Anketa

2010/11?:

:lose - 1
0 (0%)
 :( - 2
0 (0%)
 :| - 3
7 (38.9%)
 :D - 4
10 (55.6%)
 :super - 5
1 (5.6%)

Ukupno Glasova: 18

Glasanje završeno: Lipanj 03, 2011, 23:31

Autor Tema: Jamie Carragher #23  (Posjeta: 116356 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
Odg: Jamie Carragher #23
« Odgovori #780 : Srpanj 29, 2014, 12:23 »
Carragher je nešto više od navijača Liverpoola, ili bi bar trebao biti. Možda tebi nije, ali ja mislim da je.

A, ako si aludirao na mene, počni čitati.
Ako ti možeš negdje iščitati da ja direktno krivim Suareza ok, ako ne onda se skuliraj.
Ako sam napisao da im body language nije najblistaviji, nisam mislio da je suarez djubre a sturridge dobrica, odnosi se na obojicu. Dobra stvar suarezovog odlaska je ta što će sturridge dobiti psihološku mirnocu, a loša što će dobijati manje prostora od protivničkih stopera. Na njemu je da se pokaže, ili ne.
A ako ti ili bilo tko drugi prošle sezone niste vidili u dosta situacija izraženo nezadovoljstvo jednog prema drugom i obrnuto u momentima, onda sorry ali nisi dobro vidio.
Uostalom, nije ni to ništa neubicajno za spice.
I ne trebaš mi sad pisati tko je imao više asista i tko je bolji igrač, toliko o nogometu znam, čak i u tvojim očima.

Offline Skipper

• Hero Member
« Odgovori #781 : Srpanj 29, 2014, 12:28 »
Suarez bi mlatarao rukama na svaku izgubljenu loptu bilo kojeg igrača, a posebno kad se njemu ne doda u izglednoj prilici (prilika Sturridgea protiv Evertona). To je valjda normalno kad imaš dvojicu top napadača, isto tako se Sterling ljutio kad mu Suarez nije dodao protiv Cardiffa.   
kod mene, kod mene ti nema mnogo priče. kod mene ti je priča specifična koja više se bazira na foluški nekoj.

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"
« Odgovori #782 : Srpanj 29, 2014, 12:37 »
Naravno da je mlatarao rukama. Ništa čudno, pogotovo za igrača takvog temperamenta.
Ključ je u tome da se medju rivalima, osobito spicama koji su obično ego tripovi radja netrpeljivost, a ta izmedju njih dvojica se u nekoliko navrata mogla viditi prošle sezone.
I sve to u nekakvim idealnim uvjetima i za njih dvoje i za klub lani, pitam se šta bi bilo da ih rezultat nije mazio. A ništa, suki bi vjerujem zagrizao češće, a daniel digao nos do marsa.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #783 : Srpanj 29, 2014, 14:04 »
Dobro da je mlatarao rukama, što bi tek bilo da je počeo gristi ili spominjati mu crnu majku?  ]:)

Offline john_doe

• Hero Member
« Odgovori #784 : Srpanj 29, 2014, 17:38 »
Pregledavam Carragherove youtube SkySport videe. Ovaj je odličan :D

“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” - Bill Shankly

Link

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #785 : Srpanj 29, 2014, 22:20 »
Pregledavam Carragherove youtube SkySport videe. Ovaj je odličan :D

Ja sam to live gledao, ali nisam bio siguran da sam dobro čuo, tek slijedeći dan kad je stigla potvrda sam se pokidao od smijeha.  :super

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #786 : Srpanj 31, 2014, 23:58 »
Carragher je nešto više od navijača Liverpoola, ili bi bar trebao biti. Možda tebi nije, ali ja mislim da je.

A, ako si aludirao na mene, počni čitati.
Ako ti možeš negdje iščitati da ja direktno krivim Suareza ok, ako ne onda se skuliraj.
Ako sam napisao da im body language nije najblistaviji, nisam mislio da je suarez djubre a sturridge dobrica, odnosi se na obojicu. Dobra stvar suarezovog odlaska je ta što će sturridge dobiti psihološku mirnocu, a loša što će dobijati manje prostora od protivničkih stopera. Na njemu je da se pokaže, ili ne.
A ako ti ili bilo tko drugi prošle sezone niste vidili u dosta situacija izraženo nezadovoljstvo jednog prema drugom i obrnuto u momentima, onda sorry ali nisi dobro vidio.
Uostalom, nije ni to ništa neubicajno za spice.
I ne trebaš mi sad pisati tko je imao više asista i tko je bolji igrač, toliko o nogometu znam, čak i u tvojim očima.

ne, nije islo tebe.. sve vise citam o tome da je sturridge spreman preuzet suarezovu ulogu pa si lagano cupam kosu na glavi. moj komentar uopce nije bio replika na tvoj, samo primjecujem da je sturridge odjednom 'najbolji strijelac u prvih xy liverpoolovih utakmica'. on to doista i je i svaka mu cast na tome, al lagano ispada da smo u biti presretni sto smo se rijesili skrtog suareza koji je ometao sturridgeov beskonacni potencijal
takvu dozu zaludjenosti pokazuju samo navijaci liverpoola (i hajduka) pa samo to napominjem
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Veky93

• Hero Member
« Odgovori #787 : Kolovoz 01, 2014, 00:06 »
ne, nije islo tebe.. sve vise citam o tome da je sturridge spreman preuzet suarezovu ulogu pa si lagano cupam kosu na glavi. moj komentar uopce nije bio replika na tvoj, samo primjecujem da je sturridge odjednom 'najbolji strijelac u prvih xy liverpoolovih utakmica'. on to doista i je i svaka mu cast na tome, al lagano ispada da smo u biti presretni sto smo se rijesili skrtog suareza koji je ometao sturridgeov beskonacni potencijal
takvu dozu zaludjenosti pokazuju samo navijaci liverpoola (i hajduka) pa samo to napominjem

Bravo, ajde si sad uzmi bananu.

Offline wewonit5times

• Hero Member
  • Walk on with hope in your heart...
« Odgovori #788 : Kolovoz 01, 2014, 08:55 »
Bravo, ajde si sad uzmi bananu.

ha? :lol
mali jadni uvrijedjeni tovarcic. bas slatko

nisam crnac da me gadjate bananama pa ju zadrzi da upotpunite vas 'navijacki folklor'
“If Everton were playing down the bottom of my garden, I'd draw the curtains.” - Bill Shankly

Offline Veky93

• Hero Member
« Odgovori #789 : Kolovoz 01, 2014, 13:07 »
ha? :lol
mali jadni uvrijedjeni tovarcic. bas slatko

nisam crnac da me gadjate bananama pa ju zadrzi da upotpunite vas 'navijacki folklor'

Iznenadio bi se, jako.

Al meni se cini da nisi dugo banan bio..

Offline weka_kt

• Global Moderator
  • Hero Member
« Odgovori #790 : Kolovoz 01, 2014, 13:19 »
dakle njega bi trebalo banat a ti si prvi počeo sa "bacanjem" banane... bravo daj si keks  :kuler
StevieG:"Sjećam se svog prvog puta  :love
Nema boljeg osjećaja kad se kroz onu šumetinu probiješ do vrha i onda spust  B-) "

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #791 : Kolovoz 01, 2014, 13:21 »
Mislim da bi na forumu trebalo uvesti smrtnu kaznu, a ne ban. Ono, giljotina mi se čini sasvim primjerena umjesto bana(na).  :D

Offline Captain Fantastic

• Hero Member
« Odgovori #792 : Kolovoz 01, 2014, 13:23 »
Navijam za Hajduk i smatram ovo vrijedjanjem jednog kluba i Torcide kao jedne navijacke organizacije koji po ovome tvome postu malte ne svi ispadaju kao neki rasisticki prijestupnici i time mrzitelji crne rase  ]:)  :D

Offline Zoky

• Administrator
  • Hero Member
« Odgovori #793 : Kolovoz 01, 2014, 13:50 »
Navijam za Hajduk i smatram ovo vrijedjanjem jednog kluba i Torcide kao jedne navijacke organizacije koji po ovome tvome postu malte ne svi ispadaju kao neki rasisticki prijestupnici i time mrzitelji crne rase  ]:)  :D

Činjenica je da su Torcidaši u više navrata prikazivali sami sebe kao rasiste. Briga me i za Hajduk i za Dinamo, no to što govorim je nepobitna činjenica.

Offline Captain Fantastic

• Hero Member
« Odgovori #794 : Kolovoz 01, 2014, 15:17 »
Činjenica je da su Torcidaši u više navrata prikazivali sami sebe kao rasiste. Briga me i za Hajduk i za Dinamo, no to što govorim je nepobitna činjenica.

Ma znam :D salio sam se u vezi mog posta... U pravu ste i on i ti i zalosno je to sto se to jos uvijek desava na nasim travnjacima i treba i taj rasizam vise suzbiti.