Liverpool > Transferi

Zimski transferi 2019/20 - spammara

<< < (59/73) > >>

Trevelyan:

--- Citat: mashaka - Siječanj 22, 2020, 16:11 ---Meni jedina opcija koja mi pada napamet za alternaciju Robertsonu je Ryan Bertrand iz Sotona. Solidan i iskusan bek za male pare i ne vjerujem da bi mu bilo mrsko sjest na klupu.

--- Kraj citata ---

Isto sam pomislio na Bertranda par puta, sasvim pristojan bek - jedini problem je što bi Sotone mogle reći "bilo bi dosta!" :D

Ovako subjektivno od veznjaka ne bih Madisona, Havertza, Fernandesa - što zbog cijene što zbog promjene stila igre o kojem se pričalo gore. Eventualno Neves jer mi se čini kao strašan igrač koji bi se čak lakše uklopio na neku od 3 pozicije koju imamo.

Što se tiče napada, ne bih Sancha niti Mbappea (nerealni su za naš budžet, donekle mi se ne sviđaju niti karakterno). Tu mi je Werner super opcija, ali mislim da možemo i ne uzimati nikoga naprijed. ;)

Samo bih još priupitao što je sa Baileyem, je li on u ikakvom obzoru našega kluba?

jon_snow:

--- Citat: Trevelyan - Siječanj 23, 2020, 11:51 ---Samo bih još priupitao što je sa Baileyem, je li on u ikakvom obzoru našega kluba?

--- Kraj citata ---
Na toj strani operira Divock,treba nam samo desno,Minamino je valjda zamjena za Firmina.

grbi:

--- Citat: jon_snow - Siječanj 23, 2020, 12:55 ---Na toj strani operira Divock,treba nam samo desno,Minamino je valjda zamjena za Firmina.

--- Kraj citata ---
ubiti Mané je bio prvi na desnom te je dolaskom Salaha promijenio stranu. Zato sam ja više za nekog koji je primarno na njegovoj strani

Trevelyan:
https://oms.vidstreamup.com/player/html/YF9Tl3RMDe?popup=yes&autoplay=1

Samo bih podsjetio na još jednu 8-icu koja nam se sviđa uz Nevesa, prelijep gol Aouara (oko 1:45 počinje akcija). :)))

jon_snow:

--- Citat: Trevelyan - Siječanj 24, 2020, 13:20 ---https://oms.vidstreamup.com/player/html/YF9Tl3RMDe?popup=yes&autoplay=1

Samo bih podsjetio na još jednu 8-icu koja nam se sviđa uz Nevesa, prelijep gol Aouara (oko 1:45 počinje akcija). :)))

--- Kraj citata ---
Taj tip veznjaka nam je potrebniji nego tip kao Neves..barem po meni.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju