Autor Tema: Miloš Kerkez #6  (Posjeta: 8481 )

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Online mihovil

• Hero Member
Odg: Miloš Kerkez #6
« Odgovori #75 : Kolovoz 10, 2025, 22:41 »
Strasno glupo uklizavanje u toj zadnjoj akciji na terenu, ne samo da se ozljedio nego im je i otvorio i sansu potpuno nepotrebno.

Imam osjecaj da smo kod njegovog transfera isli malo “prelijeno” ili da su nam se svidjele fizikalije pa da smo racunali da ga mozemo kroz vrijeme ukalupit i razvit u ono kako ga (trenutno) zelimo koristiti.

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #76 : Kolovoz 11, 2025, 07:53 »
Strasno glupo uklizavanje u toj zadnjoj akciji na terenu, ne samo da se ozljedio nego im je i otvorio i sansu potpuno nepotrebno.

Imam osjecaj da smo kod njegovog transfera isli malo “prelijeno” ili da su nam se svidjele fizikalije pa da smo racunali da ga mozemo kroz vrijeme ukalupit i razvit u ono kako ga (trenutno) zelimo koristiti.

+1
Ovo jučer što je odigrao me baš razočaralo.
A i sjetio sam se konačno na koga mi liči.  :p

Offline dodoonn

• Hero Member
  • MakeusDream
« Odgovori #77 : Kolovoz 31, 2025, 19:30 »
Ostavio je dusu na terenu danas.
If you are first you are first. If you are second you are nothing.

Offline Ulica Ulice

• Jr. Member
« Odgovori #78 : Kolovoz 31, 2025, 19:38 »
Kad ga vidim kad s onim kratkim nogicama sprinta uz crtu.... protivnik napravi jedan korak a on 2.....
danas dobar u drugom poluvremenu, u prvom i ne baš tako....

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #79 : Listopad 29, 2025, 17:27 »
I am really doubtful about Milos Kerkez, and I would love to be proven wrong.

But in my opinion, he doesn't offer anything with the ball, except for crosses (that we're yet to see in LFC shirt).
Our buildup with him is just not at good level, he doesn't use his right foot, his temperament is very weird, and I maybe it's harsh but I don't think he's smart player on the pitch at all.

I know he wants it a lot, he fights a lot, but trust me I saw the same from Aly Cissokho, Flanagan or Alberto Moreno.

Also his height is not helping, and teams are targeting the second post, and they know there's a chance with him defending it.

[Living Liverpool]

#fblifestyle

Sve točno. On i Bradley su igrači manje u bild upu.

Offline lfc

• Hero Member
« Odgovori #80 : Listopad 29, 2025, 17:37 »

Sve točno. On i Bradley su igrači manje u bild upu.

I u obrani :lud

Offline Raptor

• Hero Member

Offline redz

• Hero Member
« Odgovori #82 : Listopad 29, 2025, 19:23 »
ali baš to upada u oči koliko se čovjek namješta na lijevu nogu čak i za dodavanje prvom do sebe. on dok se okrene oko lopte cijela se obrana stigne tri puta namjestiti.

inače, ovo za centaršute, u zadnjoj utakmici sam prvi put čini mi se vidio konzistentnost neku, dva-tri puta je dobro ubacio, osim onog ulaska u 16m na početku kad je nekako labavo dodao direktno golmanu. van toga je apsolutno bezopasan za protivnike, previše anemičan i statičan, rijetko napada prostor i odvlači igrače, a uz to mi uopće ne djeluje fizički kao neka sila kako je bio predstavljen kad je dolazio iako, ajde, solidan je u duelima.

to su sve stvari na kojima mladi igrači mogu raditi, ali njemu u pogledu vidiš da je glup ko ku*** i da o nogometu neće naučiti puno više od onoga što je do sada naučio. kakav otac, takav sin.

Offline mashaka

• Hero Member
« Odgovori #83 : Prosinac 04, 2025, 00:46 »
Ovaj telac ne zna razliku između kornera i auta. Pomislio da se korner izvodi rukom.

Offline Ch13

• Hero Member
« Odgovori #84 : Prosinac 04, 2025, 05:22 »
Ovaj telac ne zna razliku između kornera i auta. Pomislio da se korner izvodi rukom.

Mislim da ti je to Chiesa bio

Offline Ivek

• Hero Member
« Odgovori #85 : Prosinac 04, 2025, 11:22 »
Ovaj mali je nista drugo nego trkaca kokos ali bez mozga

Offline Luisito7

• Sr. Member
  • "Coutinhoooo its 3-2"
« Odgovori #86 : Prosinac 04, 2025, 11:28 »
Mislim da ti je to Chiesa bio

Nije… Milos je jedini dovoljno blesav za tako nesto, Alberto Moreno je barem u napadu bia iskoristiv…

Offline Gago8

• Hero Member
  • HE's big and he's fuckin'ard SG8
« Odgovori #87 : Prosinac 31, 2025, 12:49 »

Mali nije toliko loš,ali ćaća mu je pravo govedo
When I die, don't bring me to hospital. Bring me to Anfield. I was born there and will die there! S.G.

http://24.media.tumblr.com/tumblr_m50oaoGow11qbkyo1o1_500.gif

Offline Winx

• Hero Member
  • A working class Hero is something to be Carragher!
« Odgovori #88 : Siječanj 22, 2026, 08:24 »
https://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/milos-kerkez-admits-not-satisfied-33270644?int_source=nba
Milos Kerkez admits he is not satisfied at Liverpool as he responds to Copy Gakpo scrutiny

Kad sam pročitao naslov, mislio sam da misli da nije zadovoljan klubom, još si mislim, putuj sine, a onda kad sam pročitao tekst, ajde de.  :p