlucio se bit sivonja.

Sa druge strane gledam ovo slavlje argentinskih igraca. Kakvo dno dna. Bilo bi me sramota da nam je Martinez u klubu. De Paul i Aguero ne zaostaju previse.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #655 : Prosinac 19, 2022, 12:00 »
Baš su mi bili simpatični i Argentinci i Messi do ovog turnira, ali su baš ispali dno. Ne postaje se najveći svih vremena ovako.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #656 : Prosinac 19, 2022, 12:01 »
Baš su mi bili simpatični i Argentinci i Messi do ovog turnira, ali su baš ispali dno. Ne postaje se najveći svih vremena ovako.

Možda to i jest istina, ali nije da mu je trebalo ovo da bude najveći svih vremena.
Never miss a good chance to shut up.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #657 : Prosinac 19, 2022, 12:23 »
Ovo je mozda samo vise manje potvrda.
Slazem se da mu ovo nije trebalo za bit najveci.

Online mihovil

• Hero Member
« Odgovori #658 : Prosinac 19, 2022, 12:35 »
Prije turnira sam rekao da bi mi bilo drago da ako mi ne osvojimo osvoji Argentina zbog Messija, i drago mi je da je u konačnici tako i ispalo. Po meni najveći svih vremena i bez ovoga, ovo samo je još jedna kockica koja je do sad falila a sad je tu.

Sve u svemu završilo je i najkontroverznije SP do sada u povijesti ali isto tako i zadnje na kojem ćemo imat bar neku podnošljivu koncentraciju kvalitete. Što se tiče same kvalitete nogometa, vjerojatno jedan od najboljih velikih turnira ikada, pokazalo se koliko je bolje kad igrači dođu na turnir u trenutku kad bi trebali bit u vrhuncu forme a ne potrošeni nakon cijele sezone. Što se tiče kvalitete suđenja, jedno od najgorih prvenstava kojih se ja sjećam, stvarno loše i žao mi je što je odličan nogomet ostao pomalo u sjeni lošeg suđenja. Definitivno mi se nikad nije sviđala ta varijanta da se suci također dodjeljuju po kriteriju kvota za sve saveze, ali čak i oni koji bi trebali biti najbolji (europski suci) nisu bili dovoljno dobri.

Što se atmosfere tiče, ipak se vidjelo da je Katar premala i nedovoljno nogometna nacija da bi se mogla stvorit atmosfera svjetskog nogometnog prvenstva na kakvu smo navikli (pogotovo kad iz naše perspektive uspoređuješ sa prvenstvima u Europi). Isto tako nisam veliki fan prvenstava u većem broju zemalja (pogotovo "nepovezanih") a mislim da nam to sve više slijedi u budućnosti. Što se tiče same organizacije svega (iz perspektive gledatelja), to je bilo stvarno izvrsno i ne može se ništa zamjerit.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #659 : Prosinac 19, 2022, 12:40 »
najobicniji preplaceni ulicari i kreteni bez trunke osnovnog kucnog odgoja ,

a sto se tice mesia i price koja se vrti na svim medijima i svi ponavljaju ko papagaji mantru " drago mi je zbog mesia, moro je ovo osvojit kao najveci je i te gluposti" 

men se jebe  iskreno za tog igraca i njegovo osvajanje titula , i argentinu komplet ko sto se i njemu jebe za sve nas.

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.