O svemu > Nogomet
Bundesliga
jamie carragher:
to što su Hrvati ne znači da su bolji od ove dvojice :super :lol
Air:
trenutno je ibišević u boljoj formi ali olić igra već više sezona u odličnoj formi (vrijedi 10.000.000m€) Petrić takoder (9.500.000m€)
dok Ibišević i Salihović zajedno oko 8.000.000m€.
Petriću i Oliću je plus što svake 2 godine igra sa repkom na nekom velikom natjecanju dok Ibišević i Salihović sumnjam da će ikada igrati... ne kažem da nisu dobri, naprotiv ali nikako bolji.
robijas:
--- Citat: Air - Studeni 08, 2008, 19:47 ---trenutno je ibišević u boljoj formi ali olić igra već više sezona u odličnoj formi (vrijedi 10.000.000m€) Petrić takoder (9.500.000m€)
dok Ibišević i Salihović zajedno oko 8.000.000m€.
Petriću i Oliću je plus što svake 2 godine igra sa repkom na nekom velikom natjecanju dok Ibišević i Salihović sumnjam da će ikada igrati... ne kažem da nisu dobri, naprotiv ali nikako bolji.
--- Kraj citata ---
Za cijenu si u pravu al isto tako je Salihovic prije 2 godine otisao iz herthe za 250.000eura a sad kosta 4.5miliona , isto tako i Ibisevic..treba uzet u obzir jos da Salihovic ima 22 ibisevic 24 godine dok su olic i petric stariji..Sto znaci da ce ovima cijena jos rasti ako ovako nastave dok kroatima cisto sumnjam...no tema je bundesliga a ne ko je bolji BiH ili Cro igraci(ne moramo o tome na svakoj temi) :super
Danas sam gledao HSV-BVB i Jol je sjajno iskoristio "brzinu" zadnje linije BVB te preko Olica postigao lijep gol(2.) , prvi gol nakon kornera Petric bio najvisi u skoku ;)
Isto Wolfsburg pobijedio 3:0 , hat-trick Grafitea uz po jednu asistenciju Misimovica i Dzeke(na kojem je uz to jos napravljen penal iz kojeg je postignut 1. gol)...
sve u svemu popularni "jugosi" nastavljaju harati njemackom :kuler
Air:
Ja nemam ništa protiv BH repke niti protiv Ibiševića ili Salihovića.
Iz BiH sam ipak :p.
Ibiševića i Salihovića smatram dobrim igračima jer su to dokazali dobar dio puta ali Petrića i Olića smatram boljim jer su odigrali više 'velikih' utakmica i dokazali se tamo gdje je se ipak teže dokazati.. ali ova dvojica imaju sav moj respekt i smatram ih najboljim igračima u BiH repki uz Misimovića.
margita:
Žigolo zabio za pobjedu Herthe protiv Hoffenheima :super
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju