Anketa

Treba li mijenjati izvođača penala?

Da
Ne

Autor Tema: Mohamed Salah #11  (Posjeta: 174662 )

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline luigi

• Hero Member
Odg: Mohamed Salah #11
« Odgovori #1770 : Lipanj 26, 2022, 17:41 »
Real ili Barca rekao bih, ocekujem da odigra najbolju sezonu od dolaska u klub.

Offline boo razzer

• Hero Member
« Odgovori #1771 : Lipanj 26, 2022, 18:04 »
Ali su mu itekako pomogli da to postane.
Pa onda to možeš primjeniti na svakog igrača svjetske klase, da su mu suigrači i trener pomogli u karijeri.
Da on igra recimo u Realu gdje su playmakeri Modrić i Kross, a ne Henderson i Jones bio bi još opasniji i bolji igrač.
Da sumiram nakon prodaje Manea za siću, puštanje Salaha u ovoj situaciji slikovito bi bilo pucanje sebi u koljeno.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1772 : Lipanj 26, 2022, 18:15 »
Kod Liverpoola su playmakeri presing i bekovi, rekao bi covjek da nakon toliko gledanja utakmica se konacno nesto i nauci

Offline Monello

• Hero Member
« Odgovori #1773 : Lipanj 26, 2022, 18:27 »
vidjet cemo sta ce i kako klopp odlucit ,
al treba dobro izvagat jel bolje mozda sad uzet 60milja il mozda i vise ako vec neko ponudi il ga pustit sljedece ljeto da ode djaba i rizikovat da ovu novu sezonu odradi kao i ovu 2022 godinu bez ikakve motivacije i ucinka.
ako klopp vec ima nekog u planu kao adekvatno pojacanje,  jebi ga treba riskirat, najgore je drzat igraca koji nije 100% zadovoljan.

najbitnije da se konacno i sto prije ovo rijesi da bi se eventualno neko novo ime imalo vremena sto bolje uklopit, predugo ovo vec traje sa njim i ne znam do kad vise , dosadilo brate
'Winners Are Not Those Who Never Fail, But Those Who Never Quit'.

Offline gogec

• Hero Member
« Odgovori #1774 : Lipanj 26, 2022, 18:31 »
al treba dobro izvagat jel bolje mozda sad uzet 60milja il mozda i vise ako vec neko ponudi il ga pustit sljedece ljeto da ode djaba i rizikovat da ovu novu sezonu odradi kao i ovu 2022 godinu bez ikakve motivacije i ucinka.
ako klopp vec ima nekog u planu kao adekvatno pojacanje,  jebi ga treba riskirat, najgore je drzat igraca koji nije 100% zadovoljan.

najbitnije da se konacno i sto prije ovo rijesi da bi se eventualno neko novo ime imalo vremena sto bolje uklopit, predugo ovo vec traje sa njim i ne znam do kad vise , dosadilo brate

Imalo bi smisla i meni već ovo ljeto prodati ali onda moramo u trgovinu a ne vidim koje bi to krilo mi ganjali. Može li Nkunku igrati ili je on više napadač?
YNWA!!

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1775 : Lipanj 26, 2022, 18:32 »
Istekne mu ugovor i ode dzaba ne vidim nikakav problem, odradio je svoj ugovor, fudbal je biznis i tako se treba i ponasati. Svi ovdje moralisemo a svi bi napustili jednog poslodavca radi drugog radi boljih uslova tj para.

Offline jon_snow

• Hero Member
« Odgovori #1776 : Lipanj 26, 2022, 18:34 »
Imalo bi smisla i meni već ovo ljeto prodati ali onda moramo u trgovinu a ne vidim koje bi to krilo mi ganjali. Može li Nkunku igrati ili je on više napadač?
Saka bi bio top zamjena po meni,mozda i najbolja,pa onda dolaze Bowen i slicni.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #1777 : Lipanj 26, 2022, 19:01 »
Istekne mu ugovor i ode dzaba ne vidim nikakav problem, odradio je svoj ugovor, fudbal je biznis i tako se treba i ponasati. Svi ovdje moralisemo a svi bi napustili jednog poslodavca radi drugog radi boljih uslova tj para.

Iduće ljeto ganjamo veznjaka (Bellingham) i zamjenu za Salaha (Saka možda). To bi značilo da mi idući rok trebamo potrošit 150 miliona funta/eura nebitno sad. Kad je to Fsg toliko potrosio bez značajnijih izlaznih transfera. Problem je taj šta iduće ljeto nemaš doslovce koga prodat. Ako Salah i Bobby idu bez odštete, koga to se može prodavat da se nešto značajnije i uprihodi.

Offline mihovil

• Hero Member
« Odgovori #1778 : Lipanj 26, 2022, 19:05 »
To bi značilo da mi idući rok trebamo potrošit 150 miliona funta/eura nebitno sad. Kad je to Fsg toliko potrosio bez značajnijih izlaznih transfera.
Kad je zadnji put bilo potrebno, 18/19 sezone.

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1779 : Lipanj 26, 2022, 20:34 »

Iduće ljeto ganjamo veznjaka (Bellingham) i zamjenu za Salaha (Saka možda). To bi značilo da mi idući rok trebamo potrošit 150 miliona funta/eura nebitno sad. Kad je to Fsg toliko potrosio bez značajnijih izlaznih transfera. Problem je taj šta iduće ljeto nemaš doslovce koga prodat. Ako Salah i Bobby idu bez odštete, koga to se može prodavat da se nešto značajnije i uprihodi.
Pa evo prodajemo sada i zavrsit cemo ovu sezonu u plusu sto ce znaciti da cemo iduce trositi i ganjati vjerovatno dva kapitalca. Ako Salah ode ocekujem da Bobbya produzimo

Offline Raptor

• Hero Member
« Odgovori #1780 : Lipanj 26, 2022, 22:50 »

Stvarno?

Offline scouser68

• Hero Member
« Odgovori #1781 : Lipanj 26, 2022, 23:20 »
Stvarno?

:D

Kakav pogubljen tip.. On od silnog hejta uopce ne shvaca sta pise..

Lik igraca koji je u istoj sezoni prvi strijelac i najbolji asistent lige lik ocijeni kao igraca bez motivacije i ono najbitnije, bez ucinka..  :suicide   
Vrlo objektivno iznosenje cinjenica nema sta, ko guska u magli..  B-)

Bio je losiji u toj 2022., (na to je danak ostavio svakako AFCON), ali Salah demotiviran nije bio sigurno.. 

Osobno nemam nista protiv da ga covjek ne voli, ali ono, jedan je od nasih najboljih igraca u povijesti kluba.. Ipak mislim da sta god da se s njime desi, treba tu cinjenicu respektirati..

« Zadnja izmjena: Lipanj 26, 2022, 23:26 scouser68 »

Offline luigi

• Hero Member
« Odgovori #1782 : Lipanj 26, 2022, 23:57 »
Every player who has had multiple Premier League seasons with 20+ Goals and 10+ Assists:

✅ Mohamed Salah (17/18, 21/22)
✅ Thierry Henry (02/03, 04/05)

Bolji Origi

Offline Luis Garcai

• Hero Member
  • R.I.P. Akira Toriyama
« Odgovori #1783 : Lipanj 27, 2022, 00:09 »

:D

Kakav pogubljen tip.. On od silnog hejta uopce ne shvaca sta pise..

Lik igraca koji je u istoj sezoni prvi strijelac i najbolji asistent lige lik ocijeni kao igraca bez motivacije i ono najbitnije, bez ucinka..  :suicide   
Vrlo objektivno iznosenje cinjenica nema sta, ko guska u magli..  B-)

Bio je losiji u toj 2022., (na to je danak ostavio svakako AFCON), ali Salah demotiviran nije bio sigurno.. 

Osobno nemam nista protiv da ga covjek ne voli, ali ono, jedan je od nasih najboljih igraca u povijesti kluba.. Ipak mislim da sta god da se s njime desi, treba tu cinjenicu respektirati..

Nije bas da je i omasio previse, posto napisao je u 2022 godini. Sve sto si izneo ostvario je vecinom u prvom dijelu sezone (15 golova u prvom, 8 u drugom) . Drugi dio, nakon Africkog kupa, Salah je bio daleko losiji. Emotivno i fizicko praznjenje odnosno umor je razumljivo za lose partije u drugom dijelu sezone.

Mislim da motivacije mu i nece nedostajati u novoj sezoni.

E sad po pitanju produzenja ugovora ne znam sta da mislim. Ako ne produzi, valjalo bi ga prodat, jer 60-70 miliona je puno. Opet ako ga prodamo pravimo dva koraka unazad, sa odlaskom Manea i njega. Nunez tek treba da se dokaze na najjacoj sceni, a Diaz mi i nije na golgeterskoj razini njih dvojice. Zajebano, valjda cemo iz svega izaci pametniji.
Move well, study well, play well, eat well, rest well - That is the turtle master way! One master those arts for health in mind and body, for the ability to live one's life as courageously, uniquely, and energetically as one wishes!

Offline Shankly1913

• Hero Member
  • Suarez = 9
« Odgovori #1784 : Lipanj 27, 2022, 00:12 »
Ma osobno sam ok sa svime šta se njega tiće, doveli smo ga za 35mil£ ako se dobro sjećam i dao nam je 5 bolesno dobrih sezona, i ako odigra ovu sezonu kako zna, a hoće jer u njegovo zalaganje uopče ne sumnjam, i čak će imat prednost u odnosu na puno drugih igrača jer ne igra Svjetsko, imat će jako dobar odmor usred sezone, onda neka slj. ljeto sam bira klub.

A naravno ako mogu birat da sam rađe za prodaju odmah sad ako je istina da se cifre kreću preko 60 mil.
To je ozbiljan novac, ali baš ozbiljan, dodaš još nešto i možeš birat skoro kojeg god igrača hoćeš ...
Football is a simple game based on the giving and taking of passes,
of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass.
It is terribly simple.