O svemu > SP Rusija 2018

Skupina D

(1/27) > >>

Laslo:
SKUPINA D

Argentina, Island, HRVATSKA, Nigerija


1. kolo:

Argentina - Island

HRVATSKA - Nigerija

2. kolo:

Argentina - HRVATSKA

Nigerija - Island

3. kolo:


 Island - HRVATSKA

 Nigerija - Argentina

Shankly1913:
Ma ne vjerujem Daliću 5% sa ovim egzibicijama, tko zna šta nas još čeka u Rusiji.
Objektivno ne bi niti Nigerija niti Island trebali neki zalogaj bit za ekipu kakvu mi imamo, ali opet je Island bio preveliki zalogaj u kvalifikacijama pa se ne bi uopće čudio da ista stvar bude na SP-u.

devil2:
Dalic je amater, mogao bi nas skupo kostati na prvenstvu. Realno su i Nigerija i Island trecerazredne reprezentacije koje bi morali rutinski rijesiti, ali bojim se da ce to sve biti u najboljem slucaju teska borba do samog kraja trece utakmice.
Mislim da bi protiv Nigerije i Islanda trebali igrati ofanzivnije s Kramaricem, dok bi protiv Argentine bilo puno bolje s Mandzom samim u spici. Bilo bi dobro i kad bi Dalic vise vjerovao Brozovicu, a manje nekim drugim, losijim od njega. U obrani nadam se da nece biti mjesta za mrtvaca Corluku kojeg bi i pretrcao i Velimir Bujanec.

DoctorEvil:
kako igramo u zadnje vrijeme, mislim da nije isključen ni totalni debakl s 3 poraza. samo je pitanje koliko te prijateljske stvarno mogu biti pokazatelj nečega. mislim da ćemo ipak uzet jednu pobjedu, ali na kraju bi moglo biti naknap.

grbi:
kada se uzmu u obzir protivnici onda na papiru imamo možda i najbolji raspored.
na otvaraanju je vjerojatno bolja igrati protiv Nigerije nego Islanda,pošto mislim kako će potonji biti više nabrijani na SP te bi u prvoj utakmici bili puno teži protivnik.
nakon toga je Argentina di, pogotovo ako uzmemo prva tri boda, možemo odigrati s manje pritiska od njih te možda nešto i uzeti.
zadnja utakmica je protiv Islanda i tu bi mogli u izravnom dvoboju odlučiti o tome tko prolazi... znači imali bi sve u svojim rukama.
naravno predpostavka je prva pobjeda... inače smo najeb...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju