Autor Tema: Engleska premier liga  (Posjeta: 245618 )

Massone i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Odg: Engleska premier liga 2022/23
« Odgovori #4230 : Studeni 18, 2023, 18:23 »
A mislim, opet ces se natezat oko mm ili dva, samo “u drugom smjeru”. Meni se osobno pravilo ne svida, jos jedan korak u smjeru “gejmifikaciji” nogometa.

Sumnjam. Mislim da ce takvih situacija bit daleko redje. Cisto iskljucivo jer ce napadaci imat prednost kretanja.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #4231 : Studeni 18, 2023, 18:26 »
A mislim, opet ces se natezat oko mm ili dva, samo “u drugom smjeru”. Meni se osobno pravilo ne svida, jos jedan korak u smjeru “gejmifikaciji” nogometa.
Djabe objašnjavas kad ekipa ne kuži. I sve što je Wenger predlagao je palo u vodu, nadam se da će i ovo.
Što se tiče citya i kazne, ako se ne varam nedavno je bilo da je veleposlanik uk-a u Emiratima bio na razgovoru kod šeika i što bi kazna citya značila za odnos između dviju država.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #4232 : Studeni 18, 2023, 18:52 »
Meni je ideja blasfemija, kao i svaka ideja Wengera, taj lik je predlagao da se aut izvodi nogom, ono lik zivi u nekom svom svijetu. Offside je offside bio on 2 mm ili 2 metra, ne znam kako se ljudi više ne pomire s tim, isto ko što je gol ako lopta pređe čitavim obimom, a nije gol ako fali jedan milimetar. Prosto ko pasulj

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #4233 : Studeni 18, 2023, 19:27 »
Svako pravilo koje je uvedeno u proteklih 137 godina je sto? pridonijelo nazatku ili napretku? Cemu se bojat promjena? Kao sa zlatnim golom, uveli ga vidjeli da ne funkcionira i maknuli ga. Tako i ovo, kao i sa VAR-om. Dat priliku pa ako se pokaze kao dobrom idejom ostavit je, ako ne, lako se ukloni.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #4234 : Studeni 18, 2023, 20:13 »
Pa offside je offside od kad je uveden, uvijek je bio offside, samo što se sad može izračunati, posebno što će uvesti i poluatomatski offside vjerujem već od naredne sezone u ligi. Ja sam za promjene, ali ne ovakvog utopijskog tipa.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #4235 : Studeni 18, 2023, 21:19 »
Meni je isto ideja malo glupa. Ajmo više prestati prtljati po nogometu i pravilima, svake godine neke nove gluposti. Usavršite tehnologiju koju ste uveli, uvedite još neku tehnologiju ako je smislena i ostavite se pravila. Imam dojam da se više nego ikad pravila i sudačke interpretacije i kriteriji mijenjaju.

Nogomet je postao najpopularniji sport na svijetu baš zato što je bio takav kakav je. I pravila se jesu postepeno mijenjala, ali uvijek nekako smisleno i u mjeri. Nemojte to sad ubiti i pretjerivati.

Otprilike ovo.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #4236 : Studeni 18, 2023, 21:25 »
Djabe objašnjavas kad ekipa ne kuži. I sve što je Wenger predlagao je palo u vodu, nadam se da će i ovo.
Što se tiče citya i kazne, ako se ne varam nedavno je bilo da je veleposlanik uk-a u Emiratima bio na razgovoru kod šeika i što bi kazna citya značila za odnos između dviju država.

:amen

:amen

Katastrofa pravilo i užas za pomoćne.
Never miss a good chance to shut up.

Offline djapojunior

• Hero Member
  • Postoji li pjesnik veći koji će to ljepše reći?
« Odgovori #4237 : Studeni 18, 2023, 23:12 »
Da, što se tiče Citya i kazne. Pa ja mislim da su oni i spremni žrtvovati jednu sezonu i dobiti kaznu od -30 bodova. Neće ispasti iz lige zbog toga, dogodine se vrate u vrh i ligu prvaka, sve titule i uspjesi im ostaju i pojeo vuk magare. A liga kaže kaznili smo ih, dobro je.
I idemo sve ispočetka do druge prigode.

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #4238 : Studeni 19, 2023, 15:01 »
ma nema zajebancije kod Engleza. Ak je jedan Rangers otisao u cetvrtu ligu moze i City.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #4239 : Studeni 19, 2023, 19:00 »
ma nema zajebancije kod Engleza. Ak je jedan Rangers otisao u cetvrtu ligu moze i City.

Nece se to Cityu desiti,previse su oni korjena pustili u Savez.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #4240 : Studeni 21, 2023, 17:29 »
BREAKING: Premier League clubs have voted against ban on clubs loaning players from within the same ownership group.

It means Newcastle can sign players on loan from PIF owned clubs — and same for other clubs like Crystal Palace with Lyon and similar situations.

13 od 20 je glasalo za ban. Trebalo je 14 da se usvoji.

Baš me zanima kojih je 7 bilo protiv. Newcastle, Palace, Chelsea, City, Brighton su mi nekako ziceri.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #4241 : Studeni 22, 2023, 07:53 »
Newcastle, City, Chelsea, Sheffield, Everton, Wolves, Nottingham i Burnley su glasali protiv.

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #4242 : Studeni 22, 2023, 09:32 »
City, Chelsea i Newcastle (odnedavno naravno).. perjanice fair playa i postenja premier lige..

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #4243 : Studeni 23, 2023, 20:32 »

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #4244 : Studeni 24, 2023, 08:34 »
https://twitter.com/DaveOCKOP/status/1727298369716994324?t=z_uUFghyAhggzeQLYDc5EA&s=19

I spursima prijeti oduzumanje bodova.

Pa zato ovi svi gore navedeni kenjaju kvake i o mogućem proširenju lige zbog ogromnog interesa medija i publike pa pošto se vrti velika lova, predlažu da proširi liga. Naravno da mi je sada malo i jasnije da se neki od ovih koji su glasali kako su glasali da im prijeti ispadanje ili čak i izbacivanje iz lige, ovako bi ostali.

Samo mi nije jasno kada bi se te sve utakmice stigle odigrati, pa u Championhipu igraju praktično non-stop, a ti klubovi ne igraju Europske utakmice, a i uglavnom poispadaju u kupovima rano.

Ma sve u svemu, svi lažu. Koji klinac Burnley ima razlog tako glasati  možda jedino zbog Kompanya...  Ma namještaljka. Sad će ispasti, evo vam, imali ste mogućnost glasanja, nije prošlo, demokracija je zadovoljena, hajmo Arapi, šaljite dalje pare.  :bljak