Anketa

Treba li mijenjati izvođača penala?

Da
Ne

Autor Tema: Mohamed Salah #11  (Posjeta: 174662 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline graba1926

• Sr. Member
Odg: Mohamed Salah #11
« Odgovori #1800 : Lipanj 27, 2022, 15:26 »
Svakako se iduće sezone onda vraćamo 3 godine unazad. A nitko ne garantira osvajanje trofeja ove sezone i sa Salahom u ekipi. Kako je krenulo bit će vrh vrhova osvoji li Klopp još jednu ligu do kraja mandata.

Pa nije baš isto kad za godinu dana vidiš na čemu si sa Nunezom, Diazom pa i Elliotom, Jonesom, donekle i Carvalhom, a i za Firmina ima šanse da odigra bolju sezonu -  pa bolje znaš kako reagirati dalje.
Puno je lakše imati Salaha uz njih nego odjednom ostati bez glavna 2 golgetera u timu dok se potencijalne zamjene još nisu stigle dokazati.
I'mnorracceptindat!

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #1801 : Lipanj 27, 2022, 16:06 »
Ajmo ovako staviti na papir.
Sa Salahom imamo sanse za trofeje i to lijepe,bez njega nemamo.
I to nam vrijedi vise od novaca koje mozemo dobiti za njega.

Moze se desit da nista ne osvojimo,naravno da je moguce.

Medjutim ne vidim igraca kojeg mozemo dovesti,a da je al pari Salahu.
Ima odlicnih igraca kao Nkunku,ali nitko u njih ne moze uskociti u Salahove cipele.

Rade bih ga ostavio riskirao pusing i sebi povecao sanse za trofeje.
Nego ga prodao pa se tresao i iz panike kupio nesto ili nista sto je jos gore.

Diaz,Jota,Nunez svi su oni dobri igraci,ali nisu nositelji napada na ovoj razini.

Kvragu bit cu sebican pa  rec da zelim uzivat u jos jednoj njegovoj godini pa cak i da znam da cemo popusit i pare i trofeje.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1802 : Lipanj 27, 2022, 16:50 »
Ajmo ovako staviti na papir.
Sa Salahom imamo sanse za trofeje i to lijepe,bez njega nemamo.
I to nam vrijedi vise od novaca koje mozemo dobiti za njega.

Moze se desit da nista ne osvojimo,naravno da je moguce.

Medjutim ne vidim igraca kojeg mozemo dovesti,a da je al pari Salahu.
Ima odlicnih igraca kao Nkunku,ali nitko u njih ne moze uskociti u Salahove cipele.

Rade bih ga ostavio riskirao pusing i sebi povecao sanse za trofeje.
Nego ga prodao pa se tresao i iz panike kupio nesto ili nista sto je jos gore.

Diaz,Jota,Nunez svi su oni dobri igraci,ali nisu nositelji napada na ovoj razini.

Kvragu bit cu sebican pa  rec da zelim uzivat u jos jednoj njegovoj godini pa cak i da znam da cemo popusit i pare i trofeje.

ipak treba odvojit i napravit razliku izmedju tih trofeja o kojima ti pricas,  ovo sto smo osvojili prosle sezone
mogo si komotno i bez salaha osvojit,nista specijalno,

i vise bih volio da uigramo novi trojac  diaz darwin i neko novi ovu sezonu pa da i ostanemo bez ovih kupova nidje veze,
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1803 : Lipanj 27, 2022, 17:05 »
Origi-Jota-Mane je najbolji trio svih vremena nek prica ko sta hoce

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #1804 : Lipanj 27, 2022, 17:08 »
ipak treba odvojit i napravit razliku izmedju tih trofeja o kojima ti pricas,  ovo sto smo osvojili prosle sezone
mogo si komotno i bez salaha osvojit,nista specijalno,

i vise bih volio da uigramo novi trojac  diaz darwin i neko novi ovu sezonu pa da i ostanemo bez ovih kupova nidje veze,

Ali onda bez Salaha nebi izborio Ligu Prvaka,a nebi ni prosao skupinu prosle Lige prvaka.

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1805 : Lipanj 27, 2022, 19:57 »
Origi-Jota-Mane je najbolji trio svih vremena nek prica ko sta hoce

mozes ti to bolje :D

Offline silvan

• Hero Member
« Odgovori #1806 : Lipanj 27, 2022, 21:26 »
znaci i ovaj kmeci za parama kao i Mane? mislim da je vrijeme za rastanak na godinu...

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1807 : Lipanj 27, 2022, 23:19 »
Mislim da je Mane otišao jer se fokus bacio na Salaha i na njegov ugovor i da je ovom ego bio povrijeđen, ali svakako mislim da smo dobro postupili sa Maneom jer ne vrijedi ove plate koju ima u Bayernu.

Offline kenny77

• Full Member
« Odgovori #1808 : Lipanj 28, 2022, 08:36 »
Pozdrav ekipo, mislim da treba voditi računa o tome kako razmišljaju naši vlasnici tj. oni koji to financiraju. Mi nemamo petrol-bogataše kao City ili PSG pa da im je 60 ili 100 mln više ili manje svejedno i onda si mogu dozvoliti pustiti Salaha da odigra do kraja i lagano ode kao slobodan igrač. A i bolje da nismo u toj situaciji jer to po meni nisu pravi top-klubovi jer da sutra odu Arapi, i City i PSG bi tavorili ispod vrha i to debelo. Možda će u povijesti oni postati top-klubovi ali trebaju puno palente pojesti.
Liverpool naravno nije taj tip kluba: mi imamo pedigre i tradiciju (ali i ljude i znanje pa i naše velike bivše igrače) od zadnjih pedesetak godina: ne 5 ili 15 godina.
Možda bi trebalo razmišljati na način da kad nam već Real Madrid puše za vratom za Bellinghama (to nije tajna), probat utopit Salaha već ove godine za neke solidne novce i s tim novcima, uz još jedan financijski napor, probati onako "sa spuštenim farovima" poći po Bellinghama već ovo ljeto. Možda ja miješam kruške i jabuke jer će većina reći: za Salah treba zamjena u vrhu napada ili kakve veze imaju Jude i Mo ali bih probao sa nekom jeftinijom varijantom napadača sa određenim iskustvom koji bi nam dao težinu u napadu umjesto Moa koji vjerojatno odlazi ili ove ili slijedeće godine..
« Zadnja izmjena: Lipanj 28, 2022, 10:33 kenny77 »

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #1809 : Lipanj 28, 2022, 15:44 »
Ljudi, ne odlucuje samo klub o prodaji. Danas igrac (ili agent kako god) ima daleko vecu moc. Kako bi vi to prodali Salaha ako on sam ne zeli otici? Pa nije sve crno i bijelo. Ajmo naci kupca i prodati ga ovo ljeto jer mu ugovor istjece za god dana, a novi ne zeli potpisati.. Da, kad bi se to samo tako moglo..

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1810 : Lipanj 28, 2022, 17:16 »
Ljudi, ne odlucuje samo klub o prodaji. Danas igrac (ili agent kako god) ima daleko vecu moc. Kako bi vi to prodali Salaha ako on sam ne zeli otici? Pa nije sve crno i bijelo. Ajmo naci kupca i prodati ga ovo ljeto jer mu ugovor istjece za god dana, a novi ne zeli potpisati.. Da, kad bi se to samo tako moglo..

Igrac je u vlasnistvu kluba. Klub kao takav moze zvati druge klubove i nuditi igrace. Tj. staviti im na znanje da postoji mogucnist prodaje.

Agent moze pregovarati o igracevim premijama u novom klubu, nema uticaja na odluku kluba.

Na kraju dana klub ima vecu moc od samih igraca. Moze on biti zdrav, fit 100%, pa da opet ne vidi minute akcije na terenu.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1811 : Lipanj 28, 2022, 17:36 »
ovo odugovlacenje odnosno tvrdoglavo trazenje vise novca je njegovo pravo i da ne ulazimo u detalje ipak najvise steti klubu,

valjda ce klopp uspjet nac neko rjesenje jer grozno je pustit igraca sljedece ljeto bez lipe zarade ,

postoji opcija da mu od cifre 60 miliona mi damo  10 miliona od sebe kao bonus za placu i opet smo zaradili 50miljki a valjda njemu zadovolji apetite a mi imamo za neku novu opciju.

ovako razmisljajuc
ako ostane gubimo ovih 60 i + njegovu godisnju placu koju ce dobiti i ipak mnogo novca za jednu sezonu

treba nesto izkemijat da svi relativno budemo na dobitku

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1812 : Lipanj 28, 2022, 17:56 »

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #1813 : Lipanj 28, 2022, 19:07 »
Igrac je u vlasnistvu kluba. Klub kao takav moze zvati druge klubove i nuditi igrace. Tj. staviti im na znanje da postoji mogucnist prodaje.

Agent moze pregovarati o igracevim premijama u novom klubu, nema uticaja na odluku kluba.

Na kraju dana klub ima vecu moc od samih igraca. Moze on biti zdrav, fit 100%, pa da opet ne vidi minute akcije na terenu.

Ma kakvi, samo je djelomicno tocno ovo sve sto si napisao, teoretski mozda, ali u praksi samo djelomicno..

Evo hipotetski, Liverpool nađe klub koji zeli platiti 70 milja necega, ali Salah kaze ne zelim tamo. Sta se onda tocno po tebi desava?  Liverpool ga kaznjava neigranjem? Ajmo biti realni, naravno da ne. Salah nije Bale koji igra golf i reprezentativne utakmice i prima (primao je tocnije) 30 milja eura godisnju placu. Vidim koja je velika moc Reala bila da bilo sto po tom pitanju napravi. Lik se sprdao s Realom dok ga je ovaj placao suho zlato. Ok, uzmimo da je njegov primjer ekstrem no svejedno zanimljiv slucaj s obzirom da je najvisi nivo u pitanju..
Salah vrhunski trenira, odrađuje vrlo profesionalno i odgovorno sve svoje obveze prema klubu u bilo kojem smislu, ali ne zeli transfer. Ceka u dogovoru s agentom da mu istekne ugovor i da kao slobodan igrac dobije 30-40-50 koliko vec milja eura na racun koje u nekom omjeru podijeli s agentom i dobije 400-500 tisuca necega tjedno ugovor. I sta ti mislis da je rjesenje? Da ga klub kazni neigranjem? Zato sto ima vazeci ugovor s Liverpoolom kojeg uredno obnasa i po kojem klub nema nikakve osnove da ga kazni? Da, svakako.. Mbappe je zavlacio arape dvije godine oko potpisa pa je na kraju dobio 100 mil. bonusa na racun plus placu od koliko vec 500-600 k tjedni da bi ostao iako su ga svi vidjeli vec u Realu.. No, pomislio je vjerojatno zasto ne ovolika para kad vec mogu? Jednom se zivi.. B-)
Tko je tu imao vecu moc sta ti mislis? Igrac ili klub?

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1814 : Lipanj 28, 2022, 19:46 »
Nikakav problem ne vidim sa tim da odradi ugovor i da ode džaba, bit ce mi zao jer gubimo top 5 igrača svijeta, ali bilo bi mi zao i da ga prodamo.