Anketa

Ja želim da se Gerrard

...vrati samo kako bi trenirao a naknadno kao (pomocni) trener
29 (55.8%)
...vrati kao igrac u crveni dres a naknadno postane (pomocni) trener
6 (11.5%)
...vrati kao (pomocni) trener/ igrac (po potrebi)
10 (19.2%)
...ne zelim da se (ikako) vrati dok jos igra za neki drugi klub
7 (13.5%)

Ukupno Glasova: 52

Glasanje završeno: Studeni 15, 2015, 10:14

Autor Tema: Steven Gerrard #8  (Posjeta: 423592 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
Odg: Steven Gerrard #8
« Odgovori #3510 : Svibanj 17, 2021, 08:13 »

Cestitke majstoru na prvom velikom trofeju i to bez poraza u ligi.  :love

:klanja

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #3513 : Svibanj 20, 2021, 13:03 »
https://www.premierleague.com/video/single/692840

Kakvi sjajni dresovi, kakve sjajne trenerke, kakva utakmica kapetana... i još king Kenny na klupi i zgazili Everton.  :love

Offline moki

• Sr. Member
« Odgovori #3514 : Svibanj 30, 2021, 16:31 »

Offline Mastodont

• Hero Member
  • "It’s WONDERFUL! It’s MARVELOUS!! It’s 3-3!!!"

Offline Monello

• Hero Member
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Winx

• Hero Member

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #3518 : Siječanj 23, 2022, 18:53 »
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline adn4n

• Hero Member
  • In Klopp we trust!
« Odgovori #3519 : Lipanj 12, 2023, 15:48 »
Ide arape trenirat. Sve je dalje i dalje od posla u Liverpoolu…
Mo Salah, world class, but not every day. Sadio Mane, world class, but not every day. Roberto Firmino, world class, pretty much every day.

He plays to the left, he plays to the right - Adam Lallana makes Messi look shite!

Offline Winx

• Hero Member
« Odgovori #3520 : Lipanj 14, 2023, 09:52 »
Ide arape trenirat. Sve je dalje i dalje od posla u Liverpoolu…

Čitao sam malo o njegovom razmišljanju i odluci.
Shvatio je očito da mu treba kontinuitet jer je Klopp i dalje tu očito na duže vrijeme. Tamo će odraditi sezonu-dvije, i onda se vjerojatno vraća na Otok, pretpostavljam da će uzeti opet neku ekipu poput Aston Ville, pa ako se tu pokaže OK, sve je moguće. Mislim da najviše ovisi o Kloppu i njegovoj dužini trajanja, a ne o kvaliteti Gerrarda ili bilo koga drugog kao trenera.  ;)

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline Massone

• Hero Member
« Odgovori #3522 : Srpanj 04, 2023, 16:12 »
Taman klub po mjeri. Ne mogu vjerovat da je tako rano otišao tamo negdje. No opet, to sve govori o njemu koliko nije spreman za veće stvari.
19 + 6 + 8 + 10 + 3 + 4 + 1

Offline boo razzer

• Hero Member
  • Ora et labora!
« Odgovori #3523 : Srpanj 17, 2023, 13:16 »
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/da-mi-je-netko-rekel-da-bu-mi-gerrard-na-vrtu-treniral-ja-bih-mu-rekel-da-je-bolestan-15355800

- Da mi je netko prije 20 godina rekel da bu mi Gerrard na vrtu treniral, ja bi mu rekel da je bolestan - rekao je jedan veliki navijač Liverpoola, 40-godišnjak iz Svetog Martina na Muri kojem su već 25 godina Redsi u srcu, a živi u susjedstvu Poletova igrališta. Nakon prvog treninga Al-Ettifaqa u Međimurju fotografirao se sa Stevenom Gerrardom i poslije toga pola sata plakao, a i mnogi drugi ovjekovječili su uspomenu s legendom engleskog nogometa.

Ovo je neki strastveni navijač LFC sa foruma, ali ja imam feeling da je Gento to... :p
Ćiro:-Je*eš čovjeka koji nikad ne promijeni mišljenje. -Nema ništa bolje od novinarskog posla. Imaš vlast, piješ ljudima krv  i još te plaćaju za to. -Majka je htjela da budem svećenik i tako ja odem u samostan i vidim prekrasnu sestru Auroru. Kad sam je vidio, sunce ti je*em, Ćiro ovo nije za tebe!

Offline gento

• Global Moderator
  • Hero Member
  • I'm your huckleberry.
« Odgovori #3524 : Srpanj 17, 2023, 13:31 »
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/nogomet-mix/da-mi-je-netko-rekel-da-bu-mi-gerrard-na-vrtu-treniral-ja-bih-mu-rekel-da-je-bolestan-15355800

- Da mi je netko prije 20 godina rekel da bu mi Gerrard na vrtu treniral, ja bi mu rekel da je bolestan - rekao je jedan veliki navijač Liverpoola, 40-godišnjak iz Svetog Martina na Muri kojem su već 25 godina Redsi u srcu, a živi u susjedstvu Poletova igrališta. Nakon prvog treninga Al-Ettifaqa u Međimurju fotografirao se sa Stevenom Gerrardom i poslije toga pola sata plakao, a i mnogi drugi ovjekovječili su uspomenu s legendom engleskog nogometa.

Ovo je neki strastveni navijač LFC sa foruma, ali ja imam feeling da je Gento to... :p

Nah. Nije to Hendo pa da pola sata plačem nakon susreta.  :D

Edit:

https://twitter.com/DaveOCKOP/status/1680906000864272384

Khm. :D
« Zadnja izmjena: Srpanj 17, 2023, 13:46 gento »
Never miss a good chance to shut up.