Autor Tema: Anfield Road & AXA Training Centre  (Posjeta: 126471 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Anfield Road & AXA Training Centre
« Odgovori #765 : Kolovoz 25, 2023, 09:25 »
Stali i radovi na stadionu, radnici o'šli  :lol :lol!

Kao i u Osijeku radovi na izmjeni cjelokupne mreže tramvajske pruge.  :kuler :D

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #766 : Rujan 05, 2023, 12:14 »
https://www.thisisanfield.com/2023/09/anfield-expansion-work-could-resume-today-as-liverpool-eye-new-contractor/

Liverpool are ready to progress with further construction on the Anfield Road Stand expansion after regaining control of the site from collapsed contractor Buckingham.

It was confirmed on Tuesday that the Stowe-based company had fallen into administration, resulting in the loss of around 500 jobs.

This Is Anfield understands that today’s final decision over Buckingham’s fate has allowed control of the site to return to Liverpool.

It is understood that workers may even be seen returning to the site as early as today.

The club are now aiming to move quickly to appoint a new contractor who will oversee the remainder of the project.
Never miss a good chance to shut up.

Offline lfc

• Hero Member

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #768 : Studeni 13, 2023, 23:03 »
Zbog čega toliko treba vremena za otvaranje nove tribine. Sad sam pročitao da planiraju otvorit u ožujku 2024. za tekmu sa Citijem, pa zar to nije trebalo bit gotovo još do početka ove sezone wtf, ja stvarno mislio da će iza ove pauze za reprezentacije to se otvoriti.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #769 : Studeni 13, 2023, 23:21 »
Zbog čega toliko treba vremena za otvaranje nove tribine. Sad sam pročitao da planiraju otvorit u ožujku 2024. za tekmu sa Citijem, pa zar to nije trebalo bit gotovo još do početka ove sezone wtf, ja stvarno mislio da će iza ove pauze za reprezentacije to se otvoriti.

Tvrtka koja je gradila je proglasila bankrot. Drugi su sad preuzeli. Sva sjedala su postavljena i sad se uređuje unutar i okolo zgrade.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #770 : Studeni 14, 2023, 01:41 »
Tvrtka koja je gradila je proglasila bankrot. Drugi su sad preuzeli. Sva sjedala su postavljena i sad se uređuje unutar i okolo zgrade.

Hvala na info :)

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #771 : Studeni 14, 2023, 08:21 »

Tvrtka je bankrotirala, sve točno kako je Gento napisao sam i ja pročitao, ali sam čuo da se nešto dodatno kemija oko broja novih stajaćih mjesta koje će od slijedeće sezone biti ponovno na stadionima na Otoku u određenom postotku od ukupnog kapaciteta.
S time da navodno koliko sam shvatio prijedlog, postojat će nekakve male sjedalice tek toliko da ljudi mogu sjesti, ali prvenstveno će biti dio tribine za stajanje.

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #772 : Prosinac 12, 2023, 07:35 »
Na tekmi vs Uniteda će biti 57k ljudi. Broj (do 61k) će se povećavati sa svakom tekmom i onda će sredinom januara biti full kapacitet.

« Zadnja izmjena: Prosinac 12, 2023, 08:06 gento »

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #773 : Prosinac 12, 2023, 14:18 »
Prelijep je!
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline Sarahclark

• Newbie
« Odgovori #774 : Siječanj 09, 2024, 03:09 »
Zbog čega toliko treba vremena za otvaranje nove tribine. Sad sam pročitao da planiraju otvorit u ožujku 2024. za tekmu sa Citijem, pa zar to nije trebalo bit gotovo još do početka ove sezone wtf, ja stvarno mislio da će iza ove pauze za reprezentacije to se otvoriti. Atelier Rebul
Razumem tvoje razočaranje glede zamude pri odprtju nove tribine. Gradnja infrastrukturnih projektov, še posebej stadionov, lahko pogosto naleti na nepredvidene izzive in zamude.
« Zadnja izmjena: Veljača 13, 2024, 12:22 Sarahclark »

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #775 : Siječanj 09, 2024, 08:43 »
Razumem tvoje razočaranje glede zamude pri odprtju nove tribine. Gradnja infrastrukturnih projektov, še posebej stadionov, lahko pogosto naleti na nepredvidene izzive in zamude.

Ajde botu, ne kenjaj kvake.

Offline MaddogDario

• Hero Member
  • “Liverpool are magic. Everton are tragic.”
« Odgovori #776 : Siječanj 09, 2024, 10:25 »
Ajde botu, ne kenjaj kvake.

Hahahaha ja ga ne razumijem :)
“For a player to be good enough to play for Liverpool, he must be prepared to run through a brick wall for me then come out fighting on the other side.” - Bill Shankly

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #778 : Srpanj 17, 2024, 22:28 »
Postoje li planovi za budućnost možda oko Kenny Dalglish tribine i KOP-a? Po krovu kako je napravljen na Anfield Roadu i kako se nastavlja na Main Stand, kao da se da iščitati da je isto tako planski napravljen da se naslanja na Kenny Dalglish Stand koji bi jednog dana mogao biti jednake visine/izgleda kao Main Stand.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #779 : Srpanj 22, 2024, 09:17 »
Koliko sam ja shvatio, iz ovih posotova ovdje, sve se radi u etapama, pa tako mislim da će tako i biti.