Autor Tema: Avatari/potpisi hr (ili ex yu) klubova  (Posjeta: 10308 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zoky

  • Administrator
  • Hero Member
  • Postova: 12601
Avatari/potpisi hr (ili ex yu) klubova
« : Siječanj 29, 2009, 19:14 »
Najprije svima dobrodošlica na forum posvećen nogometnom klubu Liverpool.

Zbog nedavnih problema sa avatarima i potpisima, morat ću zabranit postavljanje bilo kakvih simbola povezanih sa ex-yu nogometnim klubovima.

To ne uključuje za sada avatare stranih klubova, budući da je već više puta spomenuto da i navijači ostalih klubova mogu doći na forum diskutirati (čitaj: ne provocirati) o Liverpoolu ili nekom međusobnom susretu. Naravno, ukoliko bude i takvih problema, ići ćemo i dalje sa doradom pravila.

Ovime ne branim diskusije o drugim ligama/klubovima na off-topic forumu, no ovi simboli su u zadnje vrijeme postali predmet provokacije, ili sredstvo provokacije.

Apsolutno me ne zanimaju nikakve frakcije na forumu gdje se odvaja "jug" od "sjevera" na ovaj prilično besmislen način, budući da inzistiram na više sloge na forumu, a manje odvajanja korisnika.

Potpise i avatare niste dužni ukloniti sami ako ne želite, uklonit ću ih ja. Tek vaše ponovno postavljanje će povući za sobom određene akcije.

Hvala svima na razumijevanju, ako želite diskutirati o ovome, slobodno možete otvoriti temu na podforumu "Forum i prijedlozi".

Offline Zoky

  • Administrator
  • Hero Member
  • Postova: 12601
Odg: Avatari/potpisi hr (ili ex yu) klubova
« Odgovori #1 : Travanj 11, 2009, 13:16 »
Molim još jednom članove foruma da pročitaju gornji post. Budući da su se opet počeli javljati određeni simboli.