Anketa

Treba li mijenjati izvođača penala?

Da
Ne

Autor Tema: Mohamed Salah #11  (Posjeta: 174662 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Marijo

• Hero Member
Odg: Mohamed Salah #11
« Odgovori #1785 : Lipanj 27, 2022, 00:23 »
Ako nam je razlog za ne dat mu 350k to što će na to reći drugi igrači, onda smo idioti

Mislim, idioti smo svakako ako nam takva klasa ode
"Even if there comes a time when you do not hear my voice, do not give up!Do not despair.
Do not stop fighting for your freedom until you have victory!"

Muammar Gaddafi, 06.10.2011

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1786 : Lipanj 27, 2022, 00:54 »
Mnogo vise gubimo ako ga sad prodamo za 60 miliona nego ako nam na kraju sezone ode dzaba

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1787 : Lipanj 27, 2022, 00:57 »
Mnogo vise gubimo ako ga sad prodamo za 60 miliona nego ako nam na kraju sezone ode dzaba

Nisam siguran u tu matematiku.. ovisi u šta bi uložili tih 60M..
YNWA!!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1788 : Lipanj 27, 2022, 01:04 »
Matematika je da bi bili konkurentniji za trofeje sa njim nego sa nekom zamjenom, evo pitam vas koga bi doveli sada?

Naredne sezone ce Saki ostati godina ugovora, bit ce jos godinu iskusniji, Nkunkuu ce vaziti klauzula od 60 miliona tek naredne sezone, a mozda ispliva jos neko ime

Ili treba da damo pare za 27 godisnjeg Otavia kojem je najbolji ucinak ikad 7 golova u svim takmicenjima.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #1789 : Lipanj 27, 2022, 01:16 »
Ako nam je razlog za ne dat mu 350k to što će na to reći drugi igrači, onda smo idioti

Mislim, idioti smo svakako ako nam takva klasa ode

Svakako da treba bit po svemu naplaćeniji igrač u klubu, ali daj jebote pa ne može bit toliko iznad ostalih. Ako smo cjelina, ako smo ekipa onda ne smije bit toliko odskakanja, ako naš najbolji stoper u 21 stoljeću i vjv najbolji stoper na svijetu ima 220 k tjedno, ne znam kojom logikom treba Salahu ispunit sve želje. Pitanje je bili potpisao i za tvojih 350 k. Nažalost mislim da je on naumio otić besplatno nagodinu, ali ne sumnjam u njegovu volju i motivaciju i da će i ove sezone zabit preko 20 golova. Problem mi je jedino šta previše love gubimo, odnosno nema zarade. Ode li Salah free, ode li Ox free, pa vjerojatno i Firmino... Ko zna možda i Keita neće produžit. Nama je potreban novac od transfera da bi mogli dalje ulagat u ekipu jer Fsg na taj način funkcionira.

Ove godine će Minamino, Mane, vjerojatno Neco i Phillips pokrit transfer Darwina Nuneza. Ali po meni dogodine nema nekih izlaznih transfera na kojima ćemo omastit brk, a ulaganja preko 100 miliona funti će bit potrebna. Okej može se prodat i Gomez i Jones ako ne budu zadovoljni minutažom pa se solidno zaradit ali to znači da opet moramo trošit na njihove zamjene. Sve u svemu meni je utopija vjerovat da će Fsg iskrcat 150 miliona funti, makar me uvjeravali ovamo u suprotno.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1790 : Lipanj 27, 2022, 01:19 »
U sezoni 18/19 smo potrosili 182 miliona eura, a od transfera zaradili tek 41 milion.

Vjerujem da cemo trositi ako bude potrebe a vjerovatno hoce

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #1791 : Lipanj 27, 2022, 10:55 »
Matematika je da bi bili konkurentniji za trofeje sa njim nego sa nekom zamjenom, evo pitam vas koga bi doveli sada?

Naredne sezone ce Saki ostati godina ugovora, bit ce jos godinu iskusniji, Nkunkuu ce vaziti klauzula od 60 miliona tek naredne sezone, a mozda ispliva jos neko ime

Ili treba da damo pare za 27 godisnjeg Otavia kojem je najbolji ucinak ikad 7 golova u svim takmicenjima.

Je, ali gledaj imas idemo reć 70 mil od Salaha, ponudiš sad za Saku, podebljas malo ako treba, isto tako i za Nkukua, ponudi sada Leipzigu 90, dovedi ih odmah ako vjerujes u njih i pomozi si sa novcima od Salaha, jer slj. sezone toga neće bit, a Saka će bit sa samo godinom ugovora ne samo nama, nego svima, isto kao što će otkupna klauzula za Nkukua isto bit takva ne samo nama nego svima, a obojica su takvi igrači i takvi pitencijali da uz odličnu sezonu ili cak odlicno odigrano SP, a obojica ce bit na njemu, cijena može otić u nebo ...

Kažem, 70 mil je stvarno puno love za jednu odigranu sezonu, baš puno ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #1792 : Lipanj 27, 2022, 11:23 »
Nije puno kad je u pitanju top3 igrač svijeta i kad gonjaš svaku titulu. Npr. uzmemo li Premiership/LP sljedeće sezone to je puno, puno vrjednije od tih 70m, a bez Salaha sigurno nećemo uzet.

Offline graba1926

• Sr. Member
« Odgovori #1793 : Lipanj 27, 2022, 11:27 »
ako ostanemo bez Manea i Salaha iste sezone, a Firmino nastavi bit u li-la formi.. vraćeni smo unazad jedno 3 godine

teško da ćemo dobit isti broj golova od novih nedokazanih igrača, ovo što se desilo kroz godine s našim napadačkim trojcem su godine uigravanja sustava + dosta sreće kod baš tih individua da su postali to što jesu, a za to nitko ne može garantirati kod novih igrača   :|
I'mnorracceptindat!

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #1794 : Lipanj 27, 2022, 11:51 »
ako ostanemo bez Manea i Salaha iste sezone, a Firmino nastavi bit u li-la formi.. vraćeni smo unazad jedno 3 godine

teško da ćemo dobit isti broj golova od novih nedokazanih igrača, ovo što se desilo kroz godine s našim napadačkim trojcem su godine uigravanja sustava + dosta sreće kod baš tih individua da su postali to što jesu, a za to nitko ne može garantirati kod novih igrača   :|

Svakako se iduće sezone onda vraćamo 3 godine unazad. A nitko ne garantira osvajanje trofeja ove sezone i sa Salahom u ekipi. Kako je krenulo bit će vrh vrhova osvoji li Klopp još jednu ligu do kraja mandata.

Offline El Rey

• Hero Member
  • Heart as big as Liverpool
« Odgovori #1795 : Lipanj 27, 2022, 12:24 »
Zasto se dogodine vracamo tri godine unazad?

Ma i meni je totalna ludost prodavat Salaha,ludo mi je sto se uopce o tome raspravlja  :lud

Offline Lasko

• Hero Member
  • YNWA
« Odgovori #1796 : Lipanj 27, 2022, 12:29 »
Da je Mane produžio, onda bi razmislio o prodaji. Ovako, nema šanse da ga pustimo. Mislim, naravno uvijek postoji šansa da netko izvali nekakvu nebuloznu cifru, ali realno je očekivati da odradi sezonu i ode s istekom ugovora.
"For those of you watching in black and white, Liverpool are the team with the ball."

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1797 : Lipanj 27, 2022, 12:50 »
Zasto se dogodine vracamo tri godine unazad?

Ma i meni je totalna ludost prodavat Salaha,ludo mi je sto se uopce o tome raspravlja  :lud

Necemo tri, ali mogli bi napraviti korak unazad. Normalno sve zavisi od novih pojacanja i njihovog napretka i prilagođavanja. Ako sve prođe glatko, onda bi mogli na to gledati i kao korak napred. Rebuilding je poceo. Resavamo se odredjenog broja igrača (sto dotrajalih zbog povreda, sto zbog godina) i menjamo ih sa mladjima (Konate, Nunez, Diaz, Carvalho, Elliott, Jones, Ramsey). Moguće da će se neki mlađi igrači iz akademije priključit prvom timu. Dok je Klopp tu nema razloga panici.

Za dve tri sezone, trebat će se naći zamjene i za Salaha, Matipa, Hendersona, Firmino, Thiaga (svi u rangu od 30 do 32 godine starosti). Bit će zabavno.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1798 : Lipanj 27, 2022, 13:35 »
Necemo tri, ali mogli bi napraviti korak unazad. Normalno sve zavisi od novih pojacanja i njihovog napretka i prilagođavanja. Ako sve prođe glatko, onda bi mogli na to gledati i kao korak napred. Rebuilding je poceo. Resavamo se odredjenog broja igrača (sto dotrajalih zbog povreda, sto zbog godina) i menjamo ih sa mladjima (Konate, Nunez, Diaz, Carvalho, Elliott, Jones, Ramsey). Moguće da će se neki mlađi igrači iz akademije priključit prvom timu. Dok je Klopp tu nema razloga panici.

Za dve tri sezone, trebat će se naći zamjene i za Salaha, Matipa, Hendersona, Firmino, Thiaga (svi u rangu od 30 do 32 godine starosti). Bit će zabavno.

Sve se slazem i dok je Kloppa mislim da nema panike i koliko god svi Salaha gledali kroz njegove prve sezone gdje mu je sve ulazilo treba priznat da on u zadnje vrijeme nije vise taj igrac.
Al ni to vise nije bitno nit presudno sta mi na forumu mislili o njemu.

Bitno je da se plan za sljedecu sezonu koju ima Klopp i ekipa ostvari pa sve ako je to da proda i Firmina i Salaha u paketu i da gurne Trenta na krilo neka bude tako.

Samo se nadam da se necemo na ove smjesne kupove bezveze trosit,to bih odmah u agendi za novu sezonu precrtao,

'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline Legendinho

• Hero Member
« Odgovori #1799 : Lipanj 27, 2022, 13:44 »
Koje prve sezone, pa u prethodnoj nam je bio najbolji igrač te najbolji strijelac i asistent lige :lol