O svemu > Ostali sportovi

Rukomet

(1/55) > >>

grbi:
Nova tema pošto je stara prošla 100 stranica

Emre Can:
PSG 27-26 Veszprem
Vardar 26-25 Barcelona
Cindra junak! :love
Čupić na 7/7 :super
Finale sutra u 18h.

Dermonis:
Nitko ni ne komentira kako su naši i jučer i danas bili genijalni i odveli Vardar do naslova. Jučer Cindrić u zadnjoj sekundi, danas Čupić.

markec2408:
Gledao sam Vardarove tekme na završnom turniru i mogu reći da su zasluženo osvojili. Drago mi je zbog njih i naših igrača jer im nitko nije davao prevelike šanse.

Ne razumijem Paris u zadnjem Vardarovom napadu danas. Na 7 sekundi do kraja trebali su ići na prekršaj i išlo bi se u produžetke. Malo su djelovali pogubljeno te sekunde u obrani. Mislili su da će Cindrić svojom brzinom pokušati proći i sam riješiti ili razigrati nekog od vanjskih igrača. Vardar je pametno odabrao potpuno drugu opiju i osvojio povijesni naslov. Čestitke.

Od naših Cindrić je pokazao svoju brzinu i veliku koncentraciju u ključnim trenucima. Jučer je držao ekipu u zadnjim trenucima svojim pogocima. Već sada je vrhunski igrač i očekujem ga u ulozi vođe nove Hrvatske. Čupić standardno dobar i miran.

Emre Can:
Čestitke našima! :super Jedino mi nije jasno zašto je Stepaničić igrao tako malo u napadu, a igrao je sasvim dobro.
Španjolski dvojac Maqueda-Canellas napravio ogroman posao u obrani Vardara. Noka se malo preračunao jer je igrao sa 7. igračem kad je njegova momčad bila kompletna i tu su dobili dva gola bezveze.
Očekujem da će Cindra nakon ovakve role na final fouru imati malo veću minutažu u reprezentaciji! Naklon do poda za ove dvije tekme. :klanja

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju